Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz için ucuz bir yer önerin

Zyrobod

Öne çıkan mesajlar

Selam kardeşler. Kendim bizzat Bandırmalı yım. Şuan Eskişehir de okuyorum. Yazın (yaz okulundan sonra) evde çok canım sıkılacak a.k. arkadaşları toplayıp bir yere gidelim yada tek de giderim diyorum. Var mı Türkiye yi gezmiş görmüş alimler aranızda. Şöyle, yaza, ucuz kıyak mekanlar, kültür arttırıcı şeyler meyler kısacası yazı ucuz ve verimli geçirebileceğim bir mekan önerileriniz nelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

temmuz-ağustos 15 arası sinop

çadır kampları vs. var, verdiğim tarihlerde akdeniz iklimi olru mis gibi, sinop da çogzel bi yer zaten gidin görün işte.

avşa'da falan ev kiralama olayları vardı, hatta birsürü turistik beldede var yaz için haftalık - aylık ev kiralama olayları, onlara bakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

temmuz-ağustos 15 arası sinop

çadır kampları vs. var, verdiğim tarihlerde akdeniz iklimi olru mis gibi, sinop da çogzel bi yer zaten gidin görün işte.

avşa'da falan ev kiralama olayları vardı, hatta birsürü turistik beldede var yaz için haftalık - aylık ev kiralama olayları, onlara bakabilirsin.

Teşekkürler. Bakalım Fethiye yi araştırıyorum biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Adrasan derim Olimpos derim.

Adrasan : balık tutarsın, rakını alırsın yanına sessiz-sakin 15 ila 50 lira arasında odanı tutarsın takılırsın. huzur dolu bol oksijenli berrak bir deniz keyfi yaşarsın.

ha bu kadar sakinliği netcem diyosan.

daha lüks istersen fiyat artar tabii.

adrasan'ın köylüleri çok şeker insanlardır, ayrıca. bol bol köy kahvaltısı yaparsın.

Olimpos : 3-4 seçenek var. eğer iyi pazarlık yaparsan 15 liraya kapatırsın ha yok en azından klimam olsun kendi tuvaletim olsun vs dersen biraz çıkıcan yukarılara. burda da naparsın şarap içersin milenyum hippisi olursun istersen emo olursun. 1-2 tane bar var zaten orada 5 liraya bira içip kafam güzel ayağı yaparsın. odadan çıkmadan önce 1-2 kere kontrol et içeriyi ki geldiğin de bişiler olmasın orda.

alanya : ya da alanya'ya gidicen. merkez oteller var. 35-50 liraya günlük konaklayabileceğin oteller. tek kişiye bu fiyatı nah yaparlar diyorum tabii. geceleri çıkarım dersen alanya sokaklarına piyasadan yoğun iskandinav grubu tavla kendine ki giriş çıkışların zor olmasın klüplere.

antalya : kaleiçi : ama ne yapcan ?

bunu da geçelim.

charter uçaklar 10 nisanda başlar rusların ve bizim thy nin.
kalkcan gelcen rusyaya ukraynaya koycan cebe parayı takılcan.

misal sochi atla karadeniz tarafından gemiye git 3-5 gün takıl alırsan vizeyi zartı zurtu.

bye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...