Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürk Orman Çiftliği Dondurması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bazıları 2 kez belirtmeme rağmen Ankaralı olmadığımı anlamıyorlar nedense. Türkiye'nin New York'unda yaşıyorum arkadaşlar ben, sizin yerel markalarınızın adının burada duyulması için belli süzgeçlerden geçmesi gerekiyor. 1 tanesi geçmiş ulaşmış buraya, ben de tükettim ve beğendim şimdi de diğer insanlara tavsiye ediyorum daha fazla rağbet görsün diye.
Mesaj tarihi:
yerel marka? atatürk orman çiftliğinden bahsediyoruz burda. özsüt nasıl izmirde olmasına karşın diğer şehirlerde de meşhur olduysa, aoç dondurması da öyle.
Mesaj tarihi:
Peki.
Özsüt'ün İzmir'deki bir yerel marka olmaktan çıkıp Türkiye genelinde bulunan bir marka olma sürecini 1'den 10'a kadar bir skala yapalım. Bu skalanın 5 ya da 6. evresinde İstanbul'daki bir adamın Özsüt'ü keşfetmesine şaşırabilir misiniz? Bu da öyle.
Mesaj tarihi:
Quiternoob said:

Bazıları 2 kez belirtmeme rağmen Ankaralı olmadığımı anlamıyorlar nedense. Türkiye'nin New York'unda yaşıyorum arkadaşlar ben, sizin yerel markalarınızın adının burada duyulması için belli süzgeçlerden geçmesi gerekiyor. 1 tanesi geçmiş ulaşmış buraya, ben de tükettim ve beğendim şimdi de diğer insanlara tavsiye ediyorum daha fazla rağbet görsün diye.

ben de ankaralı değilim, istanbulluyum. ama biliyorum.
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...