toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 "White Wolf" said: çocuk heralde deve kesmiştir bu gidince.. sdfafasdfsdfasd harbi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 burda çok övülmüş nihat a bakıyım diye bi açtım. didem mi ne var akıl hastası o kız kesinlikle. 10 snde teşhisi koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ünlülerdeki karılar çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tam esnaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yanlız inşallah didem veya taner elenmez, çünkü adalar birleştiğinde epic çatışmalar ortaya çıkacağı görüşündeyim, özellikle nihat vs didem'i görmeyi hakkaten isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 barnacle said: sarışın hatun çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 nihat ve taner aynı yerde olsun. en iyi komedi programından daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 nihat doğan ve kokonat söylemi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 nd: yarısmada adada olacagı icin deniz olacagını bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Esnaf said: ünlülerdeki karılar çok iyi (tu) hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 hasmetbeybi said: taner kıbrıslı arkadaslar kıbrıslıları tam yansıtıyor adam. ukü de ögrenci . taner kıbrıslı değil. kıbrıs aksanına yakın bir aksanı var. türkçe konuşurken mala bağlaması ve 3 saat düşünmesi direkt londres (yani londra'da yaşayan kıbrıslıtürk) olduğuna gösterge. kıbrıslıtürklerden öte bunlar milliyetçi olur. hiç görmediği vatanına tapar falan. ve onlardan farklı olarak t.c.den nefret etmezler. tatile geldiklerinde askerlik şubesine gidip "ama ben bilmiyor bizim orda asker yok" diye üçbuçuk atar bu milliyetçi arkadaşlarımız. onun dışında bölüm bombaydı resmen. nihat doğan ilk küfreden kişi olarak beklentilerimi karşıladı. biz biz biz diye konuşan adamın acun karşısında abi'ye çevirmesi lafı beni benden aldı. acunda tangalı fotoğrafı mı var nedir bilemedim şimdi :D ayrıca ünlülere daha fazla credit verilmesi beni halen ayar ediyor. mesela düşüncelerini sorduğunda acun ünlüler 3 saat konuştu diğerlerinden 3 kişi 2 dakka konuştu. ceydanın kocaman memeleri var. onu farkettim. ama kız resmen memelerinden utandığı için devamlı t-shirtle gezmekte. ben olsam açarım memişleri iş halk oylamasına gelince hiç elenmem. asdfasd bi de bizim halk yufka yüreklidir. tefiğin gideceğini sanmıyorum. ayrıca didemin sesini 4 bölüm daha çekemem. bol bol sms atın. paranız yoksa ben yollıyım benim yerime de atın. ayarım karıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Esnaf said: ünlülerdeki karılar çok iyi (tu) nick&post uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 valla behzat ç olduğu için bir kez bile açmadım dün, reklam arasında bile elim gitmedi show tvye. programı koycağın güne koyayım acun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 paspatur said: taner almancı mı acaba? Yanlış hatırlamıyorsam öyle idi. Yine Acun'un "Yetenek Sizsiniz" yarışmasının Kıbrıs elemelerine yabancı bir arkadaşı ile gelip yengeç felan yemişti. Hatta yarı tura geçersem "Anaconda" getireceğim felan demişti. En sonunda da ağzındaki baklayı çıkarıp "aslında ben survivar için gelmiştim" diyip orada Acun'dan söz almıştı. Muhtemelen o yüzden şu an bu yarışmada... ( Yanlışta hatırlıyor olabilirim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Ahanda buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 anaamm kaçmaz bu.hergun vardır muhtemelende saat kaç gibi veriyor tv de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dun aksamkini kacirdim ben ne oldu? ozet falan spoiler icinde verebilcek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 said: taner kıbrıslı değil. kıbrıs aksanına yakın bir aksanı var. türkçe konuşurken mala bağlaması ve 3 saat düşünmesi direkt londres (yani londra'da yaşayan kıbrıslıtürk) olduğuna gösterge. kıbrıslıtürklerden öte bunlar milliyetçi olur. hiç görmediği vatanına tapar falan. ve onlardan farklı olarak t.c.den nefret etmezler. tatile geldiklerinde askerlik şubesine gidip "ama ben bilmiyor bizim orda asker yok" diye üçbuçuk atar bu milliyetçi arkadaşlarımız. yakınmda böyle londrez bi herif var benim de her kıbrıs siyaseti konuştuğumuzda adamın düşünme lobe'unda çöküş yaşanıyor. adama diyorum ki lan bokdan bi devlette yaşıyoruz neresini destekliyorsun. kötü mötü ama ŞEHİT GANI DÖKÜLDÜ O BAYRAKDA ŞEHİR GANI VAR GARDAŞŞ diye giriyor. hepsi mi böyle bilmiyorum. hele kktc bayrakları ile yürümeler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 tez coconut kesile ahaha nihat dogan alem adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 nihat dogani akrep sokmus ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Şuna arada sırada bakmak lazım ya, beyin kusmugu kotam kaçtır boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 nihat doğan'ın eleme sonunda kazanıp ayı gibi bağırması nedir ya? sonra da yorulup ağladı falan manyak mısın be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 aslında yarışmayı yapmaya gerek yok, nihat doğan alır çünkü. halk oylaması diye bir sistemin olduğu hiçbir oyunda nihat kaybetmez. adam halk çocuğu. survivorda ikili oylamaya nihat doğan ile rte bile çıksa nihat alır oyları. kaldı ki pascal ase taner türk kızı bunlar rakip değil adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 unK said: nihat doğan'ın eleme sonunda kazanıp ayı gibi bağırması nedir ya? sonra da yorulup ağladı falan manyak mısın be adam. tüm arızaları koymuşlar adaya işte, bi kafası yerinde derya var yüzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 "Nihat Doğan'ı sokan akrebin beyin ölümü gerçekleşti..." :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar