dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 modafinil'in kesinlikle ise yarayacagini bilsem kesin kullanirdim. keza bunu da ayni sekilde. limitless'i haftalik olarak nasil heyecanli tutacaklarini aslinda biraz merak ediyorum. konu biraz tekrara giren ve yavan. tek seferlik icin eglenceli, hadi 3-4hafta daha gider, ama bir sezon? umuyorum yaraticiligi surdurulebilir seviyede tutabilirler. ilac sonrasi renk paleti degisimi her zaman guzel. kamera acilari, cekimler ozenli ve hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 modafinil degil zaten olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 nası bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Bana kalırsa kötü değildi. Ancak şimdiden yorum yapmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 izledim ben de. Kötü değildi de iyi de değildi. vasat bir dizi olarak başladı. Belki birşeyler olur ileride ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 AtlaraFisildayan said: modafinil degil zaten olay. "keza bunu da ayni sekilde" kismini okumadin mi yoksa 3yasindaki bir cocugun dikkatine mi sahipsin sayin esekleresulanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 beğendim bende ilk bölümü. Hep böyle giderse iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Dizinin ilk bölümünde tüm nztlerini kullanmış senaristler sanırım. 2 ve 3. Bölümlerle iq belirtisine rastlanamadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 abi bu ne boktan bi dizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 lucy vari bir filmdi bence lucy daha boktandı hatta. lucy kötüydü demiyorum bu film lucy den daha mantıklıydı ama arada scarlet farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 sıçayım sıkarlıtına, lucy rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 2. bölümde direk boka bağladı abi dizi odadan cıkmıcan ne amk fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 son iki bölüm baya rezaletti ya. izlemem herhalde bir daha. vakit geçsin diye izliyodum ama baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 dizisi ne kötü öyle. 9. bölüm izledim. 10. çıkmış. bi şans daha vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar