Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

almanyayı içten fethetme buluşması

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

Kebapmış valla ya. Burada doğmuş olsam lan zaten bi dünya zorluğu var azınlıksın falan, alırım vatandaşlığı keyfime bakarım. O diil de bugün düşünürken aklıma geldi, buradaki alman vatandaşı türkler, türkiye'den birileriyle evlenince türk nufusu bayaa daha bi artıyo ki türkler genelde türklerle evleniyor gördüğüm kadarıyla.

neyse sosyolojik tespit yapmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

o eskiden daha bi kolaydi, artik zorlastirdilar onu da.
adamlar da farkinda yani ki artik evlenmek yetmiyor burda kalmak icin, isin misin yoksa vize alamiyosun sinir disi ediyolar direkt.
yani gelmek isteyenlerin sayisi hala cok ama temelli dönenlerin sayisi da artti son zamanlarda baya. bazilari pisman oluyo bu karardan tab.

bi tanidik vardi, almanci degiller ama. 5 sene önce gelmislerdi almanyaya, sonra dayanamayip döndüler. simdi yine geri dönüyolar sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de alman vatandasligina basvurucam. Özellikle o konsolosluktaki cinsleri bir daha görmemek bile güzel olacak.
Askerlik büyük sorun yurtdisinda yasayan icin. Zaten öyle 18 mi kac aysa artik ona hic imkan yok. 1 aylik icin de 6000€ civari istiyorlar bildigim.
Vatandasliktan cikmak icin artik askerligi yapmis olma mecburiyeti de yok. Milliyetcilik yapmanin alemi de yok... En iyisi Hans olmak :)

- Kisinin sahsen muracaati gerekmektedir.
- Nufus Cuzdani,
- Pasaport,
- Yabancilar Dairesinden alinan "Alman Vatandasligina Kabul Garantisi Belgesi" (EINBURGERUNGSZUSICHERUNG) 1 adet asli ve 1 adet fotokopisi, 18 yasindan buyukler icin 3 adet fotograf,
- Askerlik yapildigina dair belge (+2 adet fotokopisi) veya askerlik uzatma belgesi, "Askerlik hizmetini yapmis olmak" sarti kaldirilmistir; ancak asker kacagi ve bakaya durumunda olanlar Turk Vatandasligindan cikamaz."">
"TURK VATANDASLIGINDAN CIKMA IZNI ICIN GEREKLI BELGELER ASAGIDA SUNULMUSTUR.
- Kisinin sahsen muracaati gerekmektedir.
- Nufus Cuzdani,
- Pasaport,
- Yabancilar Dairesinden alinan "Alman Vatandasligina Kabul Garantisi Belgesi" (EINBURGERUNGSZUSICHERUNG) 1 adet asli ve 1 adet fotokopisi, 18 yasindan buyukler icin 3 adet fotograf,
- Askerlik yapildigina dair belge (+2 adet fotokopisi) veya askerlik uzatma belgesi, "Askerlik hizmetini yapmis olmak" sarti kaldirilmistir; ancak asker kacagi ve bakaya durumunda olanlar Turk Vatandasligindan cikamaz." said:

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
vaniLLe said:

said:
de, geçen gün nil stuttgart'a gelirim deyince "olsun bende para çok, atlar gelirim" dememiş miydin ahahhahahha

adskjdashads
beni kardesi gibi sevdiginden diyo ya trollenmeyin ^_^

berk, ben gelmiyorum ayrica gelebilseydim de 5ine falan ayarlamaya caliscaktim ama o da ütopik olurdu. neyseh artik.
baska bi zaman!
seneye büyük ihtimalle münihte olacagim zaten, tasiniyorum.

fffffsss hic sözümün eri cikmadim. >.<
annemler tasindi ama saylanir mi?
yok ya aslinda düsününce saylanir tabi.
bir ayagim hala münihte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...