Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 konu ne abi biri anlatsın, 49 msg var tek anladığım nejat işler looser birini oynuyo, sonra önüne gelenle sevişiyor. başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Abi anlatabilecek bir konusu yok gibi birşey, Hani Kent FM'deki Kaybedenler Kulübü adlı programın efsane iki sunucunun hayatı diyelim kısaca, ne yapıyorlar normal yaşamlarında falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Laorx said: konu ne abi biri anlatsın, 49 msg var tek anladığım nejat işler looser birini oynuyo, sonra önüne gelenle sevişiyor. başka? abi looser değil loser ama o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 müziklerini bulan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Kaybettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 film olmamış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 -naber? -standart! -Allah standarttan ayırmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 film fena değil karı kız düşürmek için bunlara özensin millet kitap filan okurlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kaybedenler kulubu oyuncuları hede hodo su anda bizim dukkanda. 15dk da 500-600 tl kaybettiler sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kasa her zaman kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 sizin dükkanda kumar mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 okan yalabıkta agzının tadını biliyo Jameson takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 film geçrekten güzel olmuş yanlız çok üzüldüm yaa bu adamları o dönemde dinliyemedim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 şarkılar yerli yerine oturmuş o çok hoşuma gitti. daha filmi izlerken hemen eve gideyim de dinleyeyim diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bu başlıktan mı bulmuştum bilmiyorum ama benim gibi zamanında radyo programını dinlememiş olanlar için nasıl bişey olduğunu görmek için http://www.zoosland.com/trip/kaybedenler.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bence, film abartıldığı kadar iyi olmamakla beraber, güzel denilebilecek düzeydeydi. Tıpkı Barda filmindeki gibi, bu filmde de Nejat İşler filmin önüne geçmiş diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 dasaaa said: Klapaucius said: loser dediğin adamın altında motoru kucağında sevgilisi olmaz abi filme gideyim mi diyordum. fragmanı gördüm.. "ne loser'ı lan bu ahuahauuhauha" dedim.. bunu da duyunca loser değil olm bunlar diyebilirim rahatlıkla. abi adamlar loser, da işte filmde soylenmek istenen şu hayatın, bu dongunun, bole sacma sapan seylerı kovalayan herkes loser. Yani aslında herkez loser. Ben aynı sıradanlığı,sıkıcılığı amaçsızlığı kendi hayatımda da görüyorum, beni hayata bağlayan bir tane kadın var o da uzakta mesela. O olmadığında ben loserım, isterse arabam ferrari olsun ne farkeder ağküu. Loserım. böle biraz uzaklaşıp uzaktan bakınca olaya görebiliosun, o yüzden film çok çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 10 numara olmuş film. son zamanlarda izlediğim en iyi türk filmi kafadan. http://www.youtube.com/watch?v=wVrVVfp8voE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Agmahan said: bu başlıktan mı bulmuştum bilmiyorum ama benim gibi zamanında radyo programını dinlememiş olanlar için nasıl bişey olduğunu görmek için http://www.zoosland.com/trip/kaybedenler.asp youtube'a yazıldığında çıkıyor eski kayıtlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 güzel film güzel. kimse bok atmasın. güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 küheylan said: Agmahan said: bu başlıktan mı bulmuştum bilmiyorum ama benim gibi zamanında radyo programını dinlememiş olanlar için nasıl bişey olduğunu görmek için http://www.zoosland.com/trip/kaybedenler.asp youtube'a yazıldığında çıkıyor eski kayıtlar. Olabilir, benim youtube da bulduklarım kısaydı bunlar uzun kayıtlar kısa kısa değil,belki faydalanmak isteyen olur. Bu arada Film nete düşmüş,hala vizyonda olan bir filmin nasıl vcd-dvd si çıkmış enteresan,neyse filmi izledim de sonunu sevmedim onun dışında izletiyor film kendini,ama mesaj kaygısı yok "standart" bir film olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sayın dinleyen,bu gecelik yayınımızın sonuna geldik,iyi geceler... az önce izledim ve kesinlikle izlenmesini tavsiye ediyorum,türk filmlerinde eşi olmayan bir yapım.9 puan veriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abiiiii ahahah ya benim bi arkadaş vardı soyadı çaydamlı. yeni sordum kıza. meğer hikayesi anlatılan adam dayısıymış. kızın dayısını nejat işler oynadı ya asdofpk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 dandik bi film izlemeye değmez zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ahahah napolyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar