xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Dartanian said: xaty said: Pascal diskalifiye olmuş tamam da Nihat'ın da şutlanması lazımdı. O kadar dost most diolardı, noldu şimdi. Bırakıp gidemiolar de mi? http://img03.blogcu.com/images/f/i/k/fikiredin/a19a457ab1a731bc4fffa93f5756e4f0_1299454222.jpg Reyting ap ayrı bişi tabi, hepsinin senaryo olması ihtimali de düşük değil. Ama bırakıp gidememelerinin sebebi yaptıkları sözleşme diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 O kadarda senaryo degildi ciddi ciddi savurdu gördük gözümüzle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nihat suan gitse survivor biter çok net nihat suan survirorun %80 inin geri kalanda taner her saniyeleri para basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 provokasyon denilen olay yarışma ve bu tip çekişmeli ortamlarda olmaz ise olmaz. bunlara karşı sakin kalacaksın, sinirine hakim olacaksın ki başarılı olasın. NBA maçlarında saha mikrofonlarından alınan kesitler var, baya geyik dönüyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi yarışma falan değil ki, tiyatro oynanıyor. Sadece sahne yurt dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya şu "kurmaca, senaryo" diyenlere gülüyorum. herkes profi oyuncu zaten orda di mi :D ağlıyorlar gözlerinin kenarları çizik çizik olana kadar gülüyorlar. deliriyorlar bağırıp çağırıyolar, adamın gözünde görüyosun o çılgınlığı. nihat yusufluyor. nefes alıp verişinden belli... tabiki kadınların bacakları ağdalı olcak. o kadarına yardımcı olmuyorlar mı sanıyosunuz? temiz su da veriliyor çatır çatır. bayılana serum da takılıyor. kıllı ebru mu izliycektik? o kadarına da kafayı takmayın. ama var yani bir şeyler %100 gerçek olmasa da orada baraka yapıp orda yatıp bir şekilde karınlarını doyurmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ebru:"ben ona en son zaten bırağdır diyodum" şasldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ada dışında yemeği de sadece yarışma kazananlar yemiyor falan.. O Tip şeyler var tabi. Tamamının kurmaca olduğuna inanmıyorum ama bazı kişilere bazı görevler verildiğini düşünüyorum bu tip programlarda. Sonuçlarından kendileri de zararlı çıkıyor, sadece yarışma karlı çıkıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Nihat imam kesildi, vaaz veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 WETS YOR PROBLIM dedim. LFM for Problim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yalnız bütün gizli anlaşmalar falan ortaya çıkartıyor :D ben dürüstçe söyliim bu bölümü bu kavga için izledim şunları dinlemek için izledim daha önce bunu izlememiştim demek ki reyting önemliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ulan maçı bıraktık nihat doğanı izliyoruz şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bende bir tato var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bende bir tato var ne demek anlamadım. Tato ne? dövme demek istemedi dimi? demedi dimi? lütfen demedi desin biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben memeler için bakıyordum arada, ilk kez ciddi ciddi izledim. Acun başarılı demek ki. ayrıca bu adaya pascal'ı koymuşlar da, bunların hiç biri ingilizce bilmiyor lan nasıl anlaşıyorlardı? bu koca memeli kadın da tetu var gibi birşey dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mithat said: Bende bir tato var ne demek anlamadım. Tato ne? dövme demek istemedi dimi? demedi dimi? lütfen demedi desin biri. aynen onu dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 asena gitsin hem nabızı atıyor onun diğerlerinin atmıyor haksızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 pascal'a telefonla oy verenlerin paraları iade edilecekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 pascal'in vücut iyiymis ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Nihatın ağzını burnunu kıramadı ya orda kahroldum resmen.Pascal'ı gönderiyosa Nihat'ıda göndermesi lazımdı.Acun da ayrı bir kişiliksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 sipeyskeyk said: küheylan said: bu kıvırcık saçlı sunucu çıtır nerden çıktı lan?Bu kızı tanımam iyi mi kötü mü bilemedim..Kız eskiden daha güzeldi bu arada :) izmir'li kendisi. adı ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 programdan bir çift büyük meme ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 küheylan said: sipeyskeyk said: küheylan said: bu kıvırcık saçlı sunucu çıtır nerden çıktı lan?Bu kızı tanımam iyi mi kötü mü bilemedim..Kız eskiden daha güzeldi bu arada :) izmir'li kendisi. adı ne ki? bir umut... bir heycan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 one la diz üstü çökmüş pascall pascall yiğidim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yarın 16da pascal geliyormuş beşiktaş taraftarı karşılıcakmış : ) tey allağım ya nefret ediyorum artık şu adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar