Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sözde ehliyetim var

Longshanks

Öne çıkan mesajlar

Trafik korkusunu daha ehliyet kursunda iken atlatmıştım, 2 kere kadıköy'den kayışdağı'na gidip dönünce, olayın kaşarı oluyorsun. Onun haricinde anne-baba ile trafiğe çıkmak ciddi ömür törpüsü, özellikle anneler. 7 senelik ehliyetim var, aşağı yukarı 5 senedir de kendi arabam, hala annem yanıma oturunca zart zurt yapıyor, hele yan koltuktan benim yerime fren yapmaları yok mu deli ediyor..
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de bunların bildiğin otobüs versiyonu var
troleybüs diye geçiyor. ray falan döşememişler, ama ceyranı yukarıdan tellerden alıyor alet. normal tekerlekleri var normal yoldan gidiyo.

budapeşte de görmüştüm ilk defa, hayatımda gördüğüm en salak şeylerden biriydi. ulan ray döşesene.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

çok saçma değil mi abi
niye yani

ray döşeme maliyetin yok, yolunu ayırma derdin yok, ışık vs gibi şeyler, kalkış-fren hesabı, güzergah değişimi uğraşmıyorsun, motoru hafif olduğu için kendi ağırlığı + yakıt ağırlığı yerine yolcu taşıyor ve elektrik geldikçe deli gibi dönüp duruyor.

rusyada adamlar elentrinkleri nükleer ve termikten ucuza üretince madenleri taşıyan kamyonları bile bunun gibi kullanmışlar zamanında. yakıt yerine maden taşımış araçlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...