Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun oynamaya başlamak

seraphiel

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

abi o yüzden oyunun içinde anında zorluk seviyesini mikroskobik ayarlarla değiştirebiliyorsun. değiştirmezsen imbanın allahı olur çıkarsın

+1

yalnız morrowind ev mode'u.. kesinlikle şart. balmora'nın çıkışındaki ev olsa bende, kalkar gider orada yaşarım..

bi kadıköy kadar seviyorum balmora'yı.

oynadığım zamanlarda bilgisayarım o kadar yavaştı ki, kapıyı açınca falan çökebiliyordu oyun. ona rağmen deliler gibi oynardım be hey..
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

hem üç boyutlu, hem dönemi nedeniyle düşük poligonlar ve kötü texturelardan muzdarip

o kadar kötü değil ya, yani mesela kötü poligon zamanına örnek virtua cop var
http://www.satakore.com/satengine/screenshots/GS-9/GS-9060_20,,Sega-Saturn-Screenshot-20-Virtua-Cop-JPN.jpg
o dönemde bile bu tip oyunları oynarken zorlanıyordum, kutu adamlar direk.

ama deus ex için grafikleri güzelleşme modları var (ha bir crysis 2 yapmıyor elbette çok da yüksek düşünmemek lazım)
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Yalnız ben hala eski oyunlar oynuyorum sanki eski oyunlar kötü iyi oyun dediğin grafiktir gibi birşey anlaşılmış sanırım sözlerimden =) yok öyle birşey!!monkey island 1-2 oynadı daha geçen sene ilk defa.

yok abi zaten sana cevap olarak yazmadım ben
senden yola çıkarak yazdım (:

Bone said:

o kadar kötü değil ya, yani mesela kötü poligon zamanına örnek virtua cop var
o dönemde bile bu tip oyunları oynarken zorlanıyordum, kutu adamlar direk.

ahah en kötü dönem işte o evet deus ex baya daha ileri tabi o zamana göre haklısın
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Xenocide said:

abi o yüzden oyunun içinde anında zorluk seviyesini mikroskobik ayarlarla değiştirebiliyorsun. değiştirmezsen imbanın allahı olur çıkarsın

+1

yalnız morrowind ev mode'u.. kesinlikle şart. balmora'nın çıkışındaki ev olsa bende, kalkar gider orada yaşarım..

bi kadıköy kadar seviyorum balmora'yı.

oynadığım zamanlarda bilgisayarım o kadar yavaştı ki, kapıyı açınca falan çökebiliyordu oyun. ona rağmen deliler gibi oynardım be hey..
evin oluyo abi bi tane hırsız kediyle kanka oluyorsun bir süre sonra sana evinin anahtarını veriyor al benim evim senin evin diyor giriyorsun döşüyorsun kafana göre
Sosyal ağlarda paylaş

Valla eski oyunların tadı bi başka ama insandada eski oyun oynıcak hava bırakmadılar.Hemen tüket kültürü yüzünden oyunlar hemen tüketilcek şeylere dönüştü.Eskiden bi oyunun oynanılma süresi 50 saatten az olmazdı şimdi ortalama 10 saat civarı dolaşıyor sanırım.Çok sevdiğim commandos 2 yi geçenlerde tekrar yükledim.Saatlerce save load yaptiğimiz yerlere 15dk tahammul edemedim.Tabi oyun seçiciliğide arttı eskiden bi oyun çok kötü değilse en azından bitirmeye çalışırdım şimdi 15 dk sonra siliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...