liseli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bugun ruyamda A-OÇ yedim karın altında.Bilinç altı terk
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hazımsız ankara belediyesinin bir dönem tabelasını ATATÜRK O.Ç. diye değiştirdiğini, tepkilerle tekrar değiştirdiğini BİLİYOR MUYDUNUZ
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yeni keşfettiysen öl yani tek diyeceğim bu yuh
Quiternoob Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bazıları 2 kez belirtmeme rağmen Ankaralı olmadığımı anlamıyorlar nedense. Türkiye'nin New York'unda yaşıyorum arkadaşlar ben, sizin yerel markalarınızın adının burada duyulması için belli süzgeçlerden geçmesi gerekiyor. 1 tanesi geçmiş ulaşmış buraya, ben de tükettim ve beğendim şimdi de diğer insanlara tavsiye ediyorum daha fazla rağbet görsün diye.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yerel marka? atatürk orman çiftliğinden bahsediyoruz burda. özsüt nasıl izmirde olmasına karşın diğer şehirlerde de meşhur olduysa, aoç dondurması da öyle.
Quiternoob Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Peki. Özsüt'ün İzmir'deki bir yerel marka olmaktan çıkıp Türkiye genelinde bulunan bir marka olma sürecini 1'den 10'a kadar bir skala yapalım. Bu skalanın 5 ya da 6. evresinde İstanbul'daki bir adamın Özsüt'ü keşfetmesine şaşırabilir misiniz? Bu da öyle.
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Quiternoob said: Bazıları 2 kez belirtmeme rağmen Ankaralı olmadığımı anlamıyorlar nedense. Türkiye'nin New York'unda yaşıyorum arkadaşlar ben, sizin yerel markalarınızın adının burada duyulması için belli süzgeçlerden geçmesi gerekiyor. 1 tanesi geçmiş ulaşmış buraya, ben de tükettim ve beğendim şimdi de diğer insanlara tavsiye ediyorum daha fazla rağbet görsün diye. ben de ankaralı değilim, istanbulluyum. ama biliyorum.
Quiternoob Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ankara'da vakit geçirmişsin demek ki. İstanbul'da yaygın değil yani tartışacak birşey yok bunda :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Evin yanındaki bakkala bir sürü gelmiş, stokladım hemen. Dondurmaların kralı bu.
endaksi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Göztepe-Özgürlük Parkı yakınına da bir AOÇ bayisi açılmış.Dondurma ve diğer tüm ürünleri satılıyor.Telefon no:0216 567 3836 Bilginize:)
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 oha ne düşünceli adam ya, elin adamının açtığı bayi için google dan taramış burayı bulup 1 yıllık topiği diriltmiş, balonu patlatıp bi madalya verilmesi lazım
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 1 ay önce gittik aoç den aldık.damlasakızlısı çıkmış, çok enfesti.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 İstanbul'dakiler TATBAK denen tatlıcı zincirlerinde satılan gerçek Maraş dondurmasını kaçırmasın, tadı süper. Fiyatı da iyi, 100g'lık kap 1 lira
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 paspatur said: hiç karizmatik değil yemem ben bunu. Atatürk Orman Çiftliği Dondurması yermisin? sounds terrbile
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 benjani said: 1 ay önce gittik aoç den aldık.damlasakızlısı çıkmış, çok enfesti. kokoreçin üzerine yiyeydiniz.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Quiternoob said: Arkadaşlar yeni keşfettim bu dondurmayı Son 10 yıldır falan mağarada mıydın kardeş?
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Ankara'nın nadir perklerinden birisi aoç dondurması.
Öne çıkan mesajlar