xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Yapılması gereken birşey var. Herşeyi bırakıp bunu bitirmeniz lazım, bir türlü oturamıyorsunuz. Herkese oluyordur. Nasıl yeniyorsunuz o hissi? Herkes ne yapıyor bunu silkmek için üzerinizden bunu merak ettim. FL/CL 4. bölüm izliyorum yada Gurren Lagann. Zilyon örnegi vardır, ben birşeyler izleyerek yada dinleyerek atıyorum o an. Anket: on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 hiçbi şekilde başarılı olamıyorum ben böyle durumlarda, deadline'a 3-5 saat kala anca harekete geçip, kendime 2 saatlik bi uyku ayarlayıp bitiriyorum yapmam gerekenleri. sonra uyanamayıp o kadar uğraştığımla kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 xunn said: Yapılması gereken birşey var. Herşeyi bırakıp bunu bitirmeniz lazım, bir türlü oturamıyorsunuz. Herkese oluyordur. Nasıl yeniyorsunuz o hissi? ,.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 gaza gelmek için müzik dinliyorum sonrasında sevgilime BİTMESİ LAZIM ÜÜ diye endişelerimi aktarıyorum, sakinleştiriyor, sonra asian horror moviesden salak bir film açıp izliyoruz. deadlinea 2 saat kala hallediyoruz. winning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Fistan said: xunn said: Yapılması gereken birşey var. Herşeyi bırakıp bunu bitirmeniz lazım, bir türlü oturamıyorsunuz. Herkese oluyordur. Nasıl yeniyorsunuz o hissi? ,.. Gerçekten işe yarar şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/b62/4a1/9e5/eea/14a/718/aa4/4b7/700/cb2/e3_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 masada ne kadar dikkat dağıtacak eşya varsa odada görmeyeceğim bir yere atıyorum, kutulayıp kaldırıyorum geçici olarak vs arkaya rahatsız etmeyecek bir müzik açıyorum tabii ek olarak düşündüklerimi hemen aktarmak için beyaz tahta ve kalıcı notları tutturmak için mantar panou da kolay erişebileceğim bir yere koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 özetle çalışma ortmaı hazır olunca "ulan o kadar hazırladık çalışayım bari" diyorum "ama önce bir kahve" diye mutfağa gidityorum sonra orada tv de yayınlanan bir şeyler takılyıorum ahasf o yüzden kahveyi yapıp odama koşmam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 gece olmasını beklerim gündüz kafam çok dagınık oluyor.1-2 bardak herhangi bir alkol shotladıktan sora gece her işe girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Bi seyi yapmak icin 3 gunum varsa 2,5 gun oturur o isi yarim gunde nasi bitiririm diye dusunurum, o yarim gunde de sulalem aglar ama is biter ve genelde mukemmel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 raad olup genis takiliyorum. deadline veriyorum kendime, en önemlisi bu. önce dizilerimi izliyorum, ya da istedigim birseyi yapiyorum. sonra da o isi hallediyorum. biraz relax oluyoruz yani. sonra da cilgin gibi parmaklarim kopana kadar ders calisiyorum mesela. bazen de tam tersi oluyor, önce o isi hallediyorum, sonunda kendime KÜCÜK bir ödül verme vaadiyle kendimi kandiriyorum '.' daha cok gaza getiriyor bu tabi. bazen gaza gelip ADRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN seklinde raki müzigi falan acip kosuyorum.'.' bisiklete binip hiz düskünlügümü datmin ediyorum, doyuma ulastiriyorum gaz bi müzikle mesela. bunlari yaptiktan sonra Allah gibi omnipotent hissettigin icin kendini, eve gelir gelmez direkt ders basina oturuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 1+2şey lazım 1 olan önemli değil aslında.. "bu işi yapıcam" kısmı. lan zaten iş verilmiş. bunu geçtik o yüzden diğer 2si şöle çalışacak uygun mekan, geniş masa, sessiz ortam ve evet bu ve kısmı önemli aslında ya bir nazi subayı duracak yanınızda ya da deli gibi çalışkan bi arkadaş. okulun kütüphanesi uzak, taşımam gereken eşyalar 1ton olmasa, eve yakın 24sa açık bi kütüphane