Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 O değilde seneye makine mühendisi olcam, ehliyetim yok, bana ne demeli ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 dasaaa said: iyi bi arkadaşına söyle öğretsin abi daha iyisi yok +1 çağtay sağol lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 SÖZDE EHLİYET SOYKRIMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Deathblade said: O değilde seneye makine mühendisi olcam, ehliyetim yok, bana ne demeli ha ? Çevrende arabaya atacağın kız olmayacağı için ehliyete gerek yok, masraf yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 offf hayatının hakaretini yedi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Trafik korkusunu daha ehliyet kursunda iken atlatmıştım, 2 kere kadıköy'den kayışdağı'na gidip dönünce, olayın kaşarı oluyorsun. Onun haricinde anne-baba ile trafiğe çıkmak ciddi ömür törpüsü, özellikle anneler. 7 senelik ehliyetim var, aşağı yukarı 5 senedir de kendi arabam, hala annem yanıma oturunca zart zurt yapıyor, hele yan koltuktan benim yerime fren yapmaları yok mu deli ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dolmuşları kaldırıp şöle mini tramvaylar koysunlar da trafik rahatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 o değil de bunların bildiğin otobüs versiyonu var troleybüs diye geçiyor. ray falan döşememişler, ama ceyranı yukarıdan tellerden alıyor alet. normal tekerlekleri var normal yoldan gidiyo. budapeşte de görmüştüm ilk defa, hayatımda gördüğüm en salak şeylerden biriydi. ulan ray döşesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 abi sana önemli bi haberim var 70lere kadar troleybüsler bizde de vardı.. iyi şeyler aslında ama bizde her şeyin "ileri" olması gibi ulaşım da "ilerledi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 çok saçma değil mi abi niye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Drall said: benzeri durum bende de söz konusu dicektim topicteki mesajları görünce vazgeçtim ALLAH BELANI VERSİN SENİN NASI ADAMSIN LAN SEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 "roket adam" said: çok saçma değil mi abi niye yani ray döşeme maliyetin yok, yolunu ayırma derdin yok, ışık vs gibi şeyler, kalkış-fren hesabı, güzergah değişimi uğraşmıyorsun, motoru hafif olduğu için kendi ağırlığı + yakıt ağırlığı yerine yolcu taşıyor ve elektrik geldikçe deli gibi dönüp duruyor. rusyada adamlar elentrinkleri nükleer ve termikten ucuza üretince madenleri taşıyan kamyonları bile bunun gibi kullanmışlar zamanında. yakıt yerine maden taşımış araçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 vay anasını. biraz baktım ben de şimdi, hakkaten gideri varmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 http://www.ausbcomp.com/~bbott/cars/oldsgas.jpg Acemiliği burda atmak lazım bunu kullanan herşeyi kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar