Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zina yasası ile 15-18 Yaş arasında flört yapılamıycakmış, yakalananlar hapse tıkılacakmış

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
KaMoNJuK, 08 Eylül 2004 01:14 tarihinde demiş ki:
Dinimzce yasak olan bişi Daha ötesi yok . İstiyen Kabul eder istemiyen cefasını elbet ceker .!!

hakkaten de yok.
:tebrikz:[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo

[Bu mesaj Sly-One tarafından 08 Eylül 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Herkez bir yerlere ucmuş Burda konu zina Zina Dinimzce yasak olan bişi Daha ötesi yok . İstiyen Kabul eder istemiyen cefasını elbet ceker .!!

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 08 Eylül 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]

bkz:yangına körükle gitmek
bkz:onlarca saatin içine etmek
bkz:fikir bütünlüğü nedir bilmemek
bkz:diğer mesajları okumadan ilk mesaja reply atmak[signature][hline]No signature...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Herkez bir yerlere ucmuş Burda konu zina Zina Dinimzce yasak olan bişi Daha ötesi yok . İstiyen Kabul eder istemiyen cefasını elbet ceker .!!

Hangi ülkede yaşıyoruz ?
Ülkemizin bir dini mi var ?
Müslüman olmak zorundamıyım ?
Değilsem ceza mı alıcam bende ?
Neden senin dinin Yasakladı diye laik bir ülkede ceza alıyorum ben ?
Dinimizce değilde Dinimce diyecektin dilin sürçtü galiba ?

Ha dersen ki cezayı öteki tarafta görürsün o zaman devlet hangi akla hizmet beni bu tarafta cezalandırıyor.

LOL Bunlara mantıklı cevap verebilirsen buyur , yoksa boş boş gelip ortalık karıştırma buralarda.

[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

[Bu mesaj Szasstam tarafından 08 Eylül 2004 10:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Szasstam, 08 Eylül 2004 10:07 tarihinde demiş ki:
said:

Hangi ülkede yaşıyoruz ?
Ülkemizin bir dini mi var ?
Müslüman olmak zorundamıyım ?
Değilsem ceza mı alıcam bende ?

Ha dersen ki cezayı öteki tarafta görürsün o zaman devlet hangi akla hizmet beni bu tarafta cezalandırıyor.

LOL Bunlara mantıklı cevap verebilirsen buyur , yoksa boş boş gelip ortalık karıştırma buralarda.

+9999

sanki devletinr esmi dini varmış gibi abuk subuk şeyler yapıyorlar.devlete hakaret etmeyin falan demişsiniz haklısınuız ama sizce bu devlet mi?yani eşi türban takan biri ne kadar laik bir devletin başında olabilir ki?adamalrın da birşeyden çaktığı yok.ulaştırma bakanı mıydı dışişleri bakan mıydı hatırlayamadım şimdi birkaç gün önce italya'nın türkiye'de bırakmış olduğu bir atık gemisi varmış.greenpeace bunu idae etmek için uğraşmış 2 sene italya kabul etmiş ancak türkiye'de bürokrasi sürmüş bir 2 sene daha.bilirkişi raporunda gemi her an batabilir atıkları da çok tehlikeli deniyor.gemi de battı 2 gün önce.o dediğim bakan "ya yaz günü ortasında rüzgar yok birşey yok nasıl batar bu ya sabptaj var diyerek kadar gerzek ve cahil.şimdi bu adama mı saygı göstermeliyim?ya inanıyorum ki paticik'in içinden bu adamdan 10 kat daha iyi görevini ypacak adam çıkar...[signature][hline]administrator error
Sosyal ağlarda paylaş

yasalara bakarsak belki de avrupa'da en laik devletiz; 1918 de anayasımızdan "t.c'nin resmi dini islam'dır" ifadesi çıkarıldı, halbuki şu anda bile çoğu avrupa ülkesinin resmi dini hristiyanlık. ama uygulamaya gelince birçok ülkeden de geri kaldığımız doğru. ama tabi bu sadece "dinle siyaseti ayrımak" olayı değil, daha birçok alanda laiklik dışı olaylar oluyor.

