Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Wacky, 15 May 2003 21:30 tarihinde demiş ki: alas kısaltma diil başlı başına bir kelimedir. Türkçe'de TAM olarak bir karşılığı yoktur ama "yazık!" ya da "eyvah" manalarına denk düşmeye çalışır :P sağol bilgimi güncellediğin için :)[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: UrZa, 15 May 2003 21:37 tarihinde demiş ki: wrf? war bide bilirmisiniz? :D WTF?!?!?!? STFU @H :D[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Sly-One, 15 May 2003 21:37 tarihinde demiş ki: nam-ı diğer arapça yada farsça. diğer namı desen tamam.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar eski türkçe dedim farkındaysan. eski türkçe bildiğiniz üzere genel olarak türkçe, arapça ve farsça harmanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 sly, imzanın sonuna bir [ /i ] ekle pls :) [Bu mesaj Sufi tarafından 15 May 2003 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Zira bir olayın sonucunda oluşan negatif bir durumu açıklamak için kullanılan sevgili bir kelimemizdir.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ben de bilginizi güncelliim mi? http://www.netlingo.com/emailsh.cfm[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 aha koskoca site bilene also known as dio :)[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yikildim... :P[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bana yazılan cewapları daha rahat okıyım die koymadım..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 küsel[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 beyler alakasiz sorry ama mesela ingilizce sewiyemizi olcebilcegimiz test felan warmi nette?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Sly-One, 15 May 2003 21:14 tarihinde demiş ki: ben also diil de onun as known as olduunu iddia ediorum şaşmam da iddiamdan :p 2 si de olur gerçi de... kılım işte.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Ben de öyle biliyordum eskiden de değilmiş ;) Bu arada illa ingilizce özentisi dipnot kısaltması kullanmak isteyen varsa "P.S." kullanabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 toefl en bilinen ing. seviyesi belirleme sınavı. artık netten de girilio,parayı bastırıp 110 dolar verene tabi.[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: ReaperXS, 15 May 2003 21:24 tarihinde demiş ki: asap, alas diye kısaltmalar da mevcuttur, hatta adamlar Oh my god'ı bile OMG diye kısaltmışlardır, inanmayanlarda araya bi de F girer OMFG olur :-P ya böyle yabancı dilden gelme kısaltmaları kullanmak yerine kendi kısaltmalarımızı oluştursak : LOL---> YSK= yüksek sesle kahkaha(atıyorum) :-P (yüksek seçim kurulu değil :-P)[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© alas kisaltma degil fransizca fakat demek ingilizcede de kullanilir[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Kişinin anlatmak istediği anlaşılıyorsa fazla eşelemeye gerek yok bence. Ne şekilde söylerse söylesin farketmez, küfretsin isterse.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 kendi dilimizi süper konuşuyoruz ya gavur dillere de el attık.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 alaa yandinnn kac hemen simdi 1000 post gelcek sana ehuehue :) :)[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar