vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 berkle bulusun iste. temmuzda burda olcak misin sen daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ağustos sonuna kadar falan buradayım, berk kayıplarda, görürse ulaşsın bana hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 daha istanbulda heralde. sen agustosa kadar burdaysan o aralar da bisiler yapabiliriz ya, o zaman daha rahatim. yok mu arttiran sdf bodensee o zaman daha giderli olur hatta. ama yalan olmaya mahkum yine =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ya dediğim gibi işte bende sıkıntı yok haftasonu olduğu sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Yalan olur tabi. Biz miragela aynı binada 4 saat geçirmişiz haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Hangi bina abi gelelim :) Bu arada KIT'te okuyan kimdi? KIT Elektrotechnik mezunu bir doktor var ofiste, bölümün mezun verme ortalaması %12 imiş, giren her 100 kişinin 88'i yattara. Saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 essolessek yavuz kitledi, burdan devam edelim. http://www.youtube.com/watch?v=Sfu7EJG4Gm4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yavuz'a o konuda ben de cok kirginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yavuz!!!!!!! yavuz... bir ara bir ara bir ara bir daha sor yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bunun bi şarkısı vardı. işte en başında introda konuşuyorlar. böle kavga oldu falan diye. adam şey diyor. "bilmem kimi tartaklayarak komaya sokmuşlar!" bi insanı tartaklayarak komaya sokabilen elemana cidden helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 oha çok seviyorum bu şarkıyı ben arada dönerciler falan geçiyo ya hastasıyım sisteyn sen ne okuyordun nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 "roket adam" said: Hangi bina abi gelelim :) Bu arada KIT'te okuyan kimdi? KIT Elektrotechnik mezunu bir doktor var ofiste, bölümün mezun verme ortalaması %12 imiş, giren her 100 kişinin 88'i yattara. Saygı duydum. ben işte kit diplom ing elektronik 1 haftaya Neresi orası iş başvurusu yapıcam, muhabbeti arttır sen. Bitirme süresi ortalama 15 semestir onuda sen ona söyle akıllı olsun, içerden adamlarım var dersin Doktorsa o , ben daha çok saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bisi itiraf etmem gerek.........,,,, BEN... ben killa hakan konserine gittim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu buluşma nerede ne zaman -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 GEd sen alman vatandasligini ne yaptin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 olm biz hiç buluşabilcez mi almanyada? nil'i pek çok kez sıkıştırdım. korktu kaçtı her seferinde. elimde koca buket bir çiçekle saçımı yağlayıp yana yatırmış bir şekilde ulm hauptbahnhof'da 3 saat bekleyip geri döndüm. (başka bahnhofu var sanki hauptmuş aşsldkf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ged, ahahah şimdi aramada arattım zaten, taa 2004'ten mesajların var onla alakalı. Bir de Mirage ile konuşurken sürekli "sınav yazmak" demişsiniz, tam almancı işi :) Mekan Bosch Ditzingen/Stuttgart, illa ki adam lazımdır bi yoklarım ortamı ilan falan verdiler mi direkt sende :) Yeni kurulan bir alt şirket var şu an, ciddi eleman alımı yapacaklar önümüzdeki aylarda. ayrıca HERİF DOKTOR ABİ DOKTOR. DOKTOR. DOKTOR. DR. ING. ELEKTROTECHNIKER MARKUS BILMEMNE. DOKTOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 vaniLLe said: bisi itiraf etmem gerek.........,,,, BEN... ben killa hakan konserine gittim! AHAHAHHAHHASHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Alman vatandaşlığına sıra gelmedi valla. Bende unuttum kaç senedir zaten bu bölümü bitirecem diye kasıyorum, kimseye tavsiye etmiyorum. Dönme oranları çok doğru , sadece Türk çevremden en azından 6 kişi tanıyorum minimum 3 maksimum 6 sene sonra herşeyi bırakıp afla trdeki ünilere dönen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi buluşalım diyorum. kimse oralı değil. YA ÇOK CİDDİYİM BULUŞALIM. gerekirse cep numaramı veririm sizinkileri alırım. bir arayalım görüşelim skype toplu konuşma yapalım. şu işi bi yapalım artık ya YAPALIM YA üfffffff ben nili görmek istiyorum sizi görmesem de olur da işte bi herkes gelirse korkmaz gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 halt die fresse du opfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Vanilya kalmadı ama roket adam var istersen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 FOTZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HALT DIE FRESSE FOTZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZEYĞH *çığırtkan çocuk sesiyle* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu arada ben gercekten gittim o konsere, ceza da geldi. muhuhu 20 dk sürdü ama polizeilar basti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ahaha polizeilar niye basti ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar