EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Kamuoyunda ‘hadım yasası’ olarak bilinen ve çocuklara yönelik cinsel istismarda bulunanlara testosteron azaltıcı tedavi uygulanmasını içeren yasa maddesi komisyonda kabul edildi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17459470.asp?gid=381
warimathras Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 tartışmalı maddeleri çözebilmişler mi?
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 iyidir... sınav öncesi elektrik, makina, inşaat örencilerine de dağıtsınlar ortalamalar yükselir lan
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 görüşmeler devam ediyormuş. ilk defa adam gibi bir yasa çıkcak gibi görünüyor
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dasaaa said: iyidir... sınav öncesi elektrik, makina, inşaat örencilerine de dağıtsınlar ortalamalar yükselir lan abi makine adına konuşayım, bina içerisinde testesteron düşüşüne neden olacak çok fazla görüntü var zaten. Gerekli değil gibi.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ashsahash ulan dasaaa allahta seni güldürsün
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dasaaa said: iyidir... sınav öncesi elektrik, makina, inşaat örencilerine de dağıtsınlar ortalamalar yükselir lan ahaha
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 SeaGle said: dasaaa said: iyidir... sınav öncesi elektrik, makina, inşaat örencilerine de dağıtsınlar ortalamalar yükselir lan abi makine adına konuşayım, bina içerisinde testesteron düşüşüne neden olacak çok fazla görüntü var zaten. Gerekli değil gibi. Olur mu abi ben sınıfa girince testeron kokusuna alışmak için 10 dk savaş veriyorum.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Ak Parti Milletvekilleri Alev Dedegil ve Aşkın Asan’ın teklifine göre, başta pedofili hastaları olmak üzere cinsel istismarcılara, “Zorunlu testosteron tedavisi” uygulanacak. Çocuk istismarcıları çocuk olan işyerlerinde çalışamayacak. İstimarcı, mağdurdan uzak bir yerde ikamet etmeye zorlanabilecek.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 zorunlu testosteron tedavisi nasi bi$ey abi. hizli ya$ayip genc mi olsun diye yapiyolar =P
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 benim aklıma şöyle bişey geliyo aslında http://tubestroker.files.wordpress.com/2007/10/groin-kick.jpg ama ilaçla filan yapıcaklarmış. aslına bakarsanız idamdan filan daha caydırıcı olma potansiyeli var türk milleti açısından.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 fui sin tekmesi atabilecek dünyada kaç usta var biliyor musun? onun için ilaçla yapıyorlar tabii.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bence böyle tipleri hadım edip taş kırmakta falan kullanılsın.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 darbe.doc la beraber 10yearoldasianschoolgirlhotXXXX.avi bilgisayarinzida belirirse gorurum ben sizi adaletin islemedigi bi ulkede, polisin kerhen sahte delil urettigi bi ulkede ekstrem cezalari alkisliyorsunuz
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Abi, korkunç bir şey bu ama. Buradan başlar, nerelere gider. Aslında bunun Anayasa Mahkemesinden dönmesi lazım hakların özüne dokunduğu için ama kimse mahkemeye de başvurmaz şimdi tecavüzcüleri koruyor diye oy kaybederim korkusundan. Sadece burnunuzun ucuna bakmayın ama, korkunç bir olay.
tinu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 valla iftiraya uğrayıp hadım kalan biri büyük olay çıkartır :) ama çocuklara tecavüz eden itlere hadım değil kökten kesmek lazım, travesti yapacan o itleri
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ShadowFury said: benim aklıma şöyle bişey geliyo aslında http://tubestroker.files.wordpress.com/2007/10/groin-kick.jpg ama ilaçla filan yapıcaklarmış. aslına bakarsanız idamdan filan daha caydırıcı olma potansiyeli var türk milleti açısından. napsinlar abi baska? yoksa?? http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50259_131460744057_1581689_n.jpg
huun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 zamanında tanıdığım 72 yaşında bi adam vardı. kuş biyolojik sebeplerden ötmüyordu ama adamın içindeki şehvet aynen yerinde duruyordu. bu elemanla muhabbetlerimden çıkardığım sonucu söyleyeyim: kuşun ötmemesi bir sapığın içindeki sapığı daha tehlikeli yapar. tecavüz etmez, tecavüz etmişten beter edebilir. 72 yaşındaki eleman da öyleydi, resmen hırs yapmıştı.
Öne çıkan mesajlar