Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YGS'nin şifresi çözüldü!!

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

ben yaptığım netler / sınavın zorluk seviyesi / ve aldığım sonuç etmenlerini kıyasladığımda kendi sonuç belgemde bir tutarsızlık hissedemedim.

Tabii sadece kişisel tecrübe ve varsayımlara göre değerlendirme yapmak ne kadar sağlıklı olabilir bilemem ama çıkardığım sonuç

- şifre olayından 10bin'lerce kişi değil olsa olsa çok daha ufak bir kesim yararlanmış olabilir. (genel dengeyi bozmayacak seviyede yani)
- şifre olayından yararlananlar ilk 60bin bandında olmayabilir. (ygs meslek liseliler için sanırım daha önemli olduğu için belki de barajı zar zor ya da azcık geçebilenlerin nisbeten daha düzgün puan almalarını sağlamışlardır)

---

1.olan eleman da bana hakkıyla 1. olmuş gibi geldi. Neticede ankara fen lisesi bu ülkedeki bildiğim kadarıyla en iyi sınav sonuçlarına sahip 2-3 liseden birisi. Çocuk oraya da dereceyle girmiş hem.

Hani benim de içinde bulunduğum anti-şakirt team elemanın yeşilci olmasından ötürü elemanı hızlıca etiketleme çabasına girmiş ama bu girişimleri ben acınası buldum şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bireysel degirlendirmenle zaten kopya var yok olayina dair yorum yapamazsin ki.

bu algoritma buginin ciddi miktarlarda somurulup somurulmedigini sayisal verilerden cikartmak zor bisey. gidip full yapanlarin sayisiyla karsilastiramak mantikli degil. algoritma sorun tamamini degil buyuk kismini cozuyor.

matematikdeki 30 net ustu miktarina bakmak belki anlamli bi sonuc verebilir o da kolay degil gene. ya bu algoritmayi soylersin 1000 secilmis 1000 kisiye ilk 10000e koyarsin sonra da isini gorursun. bu adamlarin algoritmayi disari sizdirdigini mevcut hukumet varken de ispat etmek imkansiza yakin.

ama osymnin her halikarda istifa etmesi gerek. isterse sinavda 1 kisi bile kopya cekmemis olsun. kendilerine guven 0 olmus, gidip 1 ay sonra tekrar sinav hazirlicak bu adamlar, nasil guvenilir aklim almiyor benim.

neyse zaten secim zamani bunlarin olmasi imkansiz. hazir piyasaya cilgin proje felanda surulmus. temiz 10gune unuturuz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu sifreyi zaten istedigi yere girecek zeki/calisan elemanlara niye versinler. o cocuklar 1. olsa nolur, 100. olsa nolur.

iyi bi yere girmesi supheli olan ama maklube kontenjanindan sokmak istediklerine vermislerdir. seneye belli olur itude odtude militan tipler cogalinca.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

YGS sonuçlarına göre, tüm puan türlerinde 500 tam puan alarak sınavın şampiyonu olan Ankara Fen Lisesi öğrencisi Mahmut Bilal Doğan, Avrupa Yakası dizinde Engin Günaydın’ın canlandırdığı Burhan Altıntop karakterinin hayranı olduğu ortaya çıktı. Doğan, Facebook’taki sayfasında ilgi alanları olarak da Kuran-ı Kerim, Ka’aba, The House Of Allah, Muhsin Yazcıoğlu, Number Theory, Ankara Fen Lisesi, Burhan Altıntop, Hz. Muhammed, Fenerbahçe, Yozgat’ı sıralıyor.

Allah’a bıraktım

Sınava hazırlanmak için Maltepe Dershanesi’ne giden Doğan, şifre iddialarıyla ilgili olarak “Çalıştım, dua ettim, gerisini Allah’a bıraktım. . İnsanların sahtekarlık yapabileceğine inanmadım. İnşallah böyle bir şey yoktur” diye konuştu.

Sosyal ağlarda paylaş

kpss saçmalığı gibi olmasını mı bekliyordunuz sonuçların? 50k kişi full yapacak falan. söz konusu yöntem zaten o şekilde işlemiyor en başta.

şunun gibi sorulara cevap gelmedikçe benim gözümde şüphelidir bu kurum yaptığı bütün sınavlar. sınavdan önce neden bazı dershanelerde bahsi geçen yöntem anlatıldı durup dururken? google aramaları nasıl tavan yapıyor sınavdan bi kaç gün önce alakasız bir şekilde? bi sürü değişik foruma niye mod-medyan nedir nasıl çalışır tarzı topicler açıldı?

daha var bi sürü soru ama gerek yok yani uzatmaya. bu arada şifre yok diyen arkadaşlar şifre dışarıya sızdı veya sızmadı orasını hiç olaya karıştırmadan ve tarafsız bir şekilde açıp rastgele bir kitapçıkta denediler mi cidden çok merak ediyorum. yahu 40 soruda 30+ tutuyor işte o yöntemle. ayrıca bunu istatistikle ölçmek de zor yani. ayıramazsın çünkü gerçekten 30/40 yapanla diğerini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...