Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 fede said: ben fakir olduğum için gelemiyorum fakirlere kıyak çekiyoruz bilmiyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 cumartesi olsaydı herkese ısmarlardım da ama malesef :( başka bir seneye artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 fede said: ben fakir olduğum için gelemiyorum paran kadar muamele varmis, sinemanin sadece gelecek program kismini izlicek, sushinin de baliklardan arta kalanlarini yiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Bone said: fede said: ben fakir olduğum için gelemiyorum fakirlere kıyak çekiyoruz bilmiyor muydun? kıyakçılık diye bi meslek var fatih sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Oce4n said: cumartesi olsaydı herkese ısmarlardım da ama malesef :( başka bir seneye artık. gel biz ısmarlayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 öğle tatilinde gidim bi deniyim dedim lanet ettim çiğ yenilen şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 niye, o kadar kötü olmuyor çiğ şeyler. çiğ köfte, çiğ sebze, çiğ somon güzel şeyler, önyargıyla yaklaşınca tiksindirici olabiliyor evet. mesela annem hiç yemedi, yine de "iğrenç şey" diye dudak büküyor. ha şey var, sebzeli sushi, içinde hiç et yok. et isteyip pişmiş istiyorsan o da var, bazı sushilerin içindeki eti pişirip getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Neyle başlayacağım da önemli, bazılarının tadı ağır olur. En iyisi unagi maki ile başlamak bence. Ondan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ha bu arada sınırsız sushi diyoruz da, et, pilav, erişte felan da alabiliyorsun menüden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 güzel önyargıyla gittim şahsen ben :D tanıdık isim diye ton balıklı olan toki maki mi nedir ondan aldıydım. o balığın ağzımda çiğ bir şekilde dalgalanması... zor yuttum 1 tanesini anca :D hızlı adımlarla kaçtım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 wasabi dürüm varsa bende gelirim. zaman görecelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar