vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 valla annem seneler önce yapmis o milliyetciligi, kiro. ben yapmam hic. alirim alman vatandasligini ama yine almanlasmak gerekmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Erkekler bundeswehr'da askerlik yapmamak için türkte kalıyorlarmış galiba öyle duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ne alaka be. sacmalik. almanyada sosyal yardim kuruluslarinda vs. de yapabiliyordun 1 sene askerligi. cok daha iyi yani türk sisteminden. simdi o zorunluluk kalkti. türk vatandasi olup da alman vatandasi olmak isteyenler trde askerligi yapip gecebiliyo ama ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Kebapmış valla ya. Burada doğmuş olsam lan zaten bi dünya zorluğu var azınlıksın falan, alırım vatandaşlığı keyfime bakarım. O diil de bugün düşünürken aklıma geldi, buradaki alman vatandaşı türkler, türkiye'den birileriyle evlenince türk nufusu bayaa daha bi artıyo ki türkler genelde türklerle evleniyor gördüğüm kadarıyla. neyse sosyolojik tespit yapmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 o eskiden daha bi kolaydi, artik zorlastirdilar onu da. adamlar da farkinda yani ki artik evlenmek yetmiyor burda kalmak icin, isin misin yoksa vize alamiyosun sinir disi ediyolar direkt. yani gelmek isteyenlerin sayisi hala cok ama temelli dönenlerin sayisi da artti son zamanlarda baya. bazilari pisman oluyo bu karardan tab. bi tanidik vardi, almanci degiller ama. 5 sene önce gelmislerdi almanyaya, sonra dayanamayip döndüler. simdi yine geri dönüyolar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 mein bein tut so weh =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Ben de alman vatandasligina basvurucam. Özellikle o konsolosluktaki cinsleri bir daha görmemek bile güzel olacak. Askerlik büyük sorun yurtdisinda yasayan icin. Zaten öyle 18 mi kac aysa artik ona hic imkan yok. 1 aylik icin de 6000€ civari istiyorlar bildigim. Vatandasliktan cikmak icin artik askerligi yapmis olma mecburiyeti de yok. Milliyetcilik yapmanin alemi de yok... En iyisi Hans olmak :) - Kisinin sahsen muracaati gerekmektedir. - Nufus Cuzdani, - Pasaport, - Yabancilar Dairesinden alinan "Alman Vatandasligina Kabul Garantisi Belgesi" (EINBURGERUNGSZUSICHERUNG) 1 adet asli ve 1 adet fotokopisi, 18 yasindan buyukler icin 3 adet fotograf, - Askerlik yapildigina dair belge (+2 adet fotokopisi) veya askerlik uzatma belgesi, "Askerlik hizmetini yapmis olmak" sarti kaldirilmistir; ancak asker kacagi ve bakaya durumunda olanlar Turk Vatandasligindan cikamaz.""> "TURK VATANDASLIGINDAN CIKMA IZNI ICIN GEREKLI BELGELER ASAGIDA SUNULMUSTUR. - Kisinin sahsen muracaati gerekmektedir. - Nufus Cuzdani, - Pasaport, - Yabancilar Dairesinden alinan "Alman Vatandasligina Kabul Garantisi Belgesi" (EINBURGERUNGSZUSICHERUNG) 1 adet asli ve 1 adet fotokopisi, 18 yasindan buyukler icin 3 adet fotograf, - Askerlik yapildigina dair belge (+2 adet fotokopisi) veya askerlik uzatma belgesi, "Askerlik hizmetini yapmis olmak" sarti kaldirilmistir; ancak asker kacagi ve bakaya durumunda olanlar Turk Vatandasligindan cikamaz." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 nickinden utan akıncı beyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=X0NQydQONsA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Nickim 15 sene önce ölen bir arkadastan yadigar. Vatandasliktan cikma sebeplerini yazmayim, siyasete girer onun da bu konuda isi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Memleketi bi satan bi de satmayan pişman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 EINBURGERUNGSZUSICHERUNG bu ne abi EIN BURGER UNGSZUSICHERUNG yani bi hamburger bi de büyük seçim gibi bişi oluyor sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 EIN BURGERUNGS ZUSICHERUNG bir vatandaş izni felan gibi bişi sanırım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 daha vatandas olmaya calisirken nefrettiriyor kendinden sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bence vatandaşlarını burger olarak gördüğünde daha lezzetli geliyor ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bugün Kipa'da Germania diye bi bira gördüm, 1.6 lira idi. Risk budur diyip 32 tane aldım. Bu aldığım 32 tanede yine önceden 2 liraya aldığım Frankfurter marka biralar çok önemli bir etki yaratmıştı. Almanya'nın en fakir biraları mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 risk budur demişsin hakketen 32tane alarak neyse geliyim de bitirmene yardım edeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 vaniLLe said: said: de, geçen gün nil stuttgart'a gelirim deyince "olsun bende para çok, atlar gelirim" dememiş miydin ahahhahahha adskjdashads beni kardesi gibi sevdiginden diyo ya trollenmeyin ^_^ berk, ben gelmiyorum ayrica gelebilseydim de 5ine falan ayarlamaya caliscaktim ama o da ütopik olurdu. neyseh artik. baska bi zaman! seneye büyük ihtimalle münihte olacagim zaten, tasiniyorum. fffffsss hic sözümün eri cikmadim. >.< annemler tasindi ama saylanir mi? yok ya aslinda düsününce saylanir tabi. bir ayagim hala münihte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 her zamna beklerim. yok ya bi arkadaşımla beraber aldık. güzelse 1 ay içeriz, değilse 3-5 kız çağırırz. Ispartalı kızlar anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben duymadim ayrica öyle bir bira. aldi birasidir o. ama icilir bira biradir, alkol alkoldür diye düsünürsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kutusu falan çok sevimli gözüktü gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bende hiç duymadım öyle bira Almanyada milyon tane bira markası var bu arada. Her şehrin kendi birası var hatta ama öyle dandık isimli biralara hiç denk gelmedim. DAha çok pazarlama harikası gibi duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 param olsa yapcağım ilk iş alamanyaya gidip o butik biraların hepsini denemek zaten bavyeranın biralarını karış karış keşfedeceksin böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 http://i.imgur.com/aXdev.jpg aha bunlar benim aldıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Isparta'da o kadar rağbet yok ki, şişe olan tozlu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar