Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bu stolichnaya diye birşey shot bardağında sek ve buz gibi içiyorum
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 saat kaç olmuş abi. o kadar alkol alsam direkt sızarım ben nası dayanıyosun. bi de oturduğun yerde farketmeden ileri geri sallanıyo musun?
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ahahahha bazen.neden ki genel olarak 5-6 saatlik uyku düzenim var 6 gibi uyurum 11 de kalkarım maks bide bayadır içmiyorum aslında.kaç ay oldu agzıma alkol sürmedim.böyle zamanlarda 2 birayla kafam gzel olup yamuluodum.vodkayı severim ondan herhalde
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi seni tavladım sayılır şükrüye pm attım şimdi. nitekim online kendisi. bi dasaaa kaldı sonra paticiği bırakabilirim :D
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 seninim cystein adam tavlamış kandırıldım
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Red said: yemek konusunda kötü yemek yapan babanne var mı ya bizimkilerde iyi yapıyordu gerçekten bi baklava açardı koca tepsi 15dakkda bitirirdik ahha konu başlıgı babanne olarak degişsin var abi, direk benim babaannem. köydeki evin 3 tarafı bahçeyle çevrili, bilimum sebze var. patlıcanlar, fasülyeler artık tohuma kaçacağı zaman falan toplanıp anca öyle yemek yapılıyor sırf o öyle istediği için. 30 yaşıma girdim, daha bir kere kılçıksız fasülye yiyemedim elinden. yumurtalı fasülye mi olur hem ya , bildiğin taze fasülyeyi kavurup üstüne yumurta kırıyor yemek diye kadın :( oeh ben yazana kadar topik 5. kez yön değiştirmiş. afiyet olsun red. bugün de "bunla votka içerim ki ben" diyerek ekşi elma suyu stokladım eve, bi bardak da ben parlatiyim madem karşılıklı olsun.
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 off rahmetli ananem mikemmel bir ananeydi ya. köyden çuvalla ceviz getirirdi. ısrarla getirmemesi gerektiğini söylememize rağmen. sonra iner apartman bahçesinde taşla kırardı bi ton. yanına otururdum. bana mikropları anlatırdı. sonra atatürk'ü anlatırdı. yerde bulduğu gazete parçasını okurdu. tammmmm köylüydü. hastasıydım ben ananemin. nasırlı elleriyle ensemi bir kaşırdı. dert tasa uçar giderdi
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 stimpak said: yumurtalı fasülye mi olur hem ya , bildiğin taze fasülyeyi kavurup üstüne yumurta kırıyor yemek diye kadın :( http://forum.paticik.com/thumbnails/5c0/aba/3a2/a43/44c/1ce/3da/ff4/6e4/639/54_450xNULL.jpg
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yumurtalı fasülye ne abi düşüncesi bile iştahımı kaçırdı umarım bi gün aniden karşıma çıkmaz
xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Onu vurguladım zaten ben şimdi, yavaş mısın evladım. Niye diyorum niye. Of pardon sabah sabah tersimden kalk-Salaksınız ya. Ay gerçekten özür dilerim bi sinir v-
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ismini görünce direk reklamdaki melodiyle okuyorum lan allah belalarını versin (tahsil-darolu benim peyniirim)
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 stimpak said: yumurtalı fasülye mi olur hem ya , bildiğin taze fasülyeyi kavurup üstüne yumurta kırıyor yemek diye kadın :( bu iyi yapıldı mı baya efsane olan bir yemek yalnız.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bavulda tahsildaroğlunun peyniri ne geziyor allasen? sakın annem koydu deme lan ahahahahah
Öne çıkan mesajlar