Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mor C3 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bence rengarenk olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 xunn said: hahahaha birileri konu üzerine fazla kafa yormadan postlar atmış. yok ya sitede bakıyordum renklere, diğerleri çok koyu geldi dedim sarı sarı güzel olur ama taksileri hesaba katmayı unutmuşum tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Şu an ki halkın ruh hali tepedekilerin pis sırıtışına en uygun renk hastalıklı kahverengi ve az mavi karışımı bir renk gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sarı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 turuncu rox taksiye binemeyen fakirlerin iyi hissetmesi için sarı olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kuran ye$ili yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mora attım bende hayrını görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 pamuk şeker pembesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mavi kare, şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 DoruK said: beyler en çirkinini oyluyoruz mor dedim ben +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Emo otobüslere bindirecez sizi İstanbullular.Çünkü sizi sevmiyoruz. Oyum puantiyeli mor kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben de mor dedim. hepsi cok cirkin bu arada. ayrıca bunun uzerine reklam gelmeyecek mi? dunyanın butun buyuk sehirlerinde otobuslerde reklam oluyor. istanbul'da da zaten var da, boyle tek renk olacaksa onlara ne olacak anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 neden istanbul sürekli bir şey seçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kıskandınmı hayvan B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mor ne güzel lan aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mor 2. istanbullu değilim, en çirkini oydu ekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Tyrannus said: mor ne güzel lan aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Joker said: kıskandınmı hayvan B)- niye kıskanıyım istanbul'da oturuyorum fgdgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 turuncu kareliye attım oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mavi diil lacivert o, direk polis otobusu formati lacivert-beyaz o yuzden fail sari deseniz hem kir tutar cok fena, hemde taksi rengi hic ic acici degil turuncu beyaz cizgili fena degil, ama mavi ile kontrast etmedigi surece turunce kullanmak mantikli degil, birisi beyaz kisimlari laciverte boyasin veya birlestirinde dedigimi anlarsiniz mor guzel, morun guzel olmasinin bi sebebi var oda roma kulturunden gelen mor un asaletin rengi olmasi algisidir, romada cumhuriyet doneminde mor yasak renk iken bizansdada imparator ve ailesi disinda giyilmesi yasakti, halka yasak bi renk yani, gidip halk otobusunu hemde dogu imparatorlugunun eski baskentinde mor yapmak anliyan icin cok anlamli bi hariket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mavi ve türevleri olmasın akara gibi olur temizlik imandandır yeşil olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 konya ye$ili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://www.green-bus.co.uk/Images/Green%20Bus%20facing%20towards%20right.JPG http://1.bp.blogspot.com/_H8rPynluT7Y/SxMNYerGOLI/AAAAAAAAATY/INGKG6415-Y/s320/iett-mercedes-otobus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 o üstteki işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar