tinu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Tokasra said: ftp://2011ygs-kitapcik.osym.gov.tr/010%20-%20ADANA-MERKEZ/YGS_2011_001.pdf şu kitapçıktaki mat sorularından 8 tanesine baktım mod-medyan yöntemiyle sadece biri doğru çıktı.. 1 nci soru doğru 2 nci soru doğru 12 nci soru doğru 26 ncı soru doğru 36 ncı soru doğru 32 nci soru doğru 33 ncü soru doğru 23 ncü soru doğru 14 ncü soru doğru senin indirdiğin kitapçıkta doğru bulduklarım 16 sorudan 9 tanesi doğru cevabı verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 eee nolcak şimdi? ben hiç bu sınavlara girmedim bilmiyorum bu kültürden uzağım. bu sınavlara tanıdığım insanların aileleri milyarlarca tl para yatırıyor yemiyor içmiyor çoluğuna cocuğuna veriyor nolucak? cidden merak ettim bir tv kanalında program izliyordum bir kaç öğrenci gördüm yazık bu gençlere inanılmaz bir uğraşla çalışıyorlar didiniyorlar ediniyorlar o kadar para harcanıyor nedir bu nasıl yapılıyor ve buna bu forumda dahil ne tür bir tepki gösterilecek? bu şekildemi bıracaksınız sınava girenler olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 daha kesin bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 soru kitapçık ve cevaplarını yayınlayacaklarına, randomize yapan software i yayınlasınlar. Kişiye özel kitapçık yapıldı ise bu programdan ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kafamdan senaryo yazıyorum. şimdi 1.7 milyon kitapçık hazırlandı. bu kitapçıklar master kitapçıktan bilgisayar yardımıyla mod medyan algoritması sayesinde şıkları karıştırılarak hazırlandı. bu işlemin başında olan, bilgisayarın şıkları mod medyan algoritmasıyla karıştırdığını bilen biride bunu şaakirlere yada batuhanlara söyledi. olaya fransız olan bir arkadaşda bu şakir yada batuhanlardan birinin sınava 2 gün kala mod medyan çalıştığını görüp aha bunlara bilgi gelmiş diyip mod medyan çalıştı googleda aradı arkadaşlarına söyledi felan. bu olabilecek en iyi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Neden belki şakirtlerden biri imana gelmiştir arkadaşımda faydalansın diye arkadaşına söylemiştir o da yaymıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 öyle olsa mod medyanı şıklara uygulayacağınıda söylerdi. soru olarak çıkacağı sanılarak yayılmış. o yüzden biri bi arkadaşının mod medyan çalıştığın görüp soru çıkcak sanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 tinu said: Tokasra said: ftp://2011ygs-kitapcik.osym.gov.tr/010%20-%20ADANA-MERKEZ/YGS_2011_001.pdf şu kitapçıktaki mat sorularından 8 tanesine baktım mod-medyan yöntemiyle sadece biri doğru çıktı.. 1 nci soru doğru 2 nci soru doğru 12 nci sorı doğru 26 ncı soru doğru 36 ncı soru doğru bende karışık olarak baktım 8 sorudan bu yukardaki 5 tanesi bu sistemle doğru şekilde bulundu. 1-doğru 2-doğru 3-kısır döngü oluyor 4-yanlış 5-şıklarda xler var ondan nasıl küçükten büyüğe sıralayacağımı kestiremedim 6-bunda da yalnız 1, yalnız 2 falan olduğundan sıralayamadım. 7-bunda da yalnız 1, yalnız 2 falan olduğundan sıralayamadım. 8-doğru 9-doğru 10-yanlış 11-bu da kısır döngü, bir sonuca ulaşılamıyor 12-doğru 13-sıralama sorusu olduğundan bunda da uygulanmıyor. 14-yanlış 15-yanlış 16-x'li terimler var, yine sıralanmadı 17-bunda da yalnız 1, yalnız 2 falan olduğundan sıralayamadım. 18-yanlış 19-mantık sorusu, bu da sıralanmıyor sayfa kapandı sonra, refresh yaptım açılmadı. rastgele bi kitapçığa baktığımdan devam edemedim ama 19 soruda 5 soruda cevaba ulaşılıyor mod-radyan yöntemiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 @tinu yalnız o sayfada birçok kitapçık var ben şuan rastgele bir kitapçığa baktım, ortalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Tokasra said: @tinu yalnız o sayfada birçok kitapçık var ben şuan rastgele bir kitapçığa baktım, ortalardan. senin verdiğin linkin üstüne gelip kaydet dedim çıkan kitapçık 11183.80782 nolu kitap, 1 nci soru doğru 2 nci soru doğru 12 nci soru doğru 26 ncı soru doğru 36 ncı soru doğru 32 nci soru doğru 33 ncü soru doğru 23 ncü soru doğru 19 ncü soru doğru 11 nci soru doğru aynı kitapçığa bakıyorsak o listeye bu yukardakileride ekle bu arada kısır döngü oluyor dediğin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ahahaha cok iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Black_Lupin said: eee nolcak şimdi? ben hiç bu sınavlara girmedim bilmiyorum bu kültürden uzağım. bu sınavlara tanıdığım insanların aileleri milyarlarca tl para yatırıyor yemiyor içmiyor çoluğuna cocuğuna veriyor nolucak? cidden merak ettim bir tv kanalında program izliyordum bir kaç öğrenci gördüm yazık bu gençlere inanılmaz bir uğraşla çalışıyorlar didiniyorlar ediniyorlar o kadar para harcanıyor nedir bu nasıl yapılıyor ve buna bu forumda dahil ne tür bir tepki gösterilecek? bu şekildemi bıracaksınız sınava girenler olarak? tepki mepki yok, varsa da basında yok daha demin trt'de adamlar kendileri çalıp söylüyordu, efendim tesadüfmüş de, tembel öğrencilerin uydurmasıymış da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 zaytung haberini credit vermeden çökmüş ntv vanilin teyze de yutmuş hemen orijinali zaytung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 en son matematik sorusu çözdüğüm tarih 1992 felandır:) ona rağmen bu sınavda hiç soru okumadan matematikde yarı yarıya doğru cevap yakalayabildim... tesadüf işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 tinu said: bu arada kısır döngü oluyor dediğin nedir? hani bir defa küçükten büyüğe doğru sıralıyoruz ya, eğer olmazsa veya 2 tane aynı çıkarsa bu sefer sondaki sayıyı devrettirip tekrar yazıyoruz büyükten küçüğe. öyle öyle 6-7 kere devir ettirmeme rağmen cevap çıkmadı, eğer devam ettirsem yine aynı sayılar çıkmaya devam edecekti, kendi içinde dönüp duruyor yani, sonuca ulaşamayacağım için kısır döngü dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abbas güclü iptal edilir diyor. http://video.ntvmsnbc.com/guclu-ygs-iptal-edilir.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Video'nun solundaki diğer video başlıklarına bakın "Büyük sınava geri sayım" "YGS adaylarına tüyolar" "YGS adaylarına tavsiyeler" "Güçü: 'Sınav iptal edilir' " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22893083 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://sites.google.com/site/ygssifre/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Zep said: abbas güclü iptal edilir diyor. http://video.ntvmsnbc.com/guclu-ygs-iptal-edilir.html edilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 edilmesi için beceriksizlik harici bir sebebin kanıtlanması lazım. şu bir anda sınav öncesi patlayan mod medyan olayını araştırması lazım savcıların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 becerilsizlik durumunda da sınav iptal olmasa bile o kurumun ve sorumlu bütün şahısların istifası gerekir. hatta artık kurumu kapatmaları, şakirt eli değmeyecek bir hale getirmeleri lazım. arka çıkan cumhurbaşkanının da en azından özür dilemesi lazım ama nerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 evet, hatta allahin dunyaya inip, herseyi bastan baslatmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 lazım-lık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 rahatsiz said: edilmesi için beceriksizlik harici bir sebebin kanıtlanması lazım. şu bir anda sınav öncesi patlayan mod medyan olayını araştırması lazım savcıların. araştırsa da iptal edilmez. o araştırma 2sene sürer. iki bürokrata "olm neden bu şıkları adam gib karıştırmadınız" cezası verilir görevden alınır. 1sene sonra o bürokratlar başka yerlerde, ama daha üst yerlerde göreve alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar