huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Narmolanya, 06 Eylül 2004 18:46 tarihinde demiş ki: kendi agzinla soyledin kahrolsun tayyip diye peki birseyleri aciklamak veya tartisma yaratmak ne diye? aciklarsan sevinirim anlam veremedim de laikligin savunucusuyuz ya o yuzden tartisilan konularla ilgi ve alakasini dusunmeden tayyip e giydirim dedim . bu zina isinin detaylarini hic arastirmadim gerci tv de bir kere basbakanin agzindan duydum adam burda konusulanlarla alaksi yok dedi ama genede "sevgilimle sevisemiyecegim" icin cok kizginim . bu tayyip ne yapmak istiyor iran mi yapacak bizi ? ha hala mi anlamadin ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 kullandığınız yerde aynen öyle duruyor. bir diğer arkadaşınız "bu yasa çıkarsa terkederim ülkeyi" derken çıt çıkarmıyorsunuz, yani ülke batan gemi olsa ilk kendiniz atlamayı olağan buluyorsunuz. öte yandan şekilci ve önyargılı, temelini nereye oturttuğunuz belli olmayan görüşleriniz yerilince "biz evrenin koruyucularıyız, x-men'iz" tarzında bildik sözleri öne sürüyorsunuz. bunları kenara koyunca ortada bir fikir, bir düşünce yok..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 sam sen neler diyorsun kuzum hani bizler laikligin koruyuculariydik . soz vermistik tayyip ne yaparsa yapsin begenmeyip laiklik elden gidiyor diye agliyacaktik :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: go2hell, 06 Eylül 2004 18:48 tarihinde demiş ki: eee bu millet zaten bu adama oy verdi gene vericekler oturacaksın aşağı o zaman. ben de oturacağım. demokrasi "benim beğendiğim gelene kadar herkesi devirmek için örgüt kurarım" sistemi değildir. tercihini beğenmediğiniz halk işte türk halkı. ben de beğendiğimden değil ama bu sistem böyle işliyor, oyunu kazanamayan mızıtacaksa her defasında padişahlık gelsin toptan bitsin bu dertler. ne de olsa birilerinin 'bizim iyiliğimiz için' bize dikte etmesine razıyız, ha ahmet efendi ha mehmet efendi.. ekleme: huun mesai bitti benim bugün, şeriatçıların yerine bakıyorum. yıllık izin almışlar da..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* [Bu mesaj Sam tarafından 06 Eylül 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 türk milletinin geri kafalıgı yüzünden ülkemin mahvolamsını istemiyorum[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Kullandıgınız yer derken her gordugunde oyle dusundugunu varsayıyoorum. Bu kelımelerı gordugunde bunlar aklına gelıyorsa bazı seyler cokdan bıtmıstır senınde kafanda bence. Bu ulkede yapılmak ıstenenlerın ne odlugunun ucu gozukuyor, nereye cekılmek ıstendıgıde oyle olayların bunun uzerıne dusunursek ılerıde evet bunlar olrusa bende yasıyabılecegımı dusunmuyorum ama lanet etmeden de geçmem. X-Menız koruyucularız huperız superız nedemektır ya hepımız Turkuz burda, Bunların sana anlamsız ve sacma gelmesi baslı basına bı olay zaten.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 iyi madem siz devam edin türkiye'yi tayyip'in elinden kurtarmaya, belki roland emmerich filmini çeker belli mi olur..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 easygoing tavirlardan kurtulmak gerek tabi sam bide boşvermişlikle olmaz bu iş[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: go2hell, 06 Eylül 2004 18:57 tarihinde demiş ki: türk milletinin geri kafalıgı yüzünden ülkemin mahvolamsını istemiyorum Ülkende yaşayan kimler arkadaş..?? MAhfolacak bişey varsa bunlar kimler?? Türk halkı... ne kadar saçma bir post bu ya?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 türk gençliği bundan cok mahvolcak bişi gorebiliyormusun?[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 o zaman laiklikligin altinin oyulmaya calisilmasiyla bilmem kac sayfadir tartisilan cikacak olan kanun arasinda bir alaka kurun bana . mantikli olsun ama . yanlis bir kanun olabilir , ki ben ciksada olur cikmasada diyorum , ama aboo laiklik gidiyor diye agliyacaginiza bu kanun neden cikmasi neden cikmamasi cikarsa ne olur cikmazsa ne olur gibi daha somut , neticesi gozlemlenebilir hususlar uzerinde durursaniz kurtulus savasinda sehit olanlar memleketin gencligi ne hale dusmus diye uzulmez bilakis cagin sartlarini yerine getiren insanlar oldugumuzu gorup sevinir . bir de ben gireyim dedim sehitlerden bir name . ayip ya siyasi fikirlerimize destek bulmak icin bazi degerleri , bu ulkede yasayan herkese ait olanlari ozellikle , bu kadar cabuk dile dolamayalim . ah ulan ah bea ne zorluklarla kuruldu bu ulke ne yokluklar gorduk neden benim dediklerime inanmiyorsunuz . not : sam , ser-i cephe ayda ne kadar oduyor demistin ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 06 Eylül 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Narmolanya, 06 Eylül 2004 18:29 tarihinde demiş ki: bak bunu sölüyorsunuz kırsal kesimde yetişmiş diyoruz peki biz bu adamı nası başa geçiriyoruz ya allah aşkına anlam veremiyorum ya böle bir adamın başımızda ne işi var ya Ya senin bu tarzına iyice sinir olmaya basladım konustukcada R.T. E. yi savunuyo gibi oluyorum ama savunmuyorum ne oy verdim, ne de veririm. ama sen su yukardaki lafindan sora senin gibi biri basa gelecegine mevcutun 10 kati beteri gelsin daha iyi. O kadar yazdım hala tayyip ci diyosun anlama yonunde bi angutlugun oldugu kesin. Zaten memlekette kırsal bolge ayrımcılıgı yapıp onları adam yerine koymayan bi tiple daha fazla konusulacak biseyde olamaz. bastan seni ciddiye almak yanlışmış. Bişi yazmayacaktım ama baktım kendini cok yormuşsun yazarak bende yazim dedim bosa gitmesin yazdıkların diye.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben onu görmemişim ya nedemek yani??? Ne yani istanbuldan/izmirden/ankadaran değil se ..et gitsin mi yani?? Asıl türk halkı onlardır arkadaşım..Nüfus oranına göre onlar daha fazladır..Onlarda popülizm i çok fazla göremezsin.. Onlarda Emperyalizm i çok fazla göremezsin..Onlarda asıl rhu o senin sözde savunduğun TÜRK OLMA ruhunu görürsün..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 06 Eylül 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yazarken eleştir fakat hakaret etme soth . Burda tartışılıyor.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Kırlardakı turkler dahamı turk yanı bız yalancı turkmuyuz onumu demek ıstıyosun cthulu, Ben turkum dıyen herkes turkdur demıs Mustafa Kemal zamanında. Kırlara göre yada nufusa gore sekıllenmıyo bu işler.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bence sacmalamaya basladiniz . tayyip rizede degilde istanbulda izmirde ankarada buyuse bir sey degismezdi . kirsal kesimdeki insanda sehirdekinden iyidir demek dogru degildir . kirsalda da vardir dandik adam sehirde de , iyi insanlarin oldugu gibi . tartismaya bir sey katmayan bir konu uzerinde duruyorsunuz bence .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Okudum yazımı da evet o anlama gelecek laflar sarf etmişim.. Tabi ki biz de yalancı tük değiliz..Ancak biz kabul etsen de etmesen de amerika/batı etkisinde yaşayan bir nesiliz...arkadaşın kro gözüyle baktığı kırsal kesim ise bundan en az haberdar olan ucundan bile dokunmamış olabn bir kesim.. Bu açıdan demeye çalışmıştım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bencede tayyipin kırsallıgını konusmamıza gerek yok.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konu zinaydı bir aralar şimdi kim türk kim türk değil e döndü[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ya Cthulu bence editle o mesajını adama cevap vereyım deerken sacmalamıssın. Ayrıca soyledıklerın yenı tartısmalara sebebıyeet verebılır, Amerıkan etkısınde yasamakla neyı kastettıgını pek anlayamadımda obakımdan.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hayır ona dönmedi screamer benim yaptığım anlatım hatasından öyleymiş gibi durdu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yok şeriat kanunları da koyalım olmadı... bu ne ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bu yasa nın çıkmaması için elimden gelen herşeyi yapmaya hazrım bu yasa çıkarsa onu her fırsatta kınayacağım,sesimin duylması işçin uraşacağım bu ülkeyi terketmem çünkü biz uraşmadıkca biz kendimizi paralamadıkca daha iyisinide göremeyiz,ben bırakığ kaçmak yerine dövüşürüm barbarca buluyorum bu yasayı,hayvanca,kızdırıyor beni,bu adamalr gözümde hiç birşeydi zaten,politiklarınıda sitllerinide sevmioydrum,yavıralrınıda duruşlarınıda ama artık bu admalrdan NEFRET EDİYORUM! Sezer abi bide sen olmasan yanmıştık....[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 06 Eylül 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 böle devam ederse oda gelir bi gun merak etme[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bu yasa cıkarsa komedı olur ne diyim. en azından sap dedıklerınde kımılerı ben suc dıye kımseyle cıkmıyorum hede höde der :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar