dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 var işte bişiler ama fov feci kayıyor.. otistik gibi geziniyorsun etrafta.. lol daha makul bi anlatım bulamadım. scummvm ile cep telefonunda lucas arts adventure'ları oynamak lazım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Yalnız ben hala eski oyunlar oynuyorum sanki eski oyunlar kötü iyi oyun dediğin grafiktir gibi birşey anlaşılmış sanırım sözlerimden =) yok öyle birşey!!monkey island 1-2 oynadı daha geçen sene ilk defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Xenocide said: abi o yüzden oyunun içinde anında zorluk seviyesini mikroskobik ayarlarla değiştirebiliyorsun. değiştirmezsen imbanın allahı olur çıkarsın +1 yalnız morrowind ev mode'u.. kesinlikle şart. balmora'nın çıkışındaki ev olsa bende, kalkar gider orada yaşarım.. bi kadıköy kadar seviyorum balmora'yı. oynadığım zamanlarda bilgisayarım o kadar yavaştı ki, kapıyı açınca falan çökebiliyordu oyun. ona rağmen deliler gibi oynardım be hey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 fan patchleri var ama ne biliyim bir scp gibi komple bütün textureları revize eden bişey yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Revangelis said: hem üç boyutlu, hem dönemi nedeniyle düşük poligonlar ve kötü texturelardan muzdarip o kadar kötü değil ya, yani mesela kötü poligon zamanına örnek virtua cop var http://www.satakore.com/satengine/screenshots/GS-9/GS-9060_20,,Sega-Saturn-Screenshot-20-Virtua-Cop-JPN.jpg o dönemde bile bu tip oyunları oynarken zorlanıyordum, kutu adamlar direk. ama deus ex için grafikleri güzelleşme modları var (ha bir crysis 2 yapmıyor elbette çok da yüksek düşünmemek lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 NolaxThensbane said: Yalnız ben hala eski oyunlar oynuyorum sanki eski oyunlar kötü iyi oyun dediğin grafiktir gibi birşey anlaşılmış sanırım sözlerimden =) yok öyle birşey!!monkey island 1-2 oynadı daha geçen sene ilk defa. yok abi zaten sana cevap olarak yazmadım ben senden yola çıkarak yazdım (: Bone said: o kadar kötü değil ya, yani mesela kötü poligon zamanına örnek virtua cop var o dönemde bile bu tip oyunları oynarken zorlanıyordum, kutu adamlar direk. ahah en kötü dönem işte o evet deus ex baya daha ileri tabi o zamana göre haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dasaaa said: Xenocide said: abi o yüzden oyunun içinde anında zorluk seviyesini mikroskobik ayarlarla değiştirebiliyorsun. değiştirmezsen imbanın allahı olur çıkarsın +1 yalnız morrowind ev mode'u.. kesinlikle şart. balmora'nın çıkışındaki ev olsa bende, kalkar gider orada yaşarım.. bi kadıköy kadar seviyorum balmora'yı. oynadığım zamanlarda bilgisayarım o kadar yavaştı ki, kapıyı açınca falan çökebiliyordu oyun. ona rağmen deliler gibi oynardım be hey..evin oluyo abi bi tane hırsız kediyle kanka oluyorsun bir süre sonra sana evinin anahtarını veriyor al benim evim senin evin diyor giriyorsun döşüyorsun kafana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ben diyorum maykıl, sen diyorsun mahmut olmuş bu dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 mafia 1 wolfenstein halflife 1 moh:aa cod 1-2 bunlardan başlıcan sora günümüze gelirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 halflife 1 kesinlikle oynanmalı. worms armageddon quake 1-2-3 need for speed 2,underground 1-2,most wanted mario bros. 1-2-3 world of warcraft call of duty 1-2-4 medal of honor ilk üç oyun team fortress 1-2 swat 4 bu kadar geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Eğer hiç hiç hiç oynamadıysan burdan başla www.armorgames.com :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Zaybird said: team fortress 1-2 quake modunu diyorsanız hadi oynayalım, başka bi team fortress 1 varsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 benim bilgisayar tamirden gelsin oynamayı planladığım oyunlar; hitman ilk oyunu no one lives forever serisi 007 james bond oyunu vardı bunlarla aynı dönemde çıkmış bunlar dışında max payne ve seversen tony hawk pro skater serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 half life ile başladım. görüntüsü de gayet güzel. fazla gerçekçi görüntü hiç sevmem, assasins creed'de çok gerçekçi bi şiddet vardı. böyle gerçekten uzak ve karikatürize olması daha iyi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 o zamanlar gerçek gibiydi .. vay be 15 yıl sonra bugünkü oyunlar için böyle mi konuşucaz acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 planescape torment oyna. en iyi oyun diyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 planescape tormenti ben oynatıcam ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 fallout 1-2 oyna.Ben BG1 oynamadım sizce çok büyük bir eksiklik mi?Nereden bulabilirim ancak torrent filan mı?Neverwinterdan ne biliyim planescape ten sonra baymaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 pong tetris pacman mario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Kaede said: http://www.youtube.com/watch?v=e7b8Vx3AlPA şu oyunu oynamadan bu dünyadan göç etmeyin indiriyorum şunu biraz uzaycılık oynayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 oyunu indirdikten sonra source code projectide indir hiçbir ekstra yüklemesen bile oyunun bütün kaplamalarının çözünürlüğünü arttırıyor, patlamaları güzelleştiriyor, bug fixliyor vs DIVE DIVE DIVE HIT YOUR BURNERS PILOT bu lafımı da unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hello kitty online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yağ satarımmmmm bal satarımmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 RamsesII said: fallout 1-2 oyna.Ben BG1 oynamadım sizce çok büyük bir eksiklik mi?Nereden bulabilirim ancak torrent filan mı?Neverwinterdan ne biliyim planescape ten sonra baymaz sanırım gog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Valla eski oyunların tadı bi başka ama insandada eski oyun oynıcak hava bırakmadılar.Hemen tüket kültürü yüzünden oyunlar hemen tüketilcek şeylere dönüştü.Eskiden bi oyunun oynanılma süresi 50 saatten az olmazdı şimdi ortalama 10 saat civarı dolaşıyor sanırım.Çok sevdiğim commandos 2 yi geçenlerde tekrar yükledim.Saatlerce save load yaptiğimiz yerlere 15dk tahammul edemedim.Tabi oyun seçiciliğide arttı eskiden bi oyun çok kötü değilse en azından bitirmeye çalışırdım şimdi 15 dk sonra siliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar