Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşın hoşlandığı kişiye

moncici

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

arkadaşım falan dinlemem şöyle yazarım böyle yazarım diyen arkadaşlar, 50 kişi nüfuslu köyde mi yaşıyorsunuz başka kız mı yok etrafınızda

olm ne garip ya

Hacı bazı adamlar var okulda ne kadar kız varsa aylık periyodlarda aşık oluyo böylece okulda arkadaşını üzmeden sevgili olabileceğin bir kız kalmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

vaniLLe said:

senko said:

arkadaslar om'den cok rica geldi
tamam
en yakin zamanda en yakin arkadasinizi sevgilisiyle nasil birlikte olursunuz tuto'su yapacam.

kelin ilaci olsa...
tam. iliski gurusu imajinin altinda aslinda yalniz bi adam yatiyo!

http://galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532.jpg

ahhh ben koycaktim lan
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bence şöyle birşey var.eğer kızla karşılıklı bir hoşlanma varsa ve bir ilişki olacaksa.araya giricek başka bir erkeğe karşı kızın tavrıda önemli.kız iki taraflı oynamaya başladıysa

böylece 1 taşla 2 kuş

herifi döv karıya yol ver

ha bunun harici nikahlı karısı olmadıkca bu tarz durumlarda kim kaparsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Klapaucius said:

Saeros said:

arkadaşım falan dinlemem şöyle yazarım böyle yazarım diyen arkadaşlar, 50 kişi nüfuslu köyde mi yaşıyorsunuz başka kız mı yok etrafınızda

olm ne garip ya

Hacı bazı adamlar var okulda ne kadar kız varsa aylık periyodlarda aşık oluyo böylece okulda arkadaşını üzmeden sevgili olabileceğin bir kız kalmıyor

arkadas diyince kimisinin aklina beraber okudugu herkes geliyo,

bi isiniz dusmese de, ayni yerde okumasaniz/calismasaniz da yine de gorustugunuz arkadaslariniz yok mu? onlarin hoslandigi kisiye de sulaniyo musunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

asil problem gerizekali cinlilerin yazdiklari gerizekali paperlar. bazilari var, nasil yayinlandigina hayret ediyorum. adamin algoritmada t diye bisi var, 0.saniyeden itibaren frameleri sayiyor.

ama hic 0lanmiyor. boyle salak bisi olablir mi abi?
nasi bi kuruldan gecti de yayinlandi bu bilimsel makale?
veya artik kimse iplemiyor heralde onune gelen sey yayinlaniyor sanirsam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...