hosara Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Merhaba, Sinir krizi geçirmekte olan, orayı burayı yıkıp döken ve daha kötüsü kendine zarar veren bir insana ilk yardım olarak neler yapılmalıdır? Nasıl yaklaşılmalı ve nasıl sakinleştirilmelidir? Burada mutlaka bir psikoloji öğrencisi, ya da ne bileyim bir tıp öğrencisi vardır bu konuda yardımcı olabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Kesin hatundur zaten, sakinleşene kadar ellerini arkasına alıp yüzüstü yatırıyorsun birşeyciği kalmıyor 20 dakkaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 amerikan filmlerinde tokat atıyolar, ama sadece amerikalılarda mı işe yarıyo bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ambulans çağır bir iğne yapıyorlar aslan, kaplan adam hello kitty kıvamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/949/4c5/e2a/cd0/521/c87/622/a59/9a6/74f/61_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 üstüne oturun 2 kişi ve ambulans çagırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 civi civisi soker mantigi ile eline corabinin tekini alip yuksek sesle sarki soyleyerek halay cekmeye basla. arada lilililililililili diyerekten tempoyu artir. kendisinden daha enteresan bir durumda kalan bu kisiyi gorunce sana yardim etmeye calisacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=awq-lrI1FE0&has_verified=1 en temizi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 azina tekme atican kpssss diye, varsa taser bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Saeros said: amerikan filmlerinde tokat atıyolar, ama sadece amerikalılarda mı işe yarıyo bilmiyorum http://www.youtube.com/watch?v=SOG2MHPQFqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 xunn said: Kesin hatundur zaten, sakinleşene kadar ellerini arkasına alıp yüzüstü yatırıyorsun birşeyciği kalmıyor 20 dakkaya. hacı yöntem işe yarayabilir ama bence çok yanlış anlaşılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 memeucunu kistirip istiklal marsini tersten okutmayi dene. ise yarayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 çikolata takviyesi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 reyou said: civi civisi soker mantigi ile eline corabinin tekini alip yuksek sesle sarki soyleyerek halay cekmeye basla. arada lilililililililili diyerekten tempoyu artir. kendisinden daha enteresan bir durumda kalan bu kisiyi gorunce sana yardim etmeye calisacaktir. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ona kücük yumruklar at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 şuna bakıp hayatın anlamını düşünün.. şuradan da bakabilirsiniz tabii http://www.flickr.com/photos/bubble-pop/3295199926/sizes/z/in/photostream/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 simdi bir animi anlatcam: gecen seneydi galiba, boyle bi cocugun evindeyim, neden evindeyim bilmiyorum simdi de, sadece o cocukla ben varim. Pek te bi samimiyetim yok elemanla. Birilerini bekliyorduk galiba, neyse bunun sevgilisi aradi gecti adam baska odaya, bagara bagara kavga etmeye basladi. sonra konusmalardan anladigim kadariyla ayrildi bunlar. adam geldi surat kipkirmizi BENI TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye cigirmaya basladi, bende dedim abi takma kafaya bi sinirin gecsin fln... sonra bu basladi yanindaki duvari yumruklamaya, bi taraftanda TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye bagiriyor, bi gulme geldi bana da orda ama gulemiyorum iste ayip olmasin diye, poker face edasinda izliyorum. En sonunda cocuk TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye bagirarak salonun diger tarafindaki duvara dogru kostu ve bodoslama atti kafayi duvara, akabinde de dustu yere boyle. bende bi 5sn olayi idrak etmeye calistim, sonra gittim yanina baktim nefes aliyor. haci bizimkiler aradi gelmisler ben cikiyorum dedim ve ciktim. bu da boyle bi animdi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 SHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ambulans gelene kadar şu pozisyonda tutuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 senko said: haci bizimkiler aradi gelmisler ben cikiyorum dedim ve ciktim. lol topuk çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yaaaa senko said: simdi bir animi anlatcam: gecen seneydi galiba, boyle bi cocugun evindeyim, neden evindeyim bilmiyorum simdi de, sadece o cocukla ben varim. Pek te bi samimiyetim yok elemanla. Birilerini bekliyorduk galiba, neyse bunun sevgilisi aradi gecti adam baska odaya, bagara bagara kavga etmeye basladi. sonra konusmalardan anladigim kadariyla ayrildi bunlar. adam geldi surat kipkirmizi BENI TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye cigirmaya basladi, bende dedim abi takma kafaya bi sinirin gecsin fln... sonra bu basladi yanindaki duvari yumruklamaya, bi taraftanda TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye bagiriyor, bi gulme geldi bana da orda ama gulemiyorum iste ayip olmasin diye, poker face edasinda izliyorum. En sonunda cocuk TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye bagirarak salonun diger tarafindaki duvara dogru kostu ve bodoslama atti kafayi duvara, akabinde de dustu yere boyle. bende bi 5sn olayi idrak etmeye calistim, sonra gittim yanina baktim nefes aliyor. haci bizimkiler aradi gelmisler ben cikiyorum dedim ve ciktim. bu da boyle bi animdi iste. canımsın ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Sırt üstü yatırıp üstüne otur, aynı zamanda ellerinide tut. Çileden çıkaran otistik çocuklara böyle yapıyorlar ama pek etik bir yöntem değil. Tabi bu sırada ambulansa filan haber ver. Birde bir anımı anlatayım. Bizim okulda belli aralıklarla bayılan bir kız vardı. Haftada en az bir kere bayılırdı bu, ambulans gelirdi her seferinde. Bir keresinde bayıldı tekrardan tam bizim langırt oynadığımız yerde. İşte başına üşüştük, sonra bir arkadaş abi gözüne kolonya sıkalım kendine gelir dedi, ve kız tamam durun iyiyim diye hemen ayılmıştı. Bence sende bir dahakine sağlam bir giriş arkadaşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 senko said: simdi bir animi anlatcam: gecen seneydi galiba, boyle bi cocugun evindeyim, neden evindeyim bilmiyorum simdi de, sadece o cocukla ben varim. Pek te bi samimiyetim yok elemanla. Birilerini bekliyorduk galiba, neyse bunun sevgilisi aradi gecti adam baska odaya, bagara bagara kavga etmeye basladi. sonra konusmalardan anladigim kadariyla ayrildi bunlar. adam geldi surat kipkirmizi BENI TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye cigirmaya basladi, bende dedim abi takma kafaya bi sinirin gecsin fln... sonra bu basladi yanindaki duvari yumruklamaya, bi taraftanda TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye bagiriyor, bi gulme geldi bana da orda ama gulemiyorum iste ayip olmasin diye, poker face edasinda izliyorum. En sonunda cocuk TERGEDEMEZ TERGEDEMEZ diye bagirarak salonun diger tarafindaki duvara dogru kostu ve bodoslama atti kafayi duvara, akabinde de dustu yere boyle. bende bi 5sn olayi idrak etmeye calistim, sonra gittim yanina baktim nefes aliyor. haci bizimkiler aradi gelmisler ben cikiyorum dedim ve ciktim. bu da boyle bi animdi iste. Sunun sonuna bi bel-air gömmen lazımdı ya ahahahahah. LethE said: xunn said: Kesin hatundur zaten, sakinleşene kadar ellerini arkasına alıp yüzüstü yatırıyorsun birşeyciği kalmıyor 20 dakkaya. hacı yöntem işe yarayabilir ama bence çok yanlış anlaşılacaktır. Sonunda yapış yapış seks yoksa niye karışıyorum ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 anti deprasana başlasın ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 dasaaa said: şuna bakıp hayatın anlamını düşünün.. şuradan da bakabilirsiniz tabii http://www.flickr.com/photos/bubble-pop/3295199926/sizes/z/in/photostream/ Ben normal halde bakarken bile hayttan soğudum, bence bu resimleri hiç göstermeyin 2 çırpı var topu topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar