sergi Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Evet, başlıktaki konu belki çoğunuza saçma gelecek ama bazı insanlarda ciddi sorun haline gelebiliyormuş, bende olduğu gibi.Bazen dinlediğim bazı şarkılar beynimde çok yer ediyor ve istemsiz bir şekilde olmadık zamanlarda aklıma geliyor.Örneğin üniversitede önemli bir vize veya final sınavında bile aklıma alakasız bir şarkı geliyor ve şarkıyı melodisiyle beraber kendi içimde söylemeye başlıyorum.Tabi bütün sınav konsantrasyonum gidiyor ve çok zaman kaybediyorum boş yere..Ayrıca okuduklarımdan da bir şey anlayamıyorum bu sorun tekrarladığı zamanlar. Bu konuyla alakalı bir yazı da buldum, merak edenler okuyabilir Şarkıların aklımıza takılma sebebi Bu saçma sorundan kurtulmak için farklı önerileri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 viral yaparsan kurtuluyomuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Partyin’, partyin’ (Yeah) Partyin’, partyin’ (Yeah) Fun, fun, fun, fun Lookin’ forward to the weekend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 varlığınınn tiryakisiiii, yokluğunun delisiyiimmmm beni sendennn mahrum etmeeee, gözlerininn hastasıyımmmm bu takıldı kaç gündür trtdeki leyla-mecnun dizisinden, ferdi tayfurun şarkısıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LDtYkOrV4-E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bazı insanlarda ciddi sorun mu yaratıyomuş? Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 yonca evcimiğin aboneyim abone şarkısının nakaratını bi kaç kere içinden tekrarlarsan geçer. ama dikkat et 4-5 kereden fazla tekrarlarsan bu sefer bu şarkı takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o al kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bu durum sende ciddi sorunlar yaratıyorsa ciddi sorunların var demektir dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Archangel_ said: bu durum sende ciddi sorunlar yaratıyorsa ciddi sorunların var demektir dostum. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 lookatmyhorsemyhorseisamazing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bunun çözümü çok kolay, her ders için belli bi şarkı seç ve hep arkada çalsın (yada albüm), şarkıyı hatırladıkça derside hatırlıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 chocolate rain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 takilsin zaten nie kurtulmak istiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 doğuştan ipodlu olmak böyle olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 tam bugün bunu düşünüyordum ben de. yaklaşık 2-3 gün sürüyor bu durum, bıkıyorum bir süre sonra. Ama o zamana kadar hep aklımda oluyor çok kötü : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 össde ösym gtümü ye şarkısı yankılanıyodu beynimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar