goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 hikaye kolpa bariz ama olay gerçek. ulan resmen ülke bitmiş. düşünsene ne kadar şaqirt varsa itüye odtüye dolduruyosun. kısa vadede profit ama daha mod medyan alamayan yeto-feto adamlar gelip ülkenin okumuş gücünü oluşturacaklar. on seneye parçalanmadıysa kendi kendine yıkılır zaten devlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bi de en komigi, bu sifreyi her kitapcıkta uygulayamamak icin bir sebep yok ki. sen kendin sırala cevap sıklarını, metodu uygula, cevabı bul. sonra senin kitapcıgında hangi şıksa onu işsaretle. basına verilen kitapcıgın X kişisine verilip verilmedigi cok mu önemli yani. OSYM baskanına bunu nie sormuolar ki.. Asıl sorun nie böle bi şifreleme methoduna ihtiyac duydukları.. Bu sorunun cevabı da bu ülkede yasayan herkes cok rahat cevaplayabilir harelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 goldbären said: hikaye kolpa bariz ama olay gerçek. ulan resmen ülke bitmiş. düşünsene ne kadar şaqirt varsa itüye odtüye dolduruyosun. kısa vadede profit ama daha mod medyan alamayan yeto-feto adamlar gelip ülkenin okumuş gücünü oluşturacaklar. on seneye parçalanmadıysa kendi kendine yıkılır zaten devlet. http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2010/04/cleric-level-80.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bu nasıl bir skandaldır ya 1.5 milyon adamın hakkını yiyosun sonra müslümanım diye geziyosun iyice ortaya çıkınca, halk susamyınca da iki üç bilgi işlemciye atarlar suçu, MÜNFERİT BİR OLAYDIR EN GÜVENLİ SINAVI YAPTIK, (BİZ HARİÇ) KİMSE KOPYA ÇEKMEDİ dicekler bitcek gitcek... iki ay sonra da %30 oy alıp hileyle %45 yapacaklar. bu seçimlerde de büyük oyun dönecek eminim. sandıklar saydam falan bunlar hep hikayenin inandırıcılığı için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Bu arada şu Trends'te mod-medyan'ın sınavdan iki gün önce peak yapmasını bir de ben deneyeyim göreyim dedim, bahsedilen resimdeki değerlerin aynısını girmeme rağmen "yeterli veri yok" hatası verdi. Çok farklı şeyler de denedim, hatta region Turkey, tarih aralığını da direkt mart 2011 yapmama rağmen sonuç yoktu ortada, bu da enteresan bir konu belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ağbiiii ben geometri yapmadım.... unuttum ya şimdi aklıma geldi bak off iyice sıçmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://i56.tinypic.com/iwoktg.jpg al abi zamanında ss almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bu arada ben yanlıs bakmısım sımdı tekrar baktımda benım indirdiğim kitapçıklada çoğu soru doğru çıktı, ama şu sınavdan önce açılmış başlıklar resmen bomba ya, ip lerden bulup sorguya almaları lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 goldbären said: bu nasıl bir skandaldır ya 1.5 milyon adamın hakkını yiyosun sonra müslümanım diye geziyosun iyice ortaya çıkınca, halk susamyınca da iki üç bilgi işlemciye atarlar suçu, MÜNFERİT BİR OLAYDIR EN GÜVENLİ SINAVI YAPTIK, (BİZ HARİÇ) KİMSE KOPYA ÇEKMEDİ dicekler bitcek gitcek... iki ay sonra da %30 oy alıp hileyle %45 yapacaklar. bu seçimlerde de büyük oyun dönecek eminim. sandıklar saydam falan bunlar hep hikayenin inandırıcılığı için... kömürü unuttun kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ne kömürü, sandıkları KENDİLERİNE BOĞLADULAAAR diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Seçim günü gene elektrik kesintileri, bolca polis eskortlu kamyonetler falan görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ben %10 min hile bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sacmalik lan olesine rasgele gelmis verin bana tum sinav sorularini hepsinde bi alaka kurarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 @reyou kitapçıklardan birini indirip bahsedilen yöntemle çözdün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 olay öyle böyle değil çok büyük skandal, başka bir ülkede olsa muhtemelen öğrenciler sokaktaydı şimdi ! ben bugün bu açıklamalardan sonra , en azından haber kanallarında bilir kişilerin çıkıp bizim bile rahat rahat çözebildiğimiz bu sistemi, tv de herkese anlatır, rastgele soru kitapları seçilip şifrenin o kitaplarda da işe yaradığı gösterilir diye bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ulan şunu yapan adam bi de müslümanım gak guk diye geziyor ya ona uyuz oluyorum en çok. bu mu lan müslümanlığınız sizin. han en büyük günahlardandı kul hakkı yemek? biz de girdik bu öss denen dallama sınava zamanında. oturduk eşşek gibi çalıştık, hayatımızın belki de en eğlenceli dönemlerinde gittik nelerle uğraştık. yüzsüzlüğün arsızlığın bu kadarına da pes yani. söyleyecek laf yok cidden. şu sına konusunda bile bu çıkıyorsa ortaya, seçimlerde neler neler vardır kim bilir. he bu arada çok değerli şakirt arkadaşları da göremedik bu topicte nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 portakal sulu kutlamaları yapıyorlardır.. maklubeleri yedilertabi önceden. o değil de bu gibi durumları sindirebilmemiz, kolayca unutmamız, peşine düşmememiz... kalan her şeyden daha garip ve ilgi çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 size olacağı söyleyeyim türkiye gerçekleri ışığında. ösym'de bu işle ilgilenen birimin başı yanacak. ne hükümete, ne ösym başkanına ne de bir başkasına bir şey olmayacak. bizim memlekette bürokratlar suclanır her zaman halk tarafından, yine öyle olacak. sınavın acil tekrarlanması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ohooo daha ne dümenler dönüyor kimbilir,takunyacalara bak sen üçkaatçinin allahı ciktilar,rte e cikmiş bügün gecmişte yaptınız pislikleri temizliyoruz diye trollüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 memlekette tuz kokmuş. 17 yıldızlı yeni devlette buluşmak üzere esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ygsnin sifresi passwordmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 admin password denedim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ulan hakkaten bitmiş ülke be... Hani dediydim belki o kadar gerizekalı değillerdir de basına şifreli kitapçıktan vermezler diye, ama onu bile düşünememiş mallar. Yazık şu sınava hakkıyla çalışan o kadar gence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yok onun cevabını, uslup ve kurumdan dolayı, tatmin edici bir şekilde değilse de verdiler. sadece ona kalsa eyvallah diyebilirdim en azından. ama çembersel mod ve onunla alakalı internette açılan konular, sınav öncesi söylentiler vs olayı mide bulandırcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 şakirtler niye mesaj atmıyor buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar