Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Şimdi ilk kez oynamaya başladım. Süper sardı, tüm o level scalingli, düz çizgi tarzı, konsol artığı, *** rpglerden sonra (nefret kustum) ilaç gibi geldi resmen. Oynayın diyorum, 5 dakika oynadıktan sonra eski grafikleri fark bile etmiyorsunuz. Yıllardır kaçırdığıma üzülüyor, ve sabahlamaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 gothic şahane bir oyundur. (nokta) 2nin cdsi buralarda bi yerlerdeydi sanki... yok yok ödev falan yapmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ***=j Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 3 tırt gelmişti bana biraz nerde o eski gothicler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 1, 2 ve 3'ü aldım Steam'den, başladım gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 GERGE said: konsol artığı GERGENİN İSMİNİN DE ÜSTÜNDEN GEÇİYORUZ KALEMLE SENCER'E DE SELAM SÖYLE SİTENİZE NAH GİRERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 steam konusuna mı nereye yazdım geçende hatırlamıyorum ama oynadığım en iyi olmasa bile bana en çok zevk veren ve rpg gibi hissettiren 3d rpg gothic 2'dir, 3 oynanırsa bir şey kaybedilmez 4 oynanırsa bir şey kaybedilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 katılıyorum. en efsanesi 2 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 2 çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Kaede said: GERGE said: konsol artığı GERGENİN İSMİNİN DE ÜSTÜNDEN GEÇİYORUZ KALEMLE SENCER'E DE SELAM SÖYLE SİTENİZE NAH GİRERİM Biraz açıklama yapma ihtiyacı duydum. Batıdan çıkan oyunlaraydı o laf. JRPG (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sene 2011 adam gothic oynamamış.sonra da ben gamerım diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 heryerde antipatik mesajlarını görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 3 ün kontrolleri çok zordu lan.ben sırf o yüzden 1 saat oynayıp sinirle silmiştim oyunu.zaten sevmem rpg oyunlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Zaybird said: sene 2011 adam gothic oynamamış.sonra da ben gamerım diyosunuz. AAABİİİİİ BENCE SUSMALISIN SEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Zaybird said: sene 2011 adam gothic oynamamış.sonra da ben gamerım diyosunuz. Ben demiyorum ki bunu. Casual gamerım ben. 1-2 ayda bir oyun ancak bitiriyorum. Şimdi 2-3 ay bu Gothic serisiyle uğraşırım en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 madalya sevdalısı işte, laflarını kaale almaya pek gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bu arada okuduğum eleştiriler kontrollere çok kötü demiş hep. sevdim tıklayıp hit dice yapılmamasını. süper oyun, süper. dövüş sistemi de bir ayrı süper. hepiniz 2 çok iyi diyorsunuz, bir hemen bitse de onu da görsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 steamden anlamamanın gamer olmakla alakası yok bence.steam sadece aracı oluyor burda.önemli olan çok oyun oynamak ve oynadığın oyundan bişeyler çıkartmak.her neyse sustum ben.zaten ben kendime gamer demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 tw falan olsam patlatmıştım seni uzun süre önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Lyvanna_Dolores said: Zaybird said: sene 2011 adam gothic oynamamış.sonra da ben gamerım diyosunuz. AAABİİİİİ BENCE SUSMALISIN SENAhuahahaua ben hatirlayamazdim hangi başlık olduğunu ama resmen o kadar kötüydü ki adam dedim bizi trolluyor herhalde. Sfafsfaf Gecen bi topicte demiştim buraya da yazayım. Ev arkadasım gothic3 oynuyor. Adam bildigin oyun özürlü zaten. Yani Bi pratikligini artistim hareketini klavye mousea hukmedisini göremedim henüz. Adam hızlı bir sekilde ard arda sol tusa tıklaya tıklaya bitirdi oyunu. Hani 3u ben oynamadım ama bu bile yetti boktan bir oyun olduğunu anlamama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Zaybird said: steamden anlamamanın gamer olmakla alakası yok bence.steam sadece aracı oluyor burda.önemli olan çok oyun oynamak ve oynadığın oyundan bişeyler çıkartmak.her neyse sustum ben.zaten ben kendime gamer demiyorum. biz de zaten yaşın kadar oyun ismi söylemeni beklemiyorduk. Ve bu forumda işin ne hala çözemedik. (bkz. ne ayak) Silphatos said: tw falan olsam patlatmıştım seni uzun süre önce lütfen tw falan ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 gothic 1 --> gothic 2 --> risen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Lyv tam bir pati olmuş. İnsan dışlamaya falan başlamış. Tamamdir Patibear seal of approvalı haketmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Cystein said: Lyv tam bir pati olmuş. İnsan dışlamaya falan başlamış. Tamamdir Patibear seal of approvalı haketmiş Darısı başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar