Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://gundem.milliyet.com.tr/ergenekon-savcisi-zekeriya-oz-un-yeni-gorevi-karistirdi/gundem/gundemdetay/30.03.2011/1371012/default.htm Özel yetkileri falan alınıyor sanıyorum bu durumda? ee ne olacak şimdi? white knight giderse ergenekonun üzerine yatmazlarmıolm? Çok sulandırmaya izin verdiler çok, zekeriya beyaz lavuğu bile çıkıp " ben feto aleyhinde yadım lololo " dedi. Çok sulandırttınız güzelim davayı, çektiler ipinizi işte. Anlam veremiyorum bir türlü, atamayı hükümet yapmıyor mu? kulağını mı çekiyorlar "acele et artık tamamla şunu" diye? anlam veremedim
muhteremcan Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 white knight ananın amına girsin senin, orospu çocuğu
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 haberden emin olamadım ama öyle bişey varsa "yeterince hızlı adamları içeri atamadın kaç senedir bi suç uyduramadın beceriksiz, yerine daha acımasızını getircez" demişlerdir. veya "ismin çok geçiyo az kenarda dur yeni adam koyalım dava meşruyet kazansın" da olabilir. yoksa hala gizli bir örgütün bu kadar güçlü bir şekilde kendini araştıran pırıl pırıl alnı "ak" savcıların ipini çekeceğine inanıyosanız santa clausa falan da inanalım.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 muhteremcan said: white knight ananın amına girsin senin, orospu çocuğu ASDFSDFSDF
akinci Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Yörüngede en cok uydusu olan gezegen pati'dir sanirim.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ahahahhahaha hiç güleceğim yoktu sabahtan beri ders çalışmaktan. emeğine sağlık muhteremcan fena güldüm ahahahah.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 şikayet etmeyin lan dursun biraz daha, tadını çıkaralım
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kozalak was here. bi de ss aldım tamamdır.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 fare mi lan adam ne tadını çıkarıyonuz. sfd kültekinin birader dayağa 4. lazım geç şu köşeye dediği kaygısızlardan bir sahne geldi aklıma.
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Hffffffff gelişmeleri takip edemicem okula gitmem lazım, adminleri oyalayın siz akşama kadar, görmesinler. Edit : Pek de oyalanmamışlar.
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ilk post silinmiş ama alıntı var bi tane o duruyo sdf.
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 goldbären said: yoksa hala gizli bir örgütün bu kadar güçlü bir şekilde kendini araştıran pırıl pırıl alnı "ak" savcıların ipini çekeceğine inanıyosanız santa clausa falan da inanalım. pırıl pırıl deilde, cevabını alamadığım sorulardan ötürü böyle bir örgütün varlığından şüphe ediyorum haliyle. Çok bariz şeyler ortada zira. Feto cüneyt özdemire " kendimizide eleştirmeliyiz " falan demişti. Belkide, bu son olaylardan ötürü "cemaat" e zarar verdiği için kulağını çektiler adamın.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 abi örgüt elbette var, çeteler yıllardır hükümetle içli dışlı, ancak örgütler ortadan kalkmıyor ki, el değiştiriyor sadece. yenisi eskisini tasfiye ediyor. bunu yaparken muhalifleri de onlarla bir gösterip elimine ediyor. hadi diyelim örgüt o kadar güçlü. elli senedir onlar yönetmiş ülkeyi, darbeler yaptırmış, bi başbakan asmış bitanesini zehirlemiş güya. 2001 krizini çıkarmış da vatandaşı tokatlamış (bunu bile bağladılar ya helal olsun) ulan noldu da pat diye beş senede silindi KOSKOCA örgüt. madem o kadar güçlü, bitane cengaver savcı bitane başbakanla temizlenir mi. bu kadar çok güçlü tüm ülkeyi ağına düşürmüş komple topyekün ülkenin sahibi örgütün bu kadar kolay dize getirilmesine de inanmamalıyız. kaldı ki kırk yıldır sağcı hükümetler baştayken, nasıl oluyor da bu örgütler solcu akımları destekleyip ülkeyi kaosa sürüklüyor her seferinde?
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 adam uçmuş quote duruyor hala. ona da bi el atın edit vs
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 dün cumhurbaşkanı da eleşltirmişti adamı. biraz çok kaptırdı kendini savcı. herkesi düşman görmeye başlamıştı. iyi olmuş bence.
akinci Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Vardir önemli bir sebebi. Kendi isine gelmeyen hicbirseyi yaptirmaz akp.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 vardır altına bir plan, hiiç cumhurbaşkanına falan inanmam, naif olmayalım!1!1!1!1bir
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ne oluyor bu zekeriya'lara ya. zekeriya beyaz'ın evi aranıyor :( korkmaya başladım
Loxias Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Yurt içinden ve yurt dışından tepkiler artınca, değişiklik yapma gereği duymuşlar belli ki. Bu gidecek yerine, aynı eğitimi almış aynı ideolojiye sahip kişiler gelecek. Dava meşru hala gelecek işte.
Öne çıkan mesajlar