Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

açıklama yapmış EA. fırsattan istifade topağını açayım dedim.

said:
Fifa 11'in piyasaya sürülmesinden beri neredeyse 6-7 ay geçmiş olmasına rağmen EA, serinin yeni oyunuyla ilgili hiç bir açıklama yapmıyordu. Uzun süren sessizlik bozuldu ve serinin yaratıcı direktörü Gary Patterson oyunla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Öncelikle bazı oyunculara kendi hikayelerini vermek istiyoruz" diyen Patterson, bu fikrin yıllardır kafalarında olduğunu fakat yeni nesil sayesinde artık hayata geçirebileceklerini duyurdu. En çok üzerinde çalışılması gereken konu olarak her maçın kendi atmosferini yaratabilmek ve bunu oyunculara hissettirebilmek olduğunu da ekledi. Bunlardan ayrı olarak serinin yeni oyununda Transfer Market üzerinde çalışıldığını ve buradaki aktivitelerin çok daha ilgi çekici hale getirileceği açıklandı. Her sene olduğu gibi bu sene de Ekim ya da Kasım ayında bizlerle buluşmasını umduğumuz Fifa 12, bakalım serinin çok yükseklere çıkardığı çıtayı daha da yukarı taşıyabilecek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

fifa 12de çok iyi olacaktır.oynanabilirliği daha ne kadar iyi yapabilirler bilemiyorum

fakat şu pro ranked maçlarda değiişiklik şart

bence kesinlikle online accomplishment ayrı olmalı ve hepsi gizli olmalı.millet mal mal kasmaya giriyor oyuna.single ile online ın prosu ayrı olmalı

mevki seçme ekranında genel saniye değil her kişinin 20 saniyesi olmalı.bi tane lavuk forveti kapmak için kıllıgına cıkmıyor

h2h için bi isteğim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Artık gerçekcilik uğruna iyice sapıttılar bence , futbol oyunlarından ps one'da ps2 de daha çok keyif alıyordum , adı üstünde ben oyun oynamak istiyorum , adamlar sürekli gameplayden taviz vermeye başladılar oyunları daha gerçekci yapacaz diye.Daha bunun ötesi ne olacak nasıl olacak anlamadım valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
* FIFA 12'de "Impact Engine' yani 'Darbe motoru' olacak. Peki bu ne işe yarayacak? İkili mücadeleye giren oyuncular arasındaki temas ve darbeleri bu özel motor izleyecek ve en doğru bir şekilde ekrana yansıtmaya çalışacak.

* Yapay zeka, maç sırasında sakatlanan oyuncuların vücut bölgelerinin durumunu yakından izleyecek.

* Oyuncular, üzerlerine sert gelen bir toptan dahi sakatlanabilecekler.

* FIFA 12, ayrıca 'AI Vision Game' (Yapay zeka vizyonu - Fransızcadan böyle çevrilmiş) sistemi sayesinde pas yapmayı daha da gerçekçi kılacak. Örneğin görüş mesafesinde olmayan bir oyuncuya pas yapmaya çalıştığınızda bu pasın hedefini bulması daha düşük bir ihtimal olacak. EA, bu sistemin, 'kör paslaşma'yı ortadan kaldıracağını umuyor.

* Yapay zekanın insan beynine yakın olacağı söyleniyor. Her oyuncu kendi yetenekleri doğrultusunda hareket kabiliyetine sahip olacak. Bununla ilgili bir örnek de verilmiş: Örneğin yapay zeka ile kontrol edilen bir oyuncu üzerine Fabregas'ın top ayağında üzerine doğru geldiğini görünce, daha dikkatli hareket edecek.

* OPM, FIFA 12'deki maçlarda yeni bir sunum tarzının benimsendiğini söylemiş. Bu sunumların İngiliz taraftarlardan esinlenildiği söylenmekte.

* Oyunda bu sefer 3 yeni stadyum daha olacak, bu sefer çok daha iyi ışıklandırma efektleriyle bunlar sunulacak.

* Sol analog stickte kısa bir dribling yapma olanağı tanınacak.

* Oyunda zemini oldukça yakın gösteren yeni bir kamera açısı bulunacak.

* Önceki FIFA'lardan daha basit ve ergonomik bir menü arayüzü oyuncuları bekliyor olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

3 yeni stadyum hayal kırıklığı oldu bende, bence her ülkenin büyük takımlarının stadyumları ya da önemli statları oyunda bulunmalı, FIFA'da sadece büyük liglerin büyük takımları ve diğer liglerden Dünya Kupası tarihi olan statlar vs. var.

Ben isterim bir Saraçoğlu, İnönü vs. olsun FIFA'da, zor birşey değil yani asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...