Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zekeriya Öz terfi ( ipi çekildi ) ettirildi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://gundem.milliyet.com.tr/ergenekon-savcisi-zekeriya-oz-un-yeni-gorevi-karistirdi/gundem/gundemdetay/30.03.2011/1371012/default.htm

Özel yetkileri falan alınıyor sanıyorum bu durumda?

ee ne olacak şimdi? white knight giderse ergenekonun üzerine yatmazlarmıolm?

Çok sulandırmaya izin verdiler çok, zekeriya beyaz lavuğu bile çıkıp " ben feto aleyhinde yadım lololo " dedi. Çok sulandırttınız güzelim davayı, çektiler ipinizi işte.

Anlam veremiyorum bir türlü, atamayı hükümet yapmıyor mu?
kulağını mı çekiyorlar "acele et artık tamamla şunu" diye?
anlam veremedim
Mesaj tarihi:
haberden emin olamadım ama öyle bişey varsa

"yeterince hızlı adamları içeri atamadın kaç senedir bi suç uyduramadın beceriksiz, yerine daha acımasızını getircez" demişlerdir. veya "ismin çok geçiyo az kenarda dur yeni adam koyalım dava meşruyet kazansın" da olabilir.

yoksa hala gizli bir örgütün bu kadar güçlü bir şekilde kendini araştıran pırıl pırıl alnı "ak" savcıların ipini çekeceğine inanıyosanız santa clausa falan da inanalım.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

yoksa hala gizli bir örgütün bu kadar güçlü bir şekilde kendini araştıran pırıl pırıl alnı "ak" savcıların ipini çekeceğine inanıyosanız santa clausa falan da inanalım.

pırıl pırıl deilde,
cevabını alamadığım sorulardan ötürü böyle bir örgütün varlığından şüphe ediyorum haliyle. Çok bariz şeyler ortada zira.

Feto cüneyt özdemire " kendimizide eleştirmeliyiz " falan demişti. Belkide, bu son olaylardan ötürü "cemaat" e zarar verdiği için kulağını çektiler adamın.
Mesaj tarihi:
abi örgüt elbette var, çeteler yıllardır hükümetle içli dışlı, ancak örgütler ortadan kalkmıyor ki, el değiştiriyor sadece. yenisi eskisini tasfiye ediyor. bunu yaparken muhalifleri de onlarla bir gösterip elimine ediyor.

hadi diyelim örgüt o kadar güçlü. elli senedir onlar yönetmiş ülkeyi, darbeler yaptırmış, bi başbakan asmış bitanesini zehirlemiş güya. 2001 krizini çıkarmış da vatandaşı tokatlamış (bunu bile bağladılar ya helal olsun) ulan noldu da pat diye beş senede silindi KOSKOCA örgüt. madem o kadar güçlü, bitane cengaver savcı bitane başbakanla temizlenir mi. bu kadar çok güçlü tüm ülkeyi ağına düşürmüş komple topyekün ülkenin sahibi örgütün bu kadar kolay dize getirilmesine de inanmamalıyız.

kaldı ki kırk yıldır sağcı hükümetler baştayken, nasıl oluyor da bu örgütler solcu akımları destekleyip ülkeyi kaosa sürüklüyor her seferinde?
Mesaj tarihi:
Yurt içinden ve yurt dışından tepkiler artınca, değişiklik yapma gereği duymuşlar belli ki. Bu gidecek yerine, aynı eğitimi almış aynı ideolojiye sahip kişiler gelecek. Dava meşru hala gelecek işte.
  • Yeni Oluştur...