olsa gider çökerim işte.. ama lanet ülkenin, muhteşem insanları bırak 24sa açık olanına gitmeyi normal kütüphane talep etmekten uzak.. sonra ne olyor.. "yarın bakıcam abi.." bok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 kesinlikle beceremiyorum. deadline a kilpayi yetisiyorum.o da normalde yapicagimin yarisi kadar iyi oluyo. su anda da calismak yerine actim battlestar galactica izliyorum en bastan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu başlık altında "deadline" sözlüğü türkçeye geçmiş oldu hayırlı olsun :P nç nç nç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 aslında şöle bişi olabilir. bunu yapıcam dersin birisine.. işte 2bölüm yazıcam bu gece diye.. en azından yalancı çıkmamak için yazarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 başlayınca devamı gelecek zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamayacam diye kendimi kandırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 pc olan bir odada olmadığım sürece her türlü şekilde çalışıyorum. ama pc varsa o iş gg deadline bile değil son 1 saatte ne oluyorsa oluyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ben isin basina hic oturamiyorum, o yuzden sonra baska seylerin basina oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 her şeyi bırakıp işi yapmam gereken derkenki "her şey" den kasıt gereksiz işlerse onları bırakır yapmam gereken işi yaparım. ama o her şey diğer yandan yapmam gereken işlerse ve başından kalkamıyorsam o zaman kendimi suçlu hissetmem. o işleri bana verenler düşünsün. 10 tane kolum yok sonuçta. der ne yapıyosam devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 her ne bahaneyle oturmuyosam işin başına, kendi kendime "eeee silkerler lan, otur aşaa yap işini" diyorum. oturuyorum yapmaya başlıyorum. arada yine kendi kendime dikkatimi dağıtırsam, "başlarım feysbuka" vs. gibi şeyler diyorum kendime. sdfdsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 mevzu okul veya iş ise, ve hayatınızı idame etmek için oraya mecbursanız o işin başına seve seve oturursunuz. ha yok kıçınız biraz rahatsa; "yeaa film izlemekten nette takılmaktan resim yapamıyorum" modundaysanız gizli apathy'den muzdaripsinizdir. yapmak istemediğiniz şeyler yapıyosunuzdur, olmak istemediğiniz yerdesinizdir, yalnız hissediyosunuzdur, varoluşsal problemleriniz vardır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Birşey yapacaksam ve odaklanmaya ihtiyacım varsa ve yetiştirmem gereken zaman sonraki günse, o işi gece saat 1'den sonra yapmaya başlarım. (sessiz ve rahat) O kadar zamanım yoksa ve iş çok acilse, odaklanamıyorsam motive edecek sözler veririm kendime. Mesela, küçük yemek kaçamakları, (işin ucunda iyi para varsa) almak isteyip de ertelediğim şeyleri iş bittikten sonra çıkıp alacağımı düşünerek 4 ell sarılırım. Her zaman da işe yarar. Şu hayatta en kolay kendimi kandırırım :D Deneyin, çok kolay. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 moncici said: mevzu okul veya iş ise, ve hayatınızı idame etmek için oraya mecbursanız o işin başına seve seve oturursunuz. ha yok kıçınız biraz rahatsa; "yeaa film izlemekten nette takılmaktan resim yapamıyorum" modundaysanız gizli apathy'den muzdaripsinizdir. yapmak istemediğiniz şeyler yapıyosunuzdur, olmak istemediğiniz yerdesinizdir, yalnız hissediyosunuzdur, varoluşsal problemleriniz vardır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yapamiyorum son ana kadar kaliyor hatta son bi saat bakarim diyorum kesinlikle yetismiyor yarim yamalak kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 şuanda başıma gelen şey. biraz biraz yapmaya zorluyorum kendimi. ama sonra bişeye bakim derken bi bakmışım kopmuşum.. yarım saate koptuğumu farkedersem iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar