Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasarayın Abramovichi Ünal Aysal Olacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam kesinlikle para vermeyecek ama iyi bir başkan olacağına inanıyorum şahsen, gerek de yok para vermesine. Adnan'nın tek iyi yaptığı şey olan finansal kurumsal yönetim sayesinde baya açık kulübün önü. Kar edeceğimiz yıllar yakındır
Mesaj tarihi:
barnacle said:

GS'in aktif buyuklugu 129M TL. Toplam borcu 288M TL. Zarari 52.3M TL. Kisa vadeli borc 170M TL. Uzun vadeli 118M TL. Giderleri 150M TL.

her sene 50m zararda mi yani?
Mesaj tarihi:
yahu adam niye cıkıp 200 milyon dolar vericem diyip milleti farklı beklentilere soksun

ama gerektiği zaman vericek bir abiye benziyor.ama daha başkan olmadan şöyle yapcam böyle yapcam diye atıp tutarsa olmaz zaten

bakalım önce başkan olsun bi
Mesaj tarihi:
küheylan said:

abi adam vermicem dicek tabii ki. artık ağır yasaklar var o konuda.

o konuda yasak olmaz herhalde. isteyen istediği kişi ya da kuruma borç verebilir, vergisini verdikten sonra hibe bile edebilir; ama vermesin zaten. ben istemem şahsen parayı ortaya koyanın başkan seçilmesini.
Mesaj tarihi:
said:
"HEDEFİM KULÜBE UÇAK ALMAK"

Diğer yandan, öğrencilerle yaptığı söyleşide, kendisinin nasıl bir Galatasaraylı olduğunun bilindiğine dikkati çekerken, büyük hayalini de açıkladı.

Albayrak, kendisinin Galatasaray'la ilgili bir hayali olduğunu anlatırken, "Kendi hesabımda para biriktiriyorum. Tek hayalim, Galatasaray Kulübü'ne özel bir uçak almak" diye konuştu.

Ahahah.
  • Yeni Oluştur...