Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 malumunuz son patch ile takdire şayan bir özellik olan capture+youtube'a direk upload özelliği geldi oyuna, haliyle bir adet videolar başlığını da haketti. ilk video benden gelsin, level 50 kanalından adamın birinin ısrarla "sanctumu basıcaz, moonshade sınırında toplanın defiantlar" demesi üzerine ben de katıldım bu orduya, gayet güzel organize olmuştuk, herşey çok güzeldi, ne güzel eğlenicez, gankler dönecek diye düşünürken sanctuma vardığımızda bizi karşılayan demi-allah guardlar one shot çekerek güzelim organizasyonu piç etti afedersiniz; http://www.youtube.com/watch?v=gqG4TRFpyks&feature=player_embedded
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 brit köprüde bekler gibi bekleyeceksiniz içeri girmek yok :)
Loex Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 CAPTURE + YOUTUBE oha demek istiyorum harikaymış
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 evet 10dk video kaydedilebiliyor herhangi bi aparat program vb olmadan, süper bişey.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bide Xenocide, mali durumunu pek parlak görmedim ben :p
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 çekmeyin vidyo, bunu izledikten sonra evdeki rift'den soğudum.. Low'da oynayınca hiçbişeye benzemiyomuş oyun :(
Warghammer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Hangi tuşla çekiyorduk video görmüştüm ama tekrar bulamadım
hunty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Bende IT expert're iken mesajlari gordum. Action'a cok akasim gelmisti. Iyiki instance'i birakip kosmamisim :)
Marv Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Bu video low ayarlarda mı çekilmiş ? Ya ben ultra' da oynuyorum ama bundan kötü bendeki grafikler. ::o
kath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Max 3dk çekiyo 10 değil. Kısayolu ctrl+y
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yanlız guard lar demigod olmasaymış güzel eğlence çıkacakmış :D
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ortanın biraz üstünde grafikler ama malum çok kalabalıktı, fps baya düştü, o yüzden kıstım biraz. edit: ajshdkasdjfh abi kendi videomda bişey farkettim, 2.40'da solda adamın biri köprünün üstüne çıkıp aşağı atlıyor, sonra da achivement kazanıyor. ney o ya ahauh
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yunusemre said: çekmeyin vidyo, bunu izledikten sonra evdeki rift'den soğudum.. Low'da oynayınca hiçbişeye benzemiyomuş oyun :( bizi düşünün bir de. ultrada oynamak iyi tabi
kath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Norak haklı son patchle 10 dk olmuş vidyo :D
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 RRa said: brit köprüde bekler gibi bekleyeceksiniz içeri girmek yok :) :D GZ KUŞU
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 evet köprüden şelaleden biyerlerden atlama achievementleri var. ordaki 'So Much Fun, I did it Twice olması lazım her 2 yönede 1 kere atlıcan :D bide, o köprünün tepesinde 2 tane artifact spawn yeri var çıkması dertli biraz ama çıkılıyor, onu da yapmaya çalışırken şehit olmuş olabilir o adam.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bence o adam guardlara görünmeden geçmek için oraya tırmanmış da çok komik düşüyo lan adjsfhkjfhgd
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Norak said: evet 10dk video kaydedilebiliyor herhangi bi aparat program vb olmadan, süper bişey. 3dk
Marv Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Norak said: son patchle 10dk yaptılardı kath said: Norak haklı son patchle 10 dk olmuş vidyo :D
jonq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Rift: Dance with Squirrels Achievement Bu arada çalan parça nedir kimindir bilen varmı?
narsor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Soruyu genisletiyim, bu tarz muzigin genel bir ismi olsa gerek, ne acep
jonq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Hans Zimmer'in muziklerine benziyor da bu nerdedir hangi filmdedir kimbilir
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Direk ben Hans Zimmer'rım diye bağırıyor zaten ama değilmiş. Two Steps from Hell diyor işte. Direk Hans Zimmer tonu ama, çakma Hans Zimmer.
jonq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 "Two Steps From Hell - Magika" imiş saol :) Çakma felanda baya işlerde isimleri geçiyor bunlarında.
Öne çıkan mesajlar