Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YGS'nin şifresi çözüldü!!

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

hikaye kolpa bariz

ama olay gerçek. ulan resmen ülke bitmiş.

düşünsene ne kadar şaqirt varsa itüye odtüye dolduruyosun. kısa vadede profit ama daha mod medyan alamayan yeto-feto adamlar gelip ülkenin okumuş gücünü oluşturacaklar. on seneye parçalanmadıysa kendi kendine yıkılır zaten devlet.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de en komigi, bu sifreyi her kitapcıkta uygulayamamak icin bir sebep yok ki.

sen kendin sırala cevap sıklarını, metodu uygula, cevabı bul.
sonra senin kitapcıgında hangi şıksa onu işsaretle.

basına verilen kitapcıgın X kişisine verilip verilmedigi cok mu önemli yani.

OSYM baskanına bunu nie sormuolar ki..

Asıl sorun nie böle bi şifreleme methoduna ihtiyac duydukları..
Bu sorunun cevabı da bu ülkede yasayan herkes cok rahat cevaplayabilir harelde..
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

hikaye kolpa bariz

ama olay gerçek. ulan resmen ülke bitmiş.

düşünsene ne kadar şaqirt varsa itüye odtüye dolduruyosun. kısa vadede profit ama daha mod medyan alamayan yeto-feto adamlar gelip ülkenin okumuş gücünü oluşturacaklar. on seneye parçalanmadıysa kendi kendine yıkılır zaten devlet.

http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2010/04/cleric-level-80.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bu nasıl bir skandaldır ya

1.5 milyon adamın hakkını yiyosun sonra müslümanım diye geziyosun

iyice ortaya çıkınca, halk susamyınca da iki üç bilgi işlemciye atarlar suçu, MÜNFERİT BİR OLAYDIR EN GÜVENLİ SINAVI YAPTIK, (BİZ HARİÇ) KİMSE KOPYA ÇEKMEDİ dicekler bitcek gitcek...

iki ay sonra da %30 oy alıp hileyle %45 yapacaklar.

bu seçimlerde de büyük oyun dönecek eminim. sandıklar saydam falan bunlar hep hikayenin inandırıcılığı için...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada şu Trends'te mod-medyan'ın sınavdan iki gün önce peak yapmasını bir de ben deneyeyim göreyim dedim, bahsedilen resimdeki değerlerin aynısını girmeme rağmen "yeterli veri yok" hatası verdi. Çok farklı şeyler de denedim, hatta region Turkey, tarih aralığını da direkt mart 2011 yapmama rağmen sonuç yoktu ortada, bu da enteresan bir konu belirtmek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

bu nasıl bir skandaldır ya

1.5 milyon adamın hakkını yiyosun sonra müslümanım diye geziyosun

iyice ortaya çıkınca, halk susamyınca da iki üç bilgi işlemciye atarlar suçu, MÜNFERİT BİR OLAYDIR EN GÜVENLİ SINAVI YAPTIK, (BİZ HARİÇ) KİMSE KOPYA ÇEKMEDİ dicekler bitcek gitcek...

iki ay sonra da %30 oy alıp hileyle %45 yapacaklar.

bu seçimlerde de büyük oyun dönecek eminim. sandıklar saydam falan bunlar hep hikayenin inandırıcılığı için...

kömürü unuttun kanka
Sosyal ağlarda paylaş

olay öyle böyle değil çok büyük skandal, başka bir ülkede olsa muhtemelen öğrenciler sokaktaydı şimdi ! ben bugün bu açıklamalardan sonra , en azından haber kanallarında bilir kişilerin çıkıp bizim bile rahat rahat çözebildiğimiz bu sistemi, tv de herkese anlatır, rastgele soru kitapları seçilip şifrenin o kitaplarda da işe yaradığı gösterilir diye bekliyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan şunu yapan adam bi de müslümanım gak guk diye geziyor ya ona uyuz oluyorum en çok. bu mu lan müslümanlığınız sizin. han en büyük günahlardandı kul hakkı yemek?

biz de girdik bu öss denen dallama sınava zamanında. oturduk eşşek gibi çalıştık, hayatımızın belki de en eğlenceli dönemlerinde gittik nelerle uğraştık. yüzsüzlüğün arsızlığın bu kadarına da pes yani. söyleyecek laf yok cidden.

şu sına konusunda bile bu çıkıyorsa ortaya, seçimlerde neler neler vardır kim bilir.

he bu arada çok değerli şakirt arkadaşları da göremedik bu topicte nedense.
Sosyal ağlarda paylaş

size olacağı söyleyeyim türkiye gerçekleri ışığında.

ösym'de bu işle ilgilenen birimin başı yanacak. ne hükümete, ne ösym başkanına ne de bir başkasına bir şey olmayacak.

bizim memlekette bürokratlar suclanır her zaman halk tarafından, yine öyle olacak.

sınavın acil tekrarlanması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...