Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cs 1.6 non steam için sağlam CFG arıyorum...

Barathrum

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar oyunyoneticisi serverlarında takılıyorum armada,rakı balıkta vs belki bileniniz vardır.SXE 11.6 çıktı en son netten legal cfg aradım taradım denediklerimin hiçbiri tatmin etmedi.Bazen 10 pingle oyunda 1.ken cross adamın üstünde dağlara taşlara gidiyor mermiler.

Sk'nın sitesine falan girdim default cfg var hepsinde.Bana bildiğiniz sağlam bir cfg adresi söylerseniz çok sevinirim.Wallhack vs istemiyorum merminin gitmesini sağlasın yeter :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi 4 sene oynadım online 1.6, geçen sene bıraktım oynamayı. yeniden alıcam steamden oynamak için de o 4 sene boyunca millet cfg lazım cfg var cfg ayarların iyi cfgsin yok busun musun falan bende sadece default vardı. hala muhabbet değişmemiş hala cfg arayanlar var. lol
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bir cfg vardı içinde baya bir komut vardı arkadaşlar.Loadlarken makine kasıyodu.CFG sahte ilaç gibi psikolojik etkiye sahip değil.Mesela görüntüleri en kötü hale getiriyor ama mermi harbiden gidiyor falan filan.Bende bayadır onlinedan oynuyorum o cfgmi kaybettim birdahada bulamadım.

Sağlam cfg çok şey değiştiriyor oyunda.Çok fazla denedik gördük bilmiyorum farklı düşünüyor olabilirsiniz.Rate ayarları falan filan çok basit şeyler onlar benim aradığım çok daha ince detaylar,ayarlar.

Şu an tr de söz sahibi olan clanlardan elemanlarla irl arkadaş olanlar var,onlara konuştum.Herifler irl arkadaşlarına bile vermiyolar cfglerini.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

geçen bi girdim poolday'de mouse takıldı yanlışlıkla admine headshot attım garip bi şekilde.

herif ip ban attı bana sdgbhsdgsdg

çok ilginç kafalar var cs oynayanlar arasında

bu da böyle bi anımdır
diye bitirseydin alakasız olmuş topicle :)

cfg ne işe yarıyor abi sürekli bi cfg muhabbeti var nedir bunun olayı
Sosyal ağlarda paylaş

S-H sağlam bir cfg bilgisayarın yada bağlantın yüzünden adamları vuramama ihtimalini ortadan kaldırıyo kısa ve net.Ha gerisi sana kalmış bu iş iyi oyunculuğa bakar sonuç olarak.

Mesela ben şu an razer.cfg kullanıyorum.Googlede var.Fena değil ama eski cfgmin yanından geçemez.
Sosyal ağlarda paylaş

turkiyenin belkine ilk wall hacklerinden birinin yapildigini canli gormustum :)

o zamanlar bilen bilir dst clani vardi izmirli, onlarin cafede takilirdik paso

sonra bigun toplanmis bunlar fln tartisiyolar lan yapmakmi denesekmi fln diye, o zamanlar internet 56K :)

nese bunlar denediler fln biz oha fln olmustuk sonra kapamislardi ama ole hile yapan birileri degildi, keklik gibi milleti avliyolardi tabi millet wall fln nedir bilmiyolar anlamiyolar ne oldugu akillana bile gelmiyo cs de hile yapilabilecegi.
Sosyal ağlarda paylaş

sanane serverlarında cfg'ler otomatik düzeltiliyordu sanırım. sanane'nin kendi sitesi yok mu zaten? hatırlıyorum girdiğimde default ayar falan cekiyordu cfgye yada başka server da olabilri o.

bu arada Windows 7'de SXE ile oynayan var mı? oyunu bırakmam da zaten Win 7 ye geçmemle oldu o zamanlar kasma problemi falan vardı çözmüşlermi onu? fikri olan?
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

/god on yaz panpa

HAHAH ağladım.W7 ile sxe çalışıyor sorunsuz.Eğer açmazsa bile cs yi yönetici olarak çalıştır dersen olur.
Sxe'nin bir halta yaradığı yok gerçi.Hergün en az 10 kişi banlıyolar wall yada aim açan.Geçen gün şahit olduğum aim vakası beni benden aldı :D
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya SXE sağlam program.

bazı sürümleri cıkar cıkmaz hâckliyorlardı, onun için 3-4 hafta yeni sürüm bekliyorduk o biraz talihsizlik oluyordu. Onun dışında eski wall ve aim hackler falan kullanılmıyor artık.

hani sxe'nin evrimini bende kullanarak yaşadım birazda tecrübeden söylüyorum. onun dışında cıkar her sürümde mutlaka bi acık olacaktır ama en azından önüne gelen kullanmıyor ona da şükür demek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...