Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSP GO vs NINTENDO DSi

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

ARkadaşları hangisi daha iyidir,dsi daha ucuz diğerine göre ama psp go yeni çıkmış.Oyunlarının güzelliği,kullanılabilirliği,şarj durumu vs hangisinin iyidir.Yani ikiside aynı amaca hizmet ediyor sonuçta.Sadece nintendo dsi internete girmede müzikte fln daha başarılı sanırım,sonuçta pspde klavye olarak kullanılabilecek bi dokunmatik ekran ya da tuş takımı yok.Bİraz bu konuları açarsanız kıyaslarsanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
DSi'de korsan çok kolay. Sadece içine MicroSD takılan bir kartuş alıyorsun 20 TL'ye, oyunları da MicroSD'ye atıyorsun. Hiçbir şey kırman, aleti bozman gerekmiyor. Zaten 3DS için korsan olayı daha 2 yıl çıkmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu PSP gonun pil süresi 4 saat falan olmasaydı onu alırdım.4 saat nedir abi hergün şarj demek ayarlayamazsın ya.DSi ye bak 9-10 saat gidiyo 2 katından fazla.
Ha bikaç sorum daha olacak sorayım onları.Bu psp go ve psp 3004 dedikleri slim arasındaki fark nedir,oyun performansı olarak filan diyorum.
Psp lere 2400 ya da 3600 mAh lik pil takılıp oyun oynama süresinin 9-10 saate çıktığını duydum, var mıdır böyle bi olay?
Sosyal ağlarda paylaş

dsi psp yanında tamogachi gibi birşey. oyun bol da oyun oyun mu bi ona bakmak lazım.
çoğu çocuk oyunu fiti fiti japon karakterleri, yok kedi köpek besleme, barbi bebek giydirme falan.
oyunlara bak öyle karar ver ki zaten donanımı da psp'nin yanında donanım değil yani. ne veriyor ki ne pil harcasın cürmü kadar pil yiyor.

not: eski bir dsi sahibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...