nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Adam kesinlikle para vermeyecek ama iyi bir başkan olacağına inanıyorum şahsen, gerek de yok para vermesine. Adnan'nın tek iyi yaptığı şey olan finansal kurumsal yönetim sayesinde baya açık kulübün önü. Kar edeceğimiz yıllar yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 5 milyarı kendisi yaptıysa aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 barnacle said: GS'in aktif buyuklugu 129M TL. Toplam borcu 288M TL. Zarari 52.3M TL. Kisa vadeli borc 170M TL. Uzun vadeli 118M TL. Giderleri 150M TL. her sene 50m zararda mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 zarar değişir her sene. ama borç belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 adamın acıklamasını cok begendim. unal aysal'ın gelmesini kulube para verecek diye isteyenler vardı. artık istemiyolardır muhtemelen. helvacı gelsin lolol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Çıkıp demecinde açık seçik vermeyeceğim demesini yadırgadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 verse de bi$ey olmaz ki. cem uzana satacaktiniz kulubu zamaninda, hata ettiniz. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 çıkarıp 150mio verse iş biterdi.Şimdi vermeyince yöneticiliği daha iyi mi yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bu adam zamanında hep verdi zaten yav. başkan olunca da verir. açık açık veririm demesini beklemiyordunuz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yahu adam niye cıkıp 200 milyon dolar vericem diyip milleti farklı beklentilere soksun ama gerektiği zaman vericek bir abiye benziyor.ama daha başkan olmadan şöyle yapcam böyle yapcam diye atıp tutarsa olmaz zaten bakalım önce başkan olsun bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Profesyonel bir yaklaşımı var. Yetmez mi abiler? Para vermek ne zaman usul oldu ki :) Sanki önceki bütün başkanlar verdi de bu vermeyince aaa olmadı diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ze roberto ve seedorf icin abramovich olacaksa , joystick i biraksin abi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 küheylan said: abi adam vermicem dicek tabii ki. artık ağır yasaklar var o konuda. o konuda yasak olmaz herhalde. isteyen istediği kişi ya da kuruma borç verebilir, vergisini verdikten sonra hibe bile edebilir; ama vermesin zaten. ben istemem şahsen parayı ortaya koyanın başkan seçilmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 said: "HEDEFİM KULÜBE UÇAK ALMAK" Diğer yandan, öğrencilerle yaptığı söyleşide, kendisinin nasıl bir Galatasaraylı olduğunun bilindiğine dikkati çekerken, büyük hayalini de açıkladı. Albayrak, kendisinin Galatasaray'la ilgili bir hayali olduğunu anlatırken, "Kendi hesabımda para biriktiriyorum. Tek hayalim, Galatasaray Kulübü'ne özel bir uçak almak" diye konuştu. Ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ahahahaha ccc albayrak reis ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 adam gayrimenküllerde türkiye 2. si çıktı vergilerde. alır mı alır abdürrahim reyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 alsın abi negzel iste. manu, barca kendi logosuyla ucuyor. bizim de gs logolu ucagımız olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 adamım ya albayrak adama forma ver cıkar sahaya herkesten iyi oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ABDURRAHIM BASGAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar