dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 diş ipi de kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 arkadaşdan arkadaşa değişir bu olay öyle lafta arkadaş diyosan sornasında olucaklar umrunda değilse yaz gitsin ama dostum dediğin biriyse benim açımdan dünyanın en büyük şerefsizliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 hiç arkadaşım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Bu forever alone yüzü beni çok korkutuyor ya.Korku filminden fırlamış gibi yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Şıklar yeterince esnek değil. Arkadaşımın hoşlandıgını bildigin kıza fazla yaklaşmamak en sağlıklısı. Hem kendini kaptırmamak, hem sana kaptırmasını engellemek açısından. Büyürken de çok oluyor bu, çocukken amatör oldugun için bu meselelerde baya canlar yanabiliyor. Mesela yakartopla kazandıgım ekstra haklarla az arkadaşlarımın yazdıgı kızları kaldırmadım mahallede. Ama işin asıl çatallanan boyutu sen ve arkadaşın kızı seviyorsunuz. O sana söylemiş, sen söylemediysen yine geri duracaksın. Yada ballz of steel, commando style söyleyip centilmence FFA oynyacaksınız. Çünkü datayı kendine saklarsan arkadaşın bu olasılıgı hesaba katmıyor ve sen underground iş çevirme konumunda kalıyorsun. Go commando. En güzel wingman olmak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 konusun anlasin lan iste, tek gunlerde sen gez kizla, cift gunlerde arkadasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Ya ben de tekrar okuum da postumu, gerçekten çıkarım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 senin dedigin klasik film senaryosu, ama filmlerde kizi hep askini itiraf etmeyen keko goturuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Abi ultimate goal kızı götürmekse ben burada Loki'yi utandırırım manipülasyon konusunda. Ben daha ziyade nezih olan nedir üzerine gidiyordum. Yoksa kaldırayım seni istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 olm beni kaldirmaya yeticek destek ve kaldirac yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Kelinden bi buseye bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 arkadasına ne kadar değer verdiğinle, arkadaşının ne kadar üzülüceğini carp ortaya cıkan değerden, kızın krallığından cıkar, sonuc zibidilik yüksekse yazılma kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 C şıkkı bu arada B'den çok daha samimi belirtmeden edemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 arkadasın değilde kızın hoslanma durumuna bakarım walla ben.bende gözü varsa zaten punduna getiririm kankamı : ) sanada onun arkadasını ayarlıyacagız ayagı falan kolay seyler la bunlar dert değil wallah.daşaa haklısın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Hoca hoşlanma derecesine bakar. Eğer uzaktan bakıp, abi çok tatlı hatun yaağ diyorsa, ortak bi ortamda kızla denk geldiysem yazarım, ama ikimizin de tanışıklığı var, eleman ciddi ciddi örneğin alkol alınan bi ortamda, dilara ile çok güzel oluruz lan aslında biz ama açılamıyorum, derse sıkıntı var. olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Etik olanı yazılmaması. Ama kız karakter olarak kaşarsa, erkek de beş para etmez bir adamsa zevkin için yaparsın o kadar kötü durumdaysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi hatun kaşarsa etik olanı arkadaşını uyarmak değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Beş para etmez bir adamsa ve ciddi düşünmüyorsa, kız da yolluysa ve ciddi düşünmüyorsa bence gayet devam edicen. Mantık icabında söyledim bunu da tabi yoksa benim midem kaldırmaz zaten böyle şeyleri. Böyle bir duruma da düşmedim. Sağolsun arkadaşlarım da düzgün insanlarla beraberler kızlı-erkekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 kızı kaşar adamı oç yaptınız yolunuzu yapmak için bu kadar kasmayın la ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar