Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşın hoşlandığı kişiye

moncici

Öne çıkan mesajlar

Şıklar yeterince esnek değil.

Arkadaşımın hoşlandıgını bildigin kıza fazla yaklaşmamak en sağlıklısı. Hem kendini kaptırmamak, hem sana kaptırmasını engellemek açısından.

Büyürken de çok oluyor bu, çocukken amatör oldugun için bu meselelerde baya canlar yanabiliyor.

Mesela yakartopla kazandıgım ekstra haklarla az arkadaşlarımın yazdıgı kızları kaldırmadım mahallede.

Ama işin asıl çatallanan boyutu sen ve arkadaşın kızı seviyorsunuz.

O sana söylemiş, sen söylemediysen yine geri duracaksın. Yada ballz of steel, commando style söyleyip centilmence FFA oynyacaksınız. Çünkü datayı kendine saklarsan arkadaşın bu olasılıgı hesaba katmıyor ve sen underground iş çevirme konumunda kalıyorsun.

Go commando.

En güzel wingman olmak tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca hoşlanma derecesine bakar. Eğer uzaktan bakıp, abi çok tatlı hatun yaağ diyorsa, ortak bi ortamda kızla denk geldiysem yazarım, ama ikimizin de tanışıklığı var, eleman ciddi ciddi örneğin alkol alınan bi ortamda, dilara ile çok güzel oluruz lan aslında biz ama açılamıyorum, derse sıkıntı var. olmaz o iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Beş para etmez bir adamsa ve ciddi düşünmüyorsa, kız da yolluysa ve ciddi düşünmüyorsa bence gayet devam edicen. Mantık icabında söyledim bunu da tabi yoksa benim midem kaldırmaz zaten böyle şeyleri. Böyle bir duruma da düşmedim. Sağolsun arkadaşlarım da düzgün insanlarla beraberler kızlı-erkekli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...