Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zina yasası ile 15-18 Yaş arasında flört yapılamıycakmış, yakalananlar hapse tıkılacakmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiç araştırmadan ordan burdan duyduklarınızla millete yanlış bilgiler veriyosunuz sonra süper zekalı arkadaşlar da. AHA ÖYLE Mİ VAY ŞEREFSİZ PEÇECİLER diyo ya.s

Öyle birşey yok ya allahaşkına olabilir mi öyle bir şey ? Akıl var mantık var.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Mesaj tarihi:
Deep böyle birşey yok mu demek istiyorsun yani? Başta verilen link yalan yani?[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Mesaj tarihi:
said:
Narmolanya, 06 Eylül 2004 12:44 tarihinde demiş ki:
Kimse sana ayak ustu sevismeden bahsetmediki topici iyi okuyun allah askina konuyu dagitmayin 2 dakkada ya geyik yapip durmayin burda anlatilmak istenen 15-18 yas arasi flortler suc olacak deniyor flört deniyor benim gözümde flört birşeyler paylaşmak sizin gözünüzde sanırım tamamen bel altı biride der tayyip biride ayak üstü sevişmek kalkıyor töbe töbe ya topic te ki yazıya göre yorum yapın ya kafanızdan sallamayın bazı şeyleri..

benim yazıma böle tepki verirsen istedigim gibi konusurum.ayrıca emir veren bi tarzda konusmuyorum senin burdaki hitabından daha kibar bi yazı ama sen bunu anlayacak kapasitede degilsin gordugum kadarıyla.
Hayatın boyunca böle devam et memlekete bok atmayı surdur güzek politika senin gibiler için.memleket icin bişi yapmayıp sonra yapılanlara bok atmak hoş gelir insana arada bende öle yapıyorum...
Daha fazlada yazmıyorum ve okumicamda burayı yazarak ellerini yorma derim...[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 06 Eylül 2004 11:02 tarihinde demiş ki:
Bu yasa çıkarsa ülkeyi terkederim.

Sana da bu yakışır zaten.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 06 Eylül 2004 12:31 tarihinde demiş ki:
ciksin kardesim

ne ole gencken yiyisen genclik

ciksin sonuna kadar destekliyorum biz fazla yapamadik sizde yapamayin bu kaddar

Sana sie demek istiyorum diyebilirimiyim?[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ama r.t.erdoğan atv de canlı yayında dediki..

r.e.:bu yasa sadece evlileri ilgilendiriyor ve şikayete bağlı..
ali kırca:peki o zaman yargı yatak odasına giri..(kesilir)
r.e.:hayır efendim bu şikayet olayı da medyamızda yanlış anlatılmakta..Bu şikayeti sadece karı-koca birbirine yapabiliyor..mesela erkek kadını aldatıyorsa sasdece eşinin şikayeti üzerine bu olaya devlet karışır..Ama eğeer alan razı veren razı ise...vs vs..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 06 Eylül 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aslında bu doğru bişey.

Anadolu daki kadınlar şikayet edemiyor boşanamıyor bu yüzden çünkü gerekçe sunamıyorlar.
bu yasayla kocasının zina yaptığını ispatlayıp çabuk bi şekilde ayrılabilecek...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
başımızda iq su bu kadar düşük bu kadar yobaz düşünmekten mahrum ezik insanlar oldukça haremlik selamlık bile yaparlar[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
Mesaj tarihi:
Ne diyim sana git baskasi ile ugras olm isin gucun yokmu senin memleketi sen mi kurtaracan :D hey allam ya tiplere gel sen kurtaracaksan formulunu solede bizde yardim edelim gelmissin burda bilmislik yapIyorsun yanlis! benim anlatmak istedigim bu kadar sacma konularin ve yasalarin cikmasindaki etken Tayyip bey diyorum sen geliyorsun bana diyorsun ki iste memlekete bok atma diyorsun konu benimle ilgili degil konuyu dagitma memleket hakkinda yorum yap o kadar cok sey biliyorsan memleketi kurtarmaya git o zaman tayyip'le is birligi kur :) yeni yasalar kanunlar cikar :D mauehauehae[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,
if i am afraid of dieing, i wasn't born.

Mesaj tarihi:
Beyler konu 15-18 yasi arasindaki flörtlerin yasak oldugu yakalananlarinda iceri atilmasi ile ilgili kari-koca ile ne ilgisi var anlayamadim ?[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,

Mesaj tarihi:
nası ıspatlicalar "flört" ettiğimizi her sarılan insanı içeri atcak halleri yok heralde
ne salak bişey ya[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
Mesaj tarihi:
Orası doğruda dostum böle bir kanunun çıkarılması çok saçma ne diyim ki söleyeceklerimi söledim daha fazla yazmama gerek yok r.t.e burda olsada yazılanları okusa ama anlamazki kendi bildiği ile devam eder ..
Mallık para ilemi ki ?[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,

• Yeni Oluştur...