ayrıca neden türbana bu kadar karşısınız anlamıyorum. başbakanın eşi türbanlı olunca devlet laik olamıyor mu? ha, o türbanı ne amaçla takıyor orasını kimse bilemez; kendi imanına bağlıdır o. sadece yasalarımıza göre resmi davetlerde vs. türban takmak yasak, ki o da zaten katılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Nerde katılmıyor :) Sadece Cumhurbaşkanı'nın davetlerine zaten sokulmayacaklarını bildiklerinden gitmiyorlar veya çağrılmıyorlar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ürdün Kralı Abdullah, Suriye Devlet Başkanı Beşer Esad ve eşleri Türkiye'yi ziyaret ettiklerinde ikisininde başları açık, bizimkisinin ise kapalıydı. Baya ilginç vede bence düşündürücü bir tablo ortaya çıkmıştı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

dün Kadir Çöpdemir NTV'deki programında vatandaşın birine soruyor:

K.Ç. : merhaba abi, şimdi bu son zina tartışmaları var, biliyorsunuz. sizce olmalı mı böyle bir yasa, suç mudur yani?..

Vatandaş: suçtur! olması doğrudur.

K.Ç. : peki sizin kendinize göre bir tarifiniz bir tanımınız var mı?

Vatandaş: yok.

K.Ç. : peki nedir abi zina, niye suçtur.

Vatandaş: yav adam bi kızla birlikte, sonra bırakıyo gidiyo başkasıyla evleniyo. olur mu böyle ya? hem dinimizce de günah...

K.Ç. : peki abi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 08 Eylül 2004 12:16 tarihinde demiş ki:
Ürdün Kralı Abdullah, Suriye Devlet Başkanı Beşer Esad ve eşleri Türkiye'yi ziyaret ettiklerinde ikisininde başları açık, bizimkisinin ise kapalıydı. Baya ilginç vede bence düşündürücü bir tablo ortaya çıkmıştı.

tabii, onların halkının %99'u türban takmadığından böyle bir kinayeyi hissetmemek mümkün değil.. öte yandan bizim ülkemizin kadın başbakanı, değişik etnik gruplardan cumhurbaşkanı olmuşken fransa, abd gibi temsili demokrasinin beşiği sayılan ülkelerde ne kadın ne de bir azınlık mensubu üst düzey yönetimde yer edindi. gerilikte öyle böyle değiliz canım..

horas'ın battal gazi misali diğer tartışmacıların üzerine tramplenden atlayıp dağıtırmışcasına fikir münakaşası ise pek keyifli olmuş.. :horace:[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

basbakanin esinin basinin kapali olmasi neden insanlari bu kadar rahatsiz eder ya da dusundurur anlamis degilim . hem ozgurlukten bahsedeceksiniz hem de vay efendim basbakanin esi nasil tesetturlu olur diyeceksiniz . nasil olacak bu isler ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü ilk başta türbana özgürlük sonrada çarşafa özgürlük isteneceğinin gün gibi ortada olması ve özgürlük istemi adı altında ülkenin teokratik bir yapıya dönüştürülmesi yönünde atılmış çok büyük bir adım olduğu için kimileri türbana karşı çıkar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 07 Eylül 2004 21:28 tarihinde demiş ki:
...
ya hiçbişi demicektim de.. bi çocuğun daha aklı hayatı kesmeden çocuk sahibi olma ihtimali, ailesi tarafından darplanma, tecrit edilme ihtimali, liseli serap olma ihtimali, bunların onun üzerindeki etkisinden intihar etme ihtimali vs. de mi sizi rahatsız etmiyor? yani çok afedersiniz de pipinin kukunun keyfi uğruna hayatını, daha ne olduğunu anlayamadan rezil etme ihtimali, kazandıracağı şeye değer mi. ne biliyim... anlayamıyorum yani.

peki horas o çocuğun hayatını rezil edenler (darp, tecrit) yine hayatının rezil olmamasını isteyenler değil mi? bu kısır döngü değil mi?

sorun çocuk sahibi olmaksa tonla doğum kontrol yöntemi ve en kötü ihtimalle kürtaj diye bişi var. tecrit edilmesi ve darp yine hayatını rezil etmesin diye uğraşanların, hayatını rezil etmesi durumu. intahar etmesi de başta ailenin ve toplumun cinselliğe bakış açısı yüzünden değil mi? ve son olarak dışarda 15-18 yaş arasında sevişen ve liseli serap olmamış binlerce insan var.

ve şu da var 15-18 yaş arasında flörtte cinsel ilişki bulunması da düşük bir ihtimal.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Szasstam, 08 Eylül 2004 10:07 tarihinde demiş ki:

zina bence sadece dinde de var diye dini bir kural olarak görülmemelei toplumsal düzen için ve toplumun birim yapısı aile için büyük bir tehdit.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...