Mal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 pet başlığı ne ya hayvanı süpürge makinasıyla mı temizliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bizde Miele Cat&Dog modeli var, dünyanın parasını vermişlerdi bizimkiler. O pet aparatı ilk günkü gibi duruyor, daha 1 kere kullanmadım. İçinde fırça gibin bişi var dönüyor fln, koltuklara, halılara yapışan tüyleri fln çıkarmak için de baya uğraşmak gerekiyor. Makinalarda ses/güç ayar düğmesi olması güzel bişi, rahatsız etmeyecek şekle getirip sakin sakin süprülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Haa bi de yukarda hayvanı mı süpürüyorsunuz diyenler için gelsin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 çok tatlılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 itin de hosuna gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bizim gudik (köpek) süpürge makinasını arada bir mağarasından çıkan ejderha - canavar gibi bişey sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 http://www.maximumpazarlama.com/urunresimleri/c5030.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Chemical said: dysonum var SES YAPIYOR O ZAMAN DİĞER BÜTÜN MODELLERİ SES YAPAR kafası çok iyiymiş tabi. Arge yapmıyor çünkü adam, kırk yıldır aynı dysonu satıyor. YÜRRRÜÜÜ BEEEAH! o kadar laf yazacağına yeni dysonların kaç db ile çıktığını yazsaydın keşke bize de kafa yapardı. neyse yazmassın biz de rakıyla idare ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Delphin var bir de, fiyatı tuzlu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Chemical said: dysonum var SES YAPIYOR O ZAMAN DİĞER BÜTÜN MODELLERİ SES YAPAR kafası çok iyiymiş tabi. Arge yapmıyor çünkü adam, kırk yıldır aynı dysonu satıyor. "Birisinden yine pek de gerekli olmayan bir topak" diye çok sallamamıştım da şu şaheser postu kaçıracakmışım nerdeyse eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 trolleyip ne zevk alıyorsunuz arkadaş anlamıyorum ki. hayır yazdığınızın arkasında bir mantık da yok, sadece saçmalayarak haz alıyorsunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bone, bosuna zaman harciyorsun. bu kadar arastirma yapmaya degecek bir tercih degil bence. al birini gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 3 aylık topic zaten mum. almaktan vazgeçtim, elektrik süpürgelerini db değerinde karşılaştırmak zor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ok, o zaman konuyu rafa aliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar