Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinir Krizi ve Bilinç Kayıpları Durumunda İlk Yardım

hosara

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Sinir krizi geçirmekte olan, orayı burayı yıkıp döken ve daha kötüsü kendine zarar veren bir insana ilk yardım olarak neler yapılmalıdır? Nasıl yaklaşılmalı ve nasıl sakinleştirilmelidir?

Burada mutlaka bir psikoloji öğrencisi, ya da ne bileyim bir tıp öğrencisi vardır bu konuda yardımcı olabilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi bir animi anlatcam:

gecen seneydi galiba, boyle bi cocugun evindeyim, neden evindeyim bilmiyorum simdi de, sadece o cocukla ben varim. Pek te bi samimiyetim yok elemanla. Birilerini bekliyorduk galiba, neyse bunun sevgilisi aradi

gecti adam baska odaya, bagara bagara kavga etmeye basladi. sonra konusmalardan anladigim kadariyla ayrildi bunlar.

adam geldi surat kipkirmizi BENI TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye cigirmaya basladi, bende dedim abi takma kafaya bi sinirin gecsin fln...

sonra bu basladi yanindaki duvari yumruklamaya, bi taraftanda TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye bagiriyor, bi gulme geldi bana da orda ama gulemiyorum iste ayip olmasin diye, poker face edasinda izliyorum.

En sonunda cocuk TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye bagirarak salonun diger tarafindaki duvara dogru kostu ve bodoslama atti kafayi duvara, akabinde de dustu yere boyle.

bende bi 5sn olayi idrak etmeye calistim, sonra gittim yanina baktim nefes aliyor. haci bizimkiler aradi gelmisler ben cikiyorum dedim ve ciktim.

bu da boyle bi animdi iste.
Sosyal ağlarda paylaş

yaaaa

senko said:

gecen seneydi galiba, boyle bi cocugun evindeyim, neden evindeyim bilmiyorum simdi de, sadece o cocukla ben varim. Pek te bi samimiyetim yok elemanla. Birilerini bekliyorduk galiba, neyse bunun sevgilisi aradi

gecti adam baska odaya, bagara bagara kavga etmeye basladi. sonra konusmalardan anladigim kadariyla ayrildi bunlar.

adam geldi surat kipkirmizi BENI TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye cigirmaya basladi, bende dedim abi takma kafaya bi sinirin gecsin fln...

sonra bu basladi yanindaki duvari yumruklamaya, bi taraftanda TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye bagiriyor, bi gulme geldi bana da orda ama gulemiyorum iste ayip olmasin diye, poker face edasinda izliyorum.

En sonunda cocuk TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye bagirarak salonun diger tarafindaki duvara dogru kostu ve bodoslama atti kafayi duvara, akabinde de dustu yere boyle.

bende bi 5sn olayi idrak etmeye calistim, sonra gittim yanina baktim nefes aliyor. haci bizimkiler aradi gelmisler ben cikiyorum dedim ve ciktim.

canımsın ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Sırt üstü yatırıp üstüne otur, aynı zamanda ellerinide tut. Çileden çıkaran otistik çocuklara böyle yapıyorlar ama pek etik bir yöntem değil.

Tabi bu sırada ambulansa filan haber ver.

Birde bir anımı anlatayım. Bizim okulda belli aralıklarla bayılan bir kız vardı. Haftada en az bir kere bayılırdı bu, ambulans gelirdi her seferinde. Bir keresinde bayıldı tekrardan tam bizim langırt oynadığımız yerde. İşte başına üşüştük, sonra bir arkadaş abi gözüne kolonya sıkalım kendine gelir dedi, ve kız tamam durun iyiyim diye hemen ayılmıştı.

Bence sende bir dahakine sağlam bir giriş arkadaşına.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Sunun sonuna bi bel-air gömmen lazımdı ya ahahahahah.

LethE said:

xunn said:

Kesin hatundur zaten, sakinleşene kadar ellerini arkasına alıp yüzüstü yatırıyorsun birşeyciği kalmıyor 20 dakkaya.

hacı yöntem işe yarayabilir ama bence çok yanlış anlaşılacaktır.

Sonunda yapış yapış seks yoksa niye karışıyorum ki zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...