Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşin Başına Oturmak

xunn

Öne çıkan mesajlar

Yapılması gereken birşey var. Herşeyi bırakıp bunu bitirmeniz lazım, bir türlü oturamıyorsunuz. Herkese oluyordur.

Nasıl yeniyorsunuz o hissi? Herkes ne yapıyor bunu silkmek için üzerinizden bunu merak ettim.

FL/CL 4. bölüm izliyorum yada Gurren Lagann. Zilyon örnegi vardır, ben birşeyler izleyerek yada dinleyerek atıyorum o an.

Anket: on
Sosyal ağlarda paylaş

masada ne kadar dikkat dağıtacak eşya varsa odada görmeyeceğim bir yere atıyorum, kutulayıp kaldırıyorum geçici olarak vs

arkaya rahatsız etmeyecek bir müzik açıyorum

tabii ek olarak düşündüklerimi hemen aktarmak için beyaz tahta ve kalıcı notları tutturmak için mantar panou da kolay erişebileceğim bir yere koyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

raad olup genis takiliyorum.

deadline veriyorum kendime, en önemlisi bu.

önce dizilerimi izliyorum, ya da istedigim birseyi yapiyorum.
sonra da o isi hallediyorum. biraz relax oluyoruz yani.
sonra da cilgin gibi parmaklarim kopana kadar ders calisiyorum mesela.
bazen de tam tersi oluyor, önce o isi hallediyorum, sonunda kendime KÜCÜK bir ödül verme vaadiyle kendimi kandiriyorum '.'
daha cok gaza getiriyor bu tabi.

bazen gaza gelip ADRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN seklinde raki müzigi falan acip kosuyorum.'.' bisiklete binip hiz düskünlügümü datmin ediyorum, doyuma ulastiriyorum gaz bi müzikle mesela.
bunlari yaptiktan sonra Allah gibi omnipotent hissettigin icin kendini, eve gelir gelmez direkt ders basina oturuyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

1+2şey lazım
1 olan önemli değil aslında.. "bu işi yapıcam" kısmı. lan zaten iş verilmiş.

bunu geçtik o yüzden

diğer 2si şöle
çalışacak uygun mekan, geniş masa, sessiz ortam
ve
evet bu ve kısmı önemli aslında
ya bir nazi subayı duracak yanınızda ya da deli gibi çalışkan bi arkadaş.

okulun kütüphanesi uzak, taşımam gereken eşyalar 1ton olmasa, eve yakın 24sa açık bi kütüphane olsa gider çökerim işte.. ama lanet ülkenin, muhteşem insanları bırak 24sa açık olanına gitmeyi normal kütüphane talep etmekten uzak..

sonra ne olyor.. "yarın bakıcam abi.."

bok..
Sosyal ağlarda paylaş

her şeyi bırakıp işi yapmam gereken derkenki "her şey" den kasıt gereksiz işlerse onları bırakır yapmam gereken işi yaparım.
ama o her şey diğer yandan yapmam gereken işlerse ve başından kalkamıyorsam o zaman kendimi suçlu hissetmem. o işleri bana verenler düşünsün. 10 tane kolum yok sonuçta. der ne yapıyosam devam ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

mevzu okul veya iş ise, ve hayatınızı idame etmek için oraya mecbursanız o işin başına seve seve oturursunuz.

ha yok kıçınız biraz rahatsa; "yeaa film izlemekten nette takılmaktan resim yapamıyorum" modundaysanız gizli apathy'den muzdaripsinizdir. yapmak istemediğiniz şeyler yapıyosunuzdur, olmak istemediğiniz yerdesinizdir, yalnız hissediyosunuzdur, varoluşsal problemleriniz vardır falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Birşey yapacaksam ve odaklanmaya ihtiyacım varsa ve yetiştirmem gereken zaman sonraki günse, o işi gece saat 1'den sonra yapmaya başlarım. (sessiz ve rahat) O kadar zamanım yoksa ve iş çok acilse, odaklanamıyorsam motive edecek sözler veririm kendime.

Mesela, küçük yemek kaçamakları, (işin ucunda iyi para varsa) almak isteyip de ertelediğim şeyleri iş bittikten sonra çıkıp alacağımı düşünerek 4 ell sarılırım. Her zaman da işe yarar. Şu hayatta en kolay kendimi kandırırım :D

Deneyin, çok kolay. :D
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

mevzu okul veya iş ise, ve hayatınızı idame etmek için oraya mecbursanız o işin başına seve seve oturursunuz.

ha yok kıçınız biraz rahatsa; "yeaa film izlemekten nette takılmaktan resim yapamıyorum" modundaysanız gizli apathy'den muzdaripsinizdir. yapmak istemediğiniz şeyler yapıyosunuzdur, olmak istemediğiniz yerdesinizdir, yalnız hissediyosunuzdur, varoluşsal problemleriniz vardır falan.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...