huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: go2hell, 08 Eylül 2004 17:14 tarihinde demiş ki: iran demokratikleşme sürecine bile giremez. bu kadar istediğini yaz huuun kaaale alip almamak sana kalmıs [Bu mesaj go2hell tarafından 08 Eylül 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] iran demoktariklesme surecine girdi ne zaman olur onu bilemem . bunun disinda fikirlerin yuzunden degil gercekten ciddiye alinmayacak bir adam oldgun icin ciddiye almayacagimi soyledim . yazdiklarimi adam gibi okumadan kafandan salladigin seylerle beni "anlamamakla" sucladin ya ondan . konuya aciklik getirim dedim . yoksa hala ciddiye almiyorum seni :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: horacegoesskiing, 08 Eylül 2004 17:19 tarihinde demiş ki: rejim konusunda hepimiz hassasız... kavram kargaşası olmasın bi de durduk yerde. basortusuyle rejim arasinda alaka kuranlara istinaden soylenmis bir seydi o . en ufak bir seyde laiklik elden gidiyor diyenlere . yoksa ben de rejimden memnunum uygulamadaki bazi aksiklar duzelir umudum sonuna kadar vardir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ıste bende dıyorum madem gucu var neden yapmıyor. tek basına ıktıdarda degıl mı demokrasının gucunu arkasına almamıs mı almıs. arkasında bu kadar ınsan varken neden duruyor? aa unutmusum bu ıktıdar bunun sonucu ortaya cıkacak bedelı odemeye hazır degıldı dı mı? hatta bu bedelı onu destekleyenlerın odemesını ıstemıstı de onlarda basortusu ozgurluk demokrası derken bırden susuvermıslerdı pardon. haklısınız valla boyle korkak ınsanlar bırakın serıatı basortusunu bıle yasallastıramazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 sehıt olmaya heveslıymıs hah balon muhafazakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 demokratik haklara saygi olsa hukumet bir bedel odemek zorunda kalmazdi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ha bu ortamı germek ısyan cıkartmaya tesvık olarak algılanmasın eger demokrası bıdı bıdı dıyosan sahıpsın bu hakka hakkın var yapıcaksın eger olmadıgını dusunuyosan susucaksın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 horas'ın son yazısı çok güzel ifade etmiş ancak kendim de iki lakırdı edeyim.. özgürlükleri kısıtlayacak kavramların özgürlüğünü kısıtlarken sapla samanı birbirine karıştırmamak çok önemli. gün gelir 'ilerici' olduğunu söyleyen yeni nesiller hepimizin ortak başka değerlerini de 'eski görüş' diye bir kenara atıverir.. başlıkla pek alakası yok türban olayının, daha da giresim gelmiyor böyle daldan dala atlarmışçasına..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Sam'a katılıyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 eee bazıları çocuklarını 16-17 yaşında evlendiriyor çocuk tutup biz nişanlıyız dese nolcak?[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Resmi bişey olmadığı için ceza gelir.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 biz nişanlıyız demekle oluyor mu? nişan bir evlilik anlaşması değil ki ayrıca evliysen cüzdanın olur :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 duyduğum habere göre(arkadaşlardan duydum emin değilim) ab karşı çıktığı için yasa çıkmayacakmış(ab ne dese yapıyoz maşallah)[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ab ile bu kanunun bir alakasi yok zira ab nin kendi kanunlarinda yaziyor her ulke kendi ulkesindeki ahlak dini vs seyler hakkinda ayri kanunlar cikarabilir diye .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 aslında ab biraz bize sahip cıkıyor her nekadar imkanlarımızı baya hatta aşırı kısıtlasada gençleri düşündüklerini düşünüyorum ben[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Of be kulaktan dolma şeylere koyun gibi inanıyosunuz. hey yarabbi.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 benim düşüncem kiddo kulaktan dolma değil[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 08 Eylül 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 hehe, ab'nin bizi düşündüğünü hiç sanmıyorum. kendi nesilleri her türlü pisliğe batmışken bizim gençlerimize sahip çıkacaklar ha? (lokal olarak konuşuyorum, bi yerden diğerine değişebilir) hollandaya bakın, özgürlük böyle mi olmalı? uyuşturucunun, içkinin, sigaranın neredeyse en çok tüketildiği yer. bir de gelip bizim gençlerimizi düşünecekler. önce kendi gençlerini kurtarsınlar. said: go2hell, 08 Eylül 2004 17:02 tarihinde demiş ki: Cumhuriyet kurulurken (ki en uyduruk tarih kitabi bile yazar) din adamlariyla el ele verilerek ilerleme sağlanmıştır. Atatürk hocalari yanına almış neden çünkü din ile devlet işlerinin ayrı oldugunu kimsenin dinine karışma gibi bir niyeti olmadıgını anlatmıştır. [ Buna gayrimüslimlerde dahil. ] .... Oysaki Allahın verdiği can ancak allah tarafından alınabiliceği mantıgı gütmeniz gerekirken işinize geldiği gibi dini kendinize cıkar sağlamak bir kapı bulmak icin kullanıyorsunuz. -peki neden birkaç yıl sonra mecliste "dinci" kesim azaldı? meclisi kurarken her yerden destek lazımdı, fakat bazı şeyler yerine oturunca buna gerek kalmadı. -bir canı zaten Allah'tan başkası alamaz, sadece birşey vesile olmuş olur. kaza da olabilir, kurşun da, yangın da. dediğin gibi olsaydı müslümanlar savaşmayacak mıydı? islamda gerçkenten idam cezası yok mu? var tabi ki.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 [Bu mesaj Sailor tarafından 08 Eylül 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 babama söledim böle böle 15-18 arasıda yasa getirilmiş dedim küfür etti :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Dinci değil de yobaz kelimesini kullansak daha doğru olur. Hepsi çıkar peşinde bunların. Papa çıksa hergün bir milyon dolar verse ertesi güne papaz olurlar. Aynı sefiller ormanı talan yasası çıkardı hatırlarsanız. Ama seller basınca "dere yatağına ev yapma" "kaçak ev yapma" yasaklarını getirmediler. çünkü oyları oralardan topluyorlar. Sailorun holalnda hakkında dedikleri doğru. ayrıca ab gençlerimizi değil çıkarını düşünür. [Bu mesaj kinetica tarafından 08 Eylül 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 fizbancım dikkatli okursan ben orada cumhuriyetin ilk yıllarından bahsediyorum.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 heh hollandada içki uyuşturucu tüketilio flnda adamların milli gierllerine okuma yazma oranına onalrın gençleriyle bizmkilerin aradındaki fırsatalrın farklarına,eğtimlerinin yürürlülğüne bakın,bizimkiner bakın,şiddety oalylarına bakın,nedir yani?[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Erutan, 06 Eylül 2004 18:28 tarihinde demiş ki: tayyip kırsal,dinine düşkün bölgede yetiştiği icin bence bunları yapıyor istanbul antalya veya izmir falan olsaydı ozaman herşey cok güzel olurdu : atatürk'ün karga kovaladığını ilkokuldan hepimiz biliriz. Ayrıca büyük şehirlerden çıkan nice sefil yöneticiler var. yani söylediklerinle hiç alakası yok bunları yapmasının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 tayyip - yonetici?[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Lem ne sacma 18 yas altındakıler hapse gırmıyo kı alalaallal :D[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar