laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 arkadaşlar galatasaray bu sene şampiyon olur mu?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben aslında mizahi yaklaşmak istemedim konuya ama bir hatamız olduysa affola... benim isteğim galatasaray taraftarı olarak bu sene bari şampiyon olmak (yüzüncü yılda) ama bu nasıl olucak ya da olucak mı ona göre boşuna umutlanmayalım...[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bi 10 numara eksiğimiz var şu an oda giderilirse şampiyon olacağız inşallah[signature][hline]sert kal,taviz verme! [Bu mesaj uncla tarafından 29 Ağustos 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 2-3 maç daha kazanirsiniz sonra biz neredee hata yaptik derssiniz ve o zaman işte geçen seniki yerinize dönersiniz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ne 10 numarası lol hikaye oldu 10 numara[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 sene başında da söylemişytim yine söylüyorum galatasaraya güveniyorum ve şampiyon olacak... sizi tekrardan 2000-2001 sezonuna götürmek istiyorum şu uefa ve züper kupayı aldıktan onraki sezona...[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 fener sampiyon olmustu o sene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 yok bee lucenin geldiği dönem birinci olmuştuk ondan sonraki sene fener şampiyon oldu hatta o sene luce bjk ye geçti terim geldi bu sefer de bjk şampiyon oldu.. dur bir dakika yaa arada hesap karıştı[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Luce'li doneminizi karistiriosun... siz kupalari aldiktan sonraki sene luce geldi evet ama fener mustafa denizli'yle sampiyon oldu, hatta sampiyonluklarimiz esitlendi falan 14-14... Sonraki sene Luce sizi sampiyon yapti, buyuk geyik vardi o sene hatta hangi takim once 3. yildizi alacak diye ve fakat, Terim geliyor diyerek kicina tekmeyi attiniz Luce'nin. Sonra Besiktas ve gecen sene Fener sampiyon oldu[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hah tamam o zaman... eywalllah :) sonuç olarak... insanların "kümede kalma mücadelesi verceksiniz hebelee" diye konuştuğu dönemde şampiyon olduk bu sene de takım gayet iyi bir orta sahamız yok bence şampiyon oluruz[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Ben ilk derbimizde ne olacak onu bekliyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 benım pek umudum yok ama inşallah oluruz[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 olucaz inşallah.. oluruz oluruz güvenelim takımımıza.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Sizin başınızı Özhan Canaydın yakıcak valla... Kadıköyde "Canaydın sen bizim herşeyimizsin" diye bağırılıyorsa bi terslik vardır :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bence imkansız gibi birşey. 2.lik bile az bir ihtimal.[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 cok zor gs'nin sampiyon filan olmasi,belki bir ihtimal 2. olabilir ama cok zor raider'in dedigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ben de güveniyom Gs ye.Hadi bakalım yüzümüzü kara çıkartma.Peki sizce Gs nin buseneki en büyük iddiası ne yani koz olarak?Hakan Şükür gibime geliyo benim ama..[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ben takıma güveniyom da ya canaydın?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mezarci iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 olucaz olucaz sampıyonda olucaz sampuandan.[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bu sene çok zor yaa... takımda hırs olsada bi yere kadar sırf alisamiyende bi gaz gelio nerdeyse takıma...[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ne gazı yaw taraftarı heyecanlandıracak bir oyuncu var mı şu an galatasaray da[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sizi hakan heyecanlandırır en iyi 35 yaşına geldi hala top peşinde koşuyo hagi 5 kilo verse sahada rahat 45dk bitirebilir o güç var.10 numaranın kralı olur. 45dk gs yeterde artar bile...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Forvet - Hakan Şükür (milli takımda bile alternatifi yok) ve yanında oynayabilcek iki kaliteli oyuncu daha : Ümit ve Necati Orta Alan (Sol) : Hasanı koy, Baliç'i koy, Ergün'ü koy hepside çok kaliteli oyuncular ve çatır çatır oynuyor solda. Orta Alan (Orta) : İnanılmaz bir genişlik söz konusu. Cihan, Petre, Volkan, Ergün, Sabri, Ayhan, Saidoo, Concecaio, tek sorun bu oyuncuların çok iyi asker olmalarına karşın, komutan olacak özelliğe sahip olmamaları. (Belki bir parça Ergün) Orta Alan (Sağ) : Sabri, Cihan, Hasan, Petre(belki). Hasan alışırsa Baliç solda Hasan sağda iyi götürürler. Olmazssa Sabri çok yakışıyor oraya. En kötü ihtimal Cihan ve Petre. O bölgede belki parlamıyorlar ama en azından göze batmıyorlar. Defans (Orta - Sol - Sağ) : Solda Ergün veya Hakan Ünsal, ortada alternatif bol kaliteli isimler saymaya bile gerek yok, tek sorun sağ taraf. Orta alana iyi bir komutan ve defansın sağına sağlam bir adam alınırsa bence bu kadro ligi çook rahat götürür. (Ah ulan Perez iyi di be)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yanlız bi adamı 2-3 mevkiye yazarsan o adam sakatlanınca naapcan? Mesela ergün?Hasan?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar