xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Arkadaşlar, Adaylığını açıkladı ve şimdiden başkanımız oldu.Çok paralı,ciddi bir iş adamı.Çok yatırım yapacağı söleniyor.İzleyelim görelim.Kan değişikliği şarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 şevçenkoyu alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 galatasaray gibi büyük bir camiaya da bu yakışırdı.bir de hagiyi göndermeleri lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Hagiyi gönderip tazminat ödemek saçma olur,sezon sonu zaten gidecek.Ama böle giderse düşürecek,tek riskimiz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 sehava gelse sevinirim.Bjk'ı maymun etmiş daha yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 sene sonu falan gitmicek adam. 1,5 yıllık sozleşmesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 aysal gelse ne olucak ki :D.sanki cebinden para vericek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Sözleşmesi opsiyonlu,gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Adamın serveti 5 milyar dolar,"200 milyon dolar'ı galatasaraya hibe edeceğim "dedi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 polat çokmu fakir sanki? bide nerde demiş onu.2-3 yıl önce öyle birşey dönüyordu ama ben inanmıyorum böyle birşey yapacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ahahahahahaahahahaha hey allahım 2011 deyiz kitle hep aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Ünalın parası fena,adnan ile kıyaslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 xxbar said: Sözleşmesi opsiyonlu,gidecek. http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=219&antId=9912 burda opsiyon falan yok. istifa etmediği surece paşa paşa odiceksiniz admaın tazminatını, alacaklarını vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 boşyere heves yapmayın bence kimse babasının hayrına yüzlerce milyon harcamaz.harcasalar şimdiye kadar harcarlardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Orda opsiyon vs yazmıyor,opsiyonlu 1,5 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Esnaf said: polat çokmu fakir sanki? bide nerde demiş onu.2-3 yıl önce öyle birşey dönüyordu ama ben inanmıyorum böyle birşey yapacağına polat ile demirören baba parasına oturan tipler das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 istedikleri şeye otursunlar abi.madem ceplerinden para vercek güçleri var.galatasarayı bu kadar çok seviyorlar bu zamana kadar nerdeydikler.adnanları bende istemiyorum orası ayrı aysalda iyidir gelsin ama cebinden o kadar büyük para vermez.boşa abramovich hayalleri felan kurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 200m hmmmpfs 100üne c.ronaldoyu alsak, artanına da aguero bi de orta saha. iyi ya, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 paradan ziyade adam gibi başkanlık yapacak biri lazım ya. polatın enerji sektöründe şu an ciddi yatırımları falan var mesela, cayır cayır para kazanıyor ama 2 dakika çıkıp da şu rezil ortam durum hakkında bişi demiyor. işi gücü var adamın. başkan olacak adam part time olarak yapmayacak bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Aziz yıldırım da nerdeyse yarı zamanlı yapıyor bu işi,iş biraz kafada.Tüpçüyü hiç katmıyorum onun yeri ayrı,tipi aklıma geldikçe gülüyorum hatta şu an 1 dk'lık basın toplantısı geldi aklıma gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 çokmu hoşuna gidiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 hah evet ronaldoyu agueroyu alalım, arkalarına yine dizeriz barış sarp ayhanı :D ahah 200 milyon ne demek farkında mısınız, kim babasının hayrına veriyor o kadar parayı bir kulübe? Abramovic desen zaten kulübü satın aldı adam, kulüp onun malı. Hele hele Türkiye'de mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 basin toplantisi dedigin kisa olur. tupcu > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ben polatı çok severim misal.ancak bu yıl sıçtı bide iyice sıvadı.açılış maçından sonra yaptığı konuşma,reykardı kovması,inatla sezgini yanında tutması,haldunu küstürmesi,yanlış transfer politikaları bizi bu duruma getirdi.şuanda herifin savunulabilcek hiç bir yanını bulamıyorum.çok iyi yönetici olur kendisinden ama mümkünse başkan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 negzel cem uzan alcakti lan. satmadiniz adama, 10billion vardi adamda. $imdi tmsf nin kulubu olurdu lan du$unsene ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar