Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 aynen. nihata çaktı diye haber çıktıydı yalanlandı şimdi çakmış galiba gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Hani eş zamanlı yayınlanıyordu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 la pascalın suçu yok ki fitneyi sokan başkaları, gördüğüm en sinir adam nihat doğan, sakin sakin takılan pascalı bile çıldırttılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Pascal'ın hayatı da bizim ülkemizde bir yerlerden kovulmakla geçiyor sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bu kıvırcık saçlı sunucu çıtır nerden çıktı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Pascal o çamurdan çıkıp da dövdüyse ayrıca helal olsun. Canı çıktı adamın zaten yarışcam diye.. Bu arada dedi kaşar lafını da bi olay olmadı, tekrar mı dicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ahahah Ebru Destan'ın tripler hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 benim kahvaltı yapacak bi sürü dostum var akljdaskjldaskjlad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ebru destan da tam bi kekoymuş.verdi gazı adama verdi gazı ay ay diye çırlıo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 beyler nipple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 pascala bak HAHAHAHHAHAH UCAN TEKME KARETE KURSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 "Asena uzan nabzın atıyo" "valla nabzı atıyo" "nabzı atıyo bişi olcak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya bu pascalın suçu yok valla adama çok üzüldüm lan. diskalifiye ederlerse allah belasını versin bu yarışmanın. ilk postta belirttiğim gibi, her şey acunun kurmaca, senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 AHAHAHAHAH nihat çok şerefsiz ya. gitti elini yüzünü ebrunun suyunda yıkadı. ayaklarını da pascal'ın suda yıkadı. adamın her hareketi küfür ahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 BENİM KAHVALTI YAPICAK ARKADAŞLARIM VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Pascal diskalifiye olmuş tamam da Nihat'ın da şutlanması lazımdı. O kadar dost most diolardı, noldu şimdi. Bırakıp gidemiolar de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hatunların bacaklar ne guzel ağdalı öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yanlız bu parkur tam fanservice parkuru olarak ayarlanmış. Nitekim kavgaya rağmen görüntülerin yarısı göğüsler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Gereksiz bir hatun tribi var ama cidden nihat ve pascalın aynı cezayı alması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 küheylan said: bu kıvırcık saçlı sunucu çıtır nerden çıktı lan?Bu kızı tanımam iyi mi kötü mü bilemedim..Kız eskiden daha güzeldi bu arada :) izmir'li kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nihatla pascal ayni derecede tehdit olusturmuyor ki. nihati kizlar bile dover ordaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 xaty said: Pascal diskalifiye olmuş tamam da Nihat'ın da şutlanması lazımdı. O kadar dost most diolardı, noldu şimdi. Bırakıp gidemiolar de mi? http://img03.blogcu.com/images/f/i/k/fikiredin/a19a457ab1a731bc4fffa93f5756e4f0_1299454222.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Nihat ne yaptı ki? Bu tip atarlar yarışmalarda hep dönüyodu zaten. Oradaki kaşar lafı da orospu anlamında kullanılmamış bence. Nihat Doğan'ı sevmemekle birlikte; burada Nihat'ın sadece çirkin ve trashtalk denilen tavırları olduğunu, bunların da yarışma kuralları çerçevesinde olduğunu düşünüyorum. Ben de olsam böyle bir yarışmada, kazanmak için her türlü pisliği yapardım kurallar dahilinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Gelin sizle bir kahvaltı yapalım dostlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Pascal'ı 5 kişi tutarken adam yine de Nihat'a doğru ilerleyebiliyordu. Nihat'ı 1 kişi tutuyorken Nihat geri geri koşuyordu. Tabi tehditleri aynı değil. Ama Nihat olayın azmettiricisi, provokatörü falan. Kimse de demiyor bıraksaydık da dövseydi keşke diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar