Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

takas yapmak ya da yapmamak, butun mesele bu

Namessar

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Ben hayatta o tarz bir takas yapmazdım. Aklımdan şu noktalar çıkmazdı:
- daha sonra nasıl satarım
- bakımına para dökülür mü
- bununla her yere gidilmez
- akaryakıt bu kadar pahalı iken zevkini çıkartabilir miyim
- ...

Ama bu sorular benim için kritiktir, senin için olmayabilir. Eğer gerçekten zevkini çıkartacağım diyorsan takası yap. Bakıp okşamak, yıkamak bile bana zevk verir diyen biriysen yine git takasla. Olay Ferrari olması değil, arzu ettiğin bir araç olması.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük güzergah veya aracı kullanacagını dusundugun guzergah onemli.

gunluk zaten kullanılmaz, yakıt ve cukur vesaireden. ne kadar makul bi yoldan gitsen de işe, sonuçta ferrari ile kendi işin dışında bi yere gidilmemeli bence.

denildigi gibi istanbulda da aracın hakkını verecek pek yol yol. golf r falan olsa daha bi limitte kullanılır ama sırf ara gazlar, 5sn gazlayıp ısıkta durmalar icin ferrari ziyan sanki.
zaten basmicaksan, şu maddi durumda pek mantıklı degil.
en azından 2. hatta 3. arac olmalı malesef bunlar :(

satmak için de aylarca bekleyeceksin bidaha
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

2011 model, agustos borusan cikisli, 5.20d f10 kasa dynamic paket (m paket henuz yokken ki spor sayilabilecek olan paket) su anda arac 14 bin km de. alpine beyaz, 18 inch turbine jant, hi fi ses sistemi, hafizali koltuk, katlanir ayna, spor koltuk vs vs vs.

dostum ne ferrarisinden bahsediyorsun? takasa girersen pişmanlık garantili olur. zaten ferrari aşkın olsaydı kafanda soru işareti olmadan yapardın takası.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gördügüm / okudugum 360' ın kullanması zor bir araç oldugu yönünde. Zapt etmesi en azından. Yagmurda kayıp sağda solda tampon bırakan bir kaç 360 a şahit olmuştum.

Ferrari almanın hiçbir mantıksal açıklaması olmayacagı için sana kimse al veya alma dememesi lazım fakat bence daha iyi bir takas yapabilirsin.

Güncel 5 serini ver ve güncel m3 veya carrera al. Hem bu araçları günlük kullanabilirsin hemde istedigin aksiyonu verir.

Ferrari konusunda en sağlıklı yorumu Matama yapabilir kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Ferrari tutkun olsa ciddi anlamda zaten daha önce bir araştırır bakardın gibime geliyor. Taptazecik BMW 5 serisi de verilmez gibime geldi. Bebek gibi arabayı vericen 11 yaşıda boyalı bir araba alıcaksın , sen satana kadar en az 15 yaşında olacak falan bi de.

Madem maddi durumun iyi keyifle sür BMW'ni 3-4 sene sonra hak ettiği bir fiyata satar , ikinci el bir spor araba bakarsı o zaman. Ferrari mi olur , Maseratti mi olur artık ne olursa o günün şartlarında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...