TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 escape said: TD)Pentagram said: escape sen yakınlarına küfür edilmesinden rahatsız olmazmısın ne alakası var kardeşim? yakınlarım eğer küfür edilecek bir şey yapmışsa(annem hariç) o küfürü haketmiştir derim bişi demem daha. anladınmı? ayrıca sana bella haksız bir küfür edildiğinde buyur mahkeme orda polis orda git şikayet et. ama ortama müdahale etmeyin pls. escape said: Bella said: küfür çirkin birşey çünkü. rahatsız oluyorum ben mesela duyunca. hoşuma gitmiyor. napalım peki? herkes senin gibi mi yetişiyor(aile) ya da senin gibi bir ortamda mı yetişiyor bu ülkede? ne bu şekiller Bak adamın küfürün kötü birşey olduğunu sölediği,duyulunca hoş olmadığını sölediğinde.Napabilirim herkes senin gibi mi yetişiyor demişsin.Bir noktada küfürün okadarda kötü birşey olmadığını ima etmişsin. Yani herkesin küfürden rahatsız olunmamasını bekliyorsun bi noktada.Bende soruyorum topluca senin bulunduğun tribüne ana avrat sövseler yine sen ' ağa biz öyle büyümedik ' mi diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hadi kızları anlıyorum da bu erkeklerden küfüre alkole maçta şiddete olaylara flan karşı olanlar ne iş ya? şüphe edin kendinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 "bok" dediğimizi de küfür mü sayıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yok abi bellanın düşüncesini savunanlar kesin her cümlenin sonuna a.k ekleyenlerden.burda şov yapıyorlar :) bella kız olarak küfürden hoslanmayabilir.etmeyebilir.arkadaş çevreside onun yanındayken küfür combosu yapmıyorlardır ama bi yerde duydugunda rahatsız olması garip tabi :).küfürden kaçış yok malesef bide ben mesela ortamda kız varsa istesemde küfür cıkmıyor agzımdan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 @bella: o verdiğim zaten uç bir örnekti. o zaman giydiği kıyafet çirkinse bundan dolayı yasaklayalım ne farkeder. etrafta çirkin şey çok. her neyse benim anlamadığım zaten bir insan neden küfürden rahatsız olur? sana karşı hakaret düzeyinde edilmediği sürece saçma buluyorum bunu. /dasaaa:piramit kurmayın firavunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yeri gelince edilir.. zaten o durumda kimin ne düşündüğünü de umursamıyorsun... mesela evden çıktın. acelen var.. yürüyorsun hızlı hızlı veeeee.... arabanın anahtarı da evin anahtarı da evde kalmış! ne diyeceksiniz "haydi ama yaaaaaa" gibi bişi. o anda iplemezsin zaten milleti ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 lan pentegram ahahaha ya abi küfür nedir ? küfür o söylediği şeyi yapmak mıdır veya yapacak olması mıdır? şimdi sana bi arkadaşın agzıan sçıym dese gerçekten onu yapacak mıdır? ya küfür karşı tarafa nefretini bi şekilde kusmaktır abi ne biliym agzına sçym ya da a..s.. olmazdı da "laaaann turuncu portakal seniii, seni varya turuncu portakallarım" diye bişi diyebilirdi. yani burda küfür nefretin kusması için bir araç. ya abi ama burda biz futboldaki küfürden bahsediyoruz yanlız dikkatini cekerim... umarım bu olayı bireyssel kavgalara endekslemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Sokakta küfür nasıl normal diyebilir bir insan ya? O küfür, alkol ve maç arasında sadece alkol bana hitap ediyor zaten. İnsan küfürden rahatsız olur çünkü birazcık - birazcık - bir düşünce yeteneği ile önüne geçilebilecek bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi sokakta küfür dasaanın verdiği gibi misal naber anına coyin iyiyim anına coyim muabbeti yapılan ortamdan bahsetmiyoruz :) sonuçta öyle yada böyle duyuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 neden önüne geçelim ki? bende şuan sizin bu kibar tavırlarınızdan rahatsız oluyorum mesela. sen bunun önüne geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 @krusty, hoşuma gitmiyor gayet basit. ben de küfür edenlerin neden hoşlandıklarını anlamıyorum. bir de böyle "küfür etmeyen erkekleri anlamıyorum" diyen zekası geriler var işte. sanki erkek dediğin küfür etmeli, yere tükürmeli, nerde pis şey var yapmalı değil mi? hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ahaha harbden lan dasaaa kanka rahat takılalım bu topicte biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 işinize gelince "delikanlı, maço, sert" erkeklere aşık olmasını biliyorsunuz ama. şimdi konuşturmayın beni.. maço sert dediğim erkekler o arkadaki saydıklarımın hepsini yapar sorry.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 topicte çok komik argümanlar falan var. made my day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 küfür yok ama burada.. kullanmıyoruz. çok rahat olmayalım bu konuda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 küfür eden barbarlar varmış dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ahahah şimdi biri gelip caps açıp hepiniz osmanın cocuklarısınz diye gaza gelicek bella feminist olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 beyler seviye! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 şimdi bişi diceemm olmıcak şikayet edicek ağlıcak bi ton.. gerek yok ban yemeye boşu boşuna. olm ben gidiyorum ya yoksa banım çıkıcak burdan elime hakim olamıcam. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Sizin gibiler yüzünden türümüzün her yerde küfür etmesi bekleniyor işte =) Bu arada benim lafın dasaaa'nın dediği örnekte olana değil, sokakta yürürken, bir yerde otururken her lafa küfür sokanlara. Şu durum: -Dün yolda Ahmet'i gördüm a..... -Ne yapıyordu ya...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 escape olmasa paticigin bir anlamı yok benim için bunu farkettim.adam 90ların tüm klişelerini tüketiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bella sigara içio mu acaba bende sigara içen kadını hiç sevmem.bide böyle izmaritin kököe kadar içiyorlar tam köylü işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yasa iyi olmuş, vandallara geçit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 şimdi sigara içmek ile küfürün ne alakası var? ben küfür eden erkeklerden rahatsız oluyorum demiyorum, küfür eden insanlardan rahatsız oluyorum diyorum. benim için kadın ya da erkek bir farkı yok. iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 @escape Dostum ben ben 10 yıl tribün takip ettim 12 yaşımdan 22 e Sakaryaspor taraftarı olarak.Tr'de görmediğim stad 1 elin 5 parmağını geçmez.Her stadda insanların ölmüşünden kız çocuğuna anasına avradına allahına nesi varsa küfür edildiğini gördüm duydum.Bacak kadar çocukların 3 şişe bira içip elinde satırla koşturduğunu polisle çatıştığını hatta bunu marifetmiş gibi heryerde anlattığını gördüm. Özenti , videolarda,youtubelerde haberlerde gördüklerine özenenler sahada ekmek parası kazanmaya çalışanında onun destekleyeninde ne anasını bırakır nede çocuğunu.Maç öncesi birası esrarı ne varsa çekerler öyle giderler.Sen hiç akıllı başlı adamın 10 tane polisin üstüne yada rakip taraftarın arasına lodoslama daldığına ihtimal verirmisin?Çoğu kafayı bulup gidip olay çıkartıyor.Çoğunlu böyledir tribünlerin.Her stadda böyle gruplar vardır.Bir grup tüm stadı yoldan çıkartabilir.5-6 tane kafayı bulmuş enayi tellere atlasın anında tüm tribün tahrik olur.Anlıyormusun bizim insanımız ağzıyla içmeyi bilmiyor.Bilenler zaten hiç bir zaman o karede olmaz. Sırf alkol almış gerizekalılaların polisi taşlaması nedeniyle biber gazı yüzünden evime giderken hastanelik oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar