KingV Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 trathias said: bi mage olarak magelerin bu kadar op olmasını sevemedim sevemiyecegim. warfront başına 15-50 killblow yapınca biraz baymıyo degil 8k critler one shot cekmeler falan cok ez mode biraz nerf şart sen o kill i yapıyorsan önde melee karakterler savaştığı içindir teke tekte bi priesti warrior u alabiliyor musun ona bak ;)
hunty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Oyunu oynamadan pvp yorumu yazmasaniz diyorum! Warlok, necro hatta dps mage'ler warrior'dan daha iyi tankliyorlar PVP'de. armor pvp'de yok sayiliyor. Dps warrior'un HP'si 4-5k civari oluyor. WF'de Dps warrior gordugum zaman ilk ona daliyorum cunku mage'e gore 3 kat, priest'a gore 4 kat kolay olduruyorum. Rogue'ler biraz sakat bard cikiyor adam, invis olup kaciyor, blink, hizli kosma vs.. suprizlerle dolu.
KingV Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 oyunu oynamamak? eğer 2 haftada herşey değiştiyse bilemem. benim 50 lvl paladin/warlord/reaver ım vardı.aynı zamanda 1 de 50 lvl cleric im :) ben tank spec olan paladin halimle rouge ve/veya magei alabiliyordum :) warfrontlardan bahsediyor arkadaş ben de ona yönelik yazdım.
hunty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Vk build'im vardi mage aliyordum desen belki olabilir derdim ama warlord/paladin/reaver tank build ile WF'de mage almak gercekten takdir edilecek bir basari.
KingV Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 sana şöyle bir ipucu vereyim. paladin bildiğin üzere bir elinde kılıç diğerinde kalkan oynuyor. 2 sinin cd si birbirinden farklı işliyor. ve kalkan saldırısı senin castingini interrupt ediyor. ayrıca ccleri cabası. paladin warlordu da alınca ondan kaçamıyorsun. ya yanına geliyor ya seni yanına çekiyor. ben oynadığım dönemde pvp pve spec diye ayrım yapmadım hep paladin, warlord, reaver buildi kullandım.
hunty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Usta hemen herkes oyunun basinda pve grind yaptigi build ile pvp'ye de daliyor. Elin aliskin oldugundan daha iyi oynuyorsun. Zaman ilerledikce kili kirk yarip ince ayar pvp build'leri yapmaya basliyorsun.
KingV Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 haklısın öyle olması lazım. oyun yeni, herkes karakterini yeni yeni tanıyor. düşmanını zamanla tanıyor. oyunu ilk ayında bıraktım. öyle olunca tek builda rahat rahat oynuyordum. bu arada söylemeden edemeyeceğim :) paladin ve reaver featlerinden toplam olarak pasif %18 magic resist alıyorsun.
trathias Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 KingV said: sen o kill i yapıyorsan önde melee karakterler savaştığı içindir teke tekte bi priesti warrior u alabiliyor musun ona bak ;) 3 pyro 1 bard 1 cleric adamları oyundan soğuttuk ayrıca ilginctir hic pyro vurmamış sana heralde teke tekte cleric 5 warrior 4 vuruşta iniyo valla hele wfde yakalarsam 2. skill overkill oluyo. dediğim gibi ben de memnun degilim bu durumdan. 20 mageli port of scionların görünmesi yakındır :D
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Merflenir yakında o, GoS falan düzelttiklerinde biter Pyro'ların işi.
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 casterlara karsı sadece void knight direnebiliyor warrior olarak ondada deep gidersen single silence aoe silence self magic immunity falan falan ama yine olduremiyorsun adamları ama uzun uzun ugrastırıp can sıkıyorsun ... evet warrior zayıf bayaa, magelerde haddinden fazla OP, bilmiyorum belki warrior gearla aacayip Scale oluyodur ama lvl 50 olup 3-4 item upgrade etmis ustu bası duzgun olmayan beni cok rahat dagıtıyorlar, riftblade i nerfleyenler utansın :)
trathias Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ben de magelerin nerflenmesi gerek diyenlerdenim ama warrior da baya iyi dpslere cıkıyo uygun kullanıldıgında riftblade nerflenmedi bu arada sadece flame spear nerflendi ben alt warrior kasıyorum gayet vuruyo valla .tamam pyro gibi vuran başka class yok ama warrior nerflendi qqsu yapmanın da alemi yok. sözüm size değil genel anlamda söylüyorum bunu. warrior warriorlugunu bilsin mageleri kitelamaya kalmasın diye nerflendi flame spear :D
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 lvl 50 PvP tabanlı konusmustum, roguelar stun lock dan cıkartmıyor genel olarak, mage in yanına gelene kadar Hp %30-40 lara iniyor, PvE yada lvl 45- de warrior da fena degil ama 50 ye adım attıgında gear ın yoksa warrior cok yalan, sadece 1 v 1 3-4 mage yanyana gelip Aoe ile adam kesiyor, oyun zaten genel olarak 3 boyutlu warrior unda ranged combat yapabilmesi lazım birazda olsa...
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Warriorun olayı patchten sonra bitti.LvL 41 e kadar baya bir ezdim heryerde milleti.Patch geldi gg.Wflerde şu an warriorun arkasında 2-3 healer yoksa tavuk kesemez.Yada benim gibi elde epic two hand axe chargelar bir kişiyi alır ölür.Riftblade nerflendi low lvl warrior oynayıpta lütfen çok iyiymiş gibi sallamayalım. Trion oyuna çok class atalım herkez oynasın mantığıyla işe girdi fakat bukadar range üzerine dayalı soullar olunca mleeyi öldürdü farkında değil.Ben lvl 35 e kadar champion oynadım sonra riftblade'e geçtim.Championunki damage değil riftbladein yanında.Warriorlar mecburen riftblade oynamak zorunda wflerde.Peki kim ranged oynamak için warrior açar? Bu soruyu sormak lazım.Çünkü baya bir komik oluyor mızrak spamlamak. Şu an warriorun durumu baya kötü pvpde.Ben acci kapadım zaten hiç can sıkmaya niyetim yok.Ama patchten önce baya bir eğlendim.Mageler falan çöptü benim için.Şimdi warrior çöp mageler için.Wowdaki gibi ''aman patch gelcek classımın içine edilcek'' korkusuyla bir oyun daha oynayamıcam (tu)
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 O kadar kötü durumda değiliz ya. Tamam karşıda 2-3 pyro olunca wflar çekilmez olabiliyor ama nerf yerlerse biraz düzelebilir. ben champion pala riftblade pala ve sonunda riftblade champion ile gidiyorum. paladin skili varken acil durumlarda kendimi healliyor ya da stun atıp kaçmaya çalışıyordum ama full dps'e dönünce işler değişti tek yakalandım mı yatıyorum ki bir warrior için tek yakalandım ve yattım demek çok kötü bir durum ama bu durumda ne yapıyorum layları seyredip grup olan yerlere sağdan soldan bir anda teleport olup aoe damage vererek bir şeyler yapmaya çalışıyorum. özellikle base ya da fang kaparken stormla birlikte adamların epey canını sıkıyorum hele arkada sağlam bir heal varsa damage rekoruna doğru emin adımlarla koşuyorum. ha istediğim bu mu elbette daha rahat oynamak isterdim ama duruma göre davranmak zorundayım. o gruba girerkende önce spearları atıyorum epey etkili bir oyun oluyor. öneriler varsa alırız tabi zira her soulu denemedim bile. lvl yazmamışım 50lvl rank2 3e doğru koşuyoruz :P shivermere shard.
trathias Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 son patchde paragon dpsi baya arttı diyodu bizim gültteki warriorlar
janis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Videolardan izlediğim kadarı ile Warhammer 'ın aynısı gibi olmus sanki. Farkları nedir ? Cünkü Warhammerdan hiç haz almamıştım endgamede.
hunty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 pvp'si warhammer gibi. Pve si de wow'a benziyor. Ortaya karisik iste.
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi yok dayanamayacagım karakteri 50 yaptıktan sonra zevk alarak bir alt kasmanın imkanı yok . o özgürlügü vermiyor bana bu oyun ! oyunun leveling kısmı odun gibi yahu hiç zevk vermiyor.gerci level atlama oyunlarının hiç biri zevk vermez ya bu saaten sonra oda ayrı bir konu. 1.2 gelene kadar askıya astım oyunu bekletiyorum oda oyunun kalabalıgına gore en kalabalık server whitefall bile boşalmış durumda.nerde yahu bu insanlar 1 milyon acc satıldıydı hani?
KingV Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 hadi ya gerçekten boşaldı mı serverlar?
Warghammer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Evet bastan beri shard statuse bakıyorum genelde high olan serverlar prime time suanda medium.44 Lvl civarı bayadır rift aksiyonuna da giremedik
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Azalma doğal ama, şu an insanların hoşlaşmadığı bir ton sorun var.
Warghammer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Evet sorun çok da şu oyunu da kaybetmek istemiyor insan :D
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 KingV said: hadi ya gerçekten boşaldı mı serverlar? eskisi kadar kalabalık degil . ilk whitefallda kastım baya bir kalabalık idi riftler falan eglenceli oluyordu.sonra patiler ile oynayım diye sagespire a gectim cleric kasmaya başladım.sagespire zaten kalabalık bir shard degildi ama whitefall da baya bir düşüş var ki whitefall en kalablık serverdı.
hellhundd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ben çok beğendim oyunu, mage açtım direkt heaterfield'da. az kişi var shardda ama çok sarıyor. bütün shard 2 guildde toplanmış hoş sohbet felan oluyor. 41 oldum şimdilik stormcaller, chloro veya warlock oluyorum pvp'de hepside çok zevkli. pvp'de şimdilik bir sorun göremedim. benim gördüğüm en büyük kusur bence görevlerin çok wow tarzı olması. birtek ara sıra story görevlerinde bir iki orjinallikle karşılaşıyorum, gerisi yine aynı git şunu öldür şunu topla, oyunda o kadar rift, invasion, base gibi çok daha eğlenceli şeyler varken niye görevleri biraz daha o yönlere çekmediler merak ediyorum doğrusu. Bu arada gelen olursa mutlu olurum adım bippo.
Öne çıkan mesajlar