Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Selam kardeşler. Kendim bizzat Bandırmalı yım. Şuan Eskişehir de okuyorum. Yazın (yaz okulundan sonra) evde çok canım sıkılacak a.k. arkadaşları toplayıp bir yere gidelim yada tek de giderim diyorum. Var mı Türkiye yi gezmiş görmüş alimler aranızda. Şöyle, yaza, ucuz kıyak mekanlar, kültür arttırıcı şeyler meyler kısacası yazı ucuz ve verimli geçirebileceğim bir mekan önerileriniz nelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 fakirsen tatil yapma gibi bi lüksün yok kardeş otur evinde yazın çalış hatta su falan sat pazarda limonata sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yahu boşver oraları ben mayıs ayında falan ormana akıyorum sen de gel benle ormanda surviving yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kermit said: fakirsen tatil yapma gibi bi lüksün yok kardeş otur evinde yazın çalış hatta su falan sat pazarda limon sat fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kermit said: fakirsen tatil yapma gibi bi lüksün yok kardeş otur evinde yazın çalış hatta su falan sat pazarda limonata sat haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kabak koyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Fistan said: kabak koyu Orası nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Fistan said: kabak koyu burası da yeni olimpos oldu. etnik kıyafetini geçiren geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 temmuz-ağustos 15 arası sinop çadır kampları vs. var, verdiğim tarihlerde akdeniz iklimi olru mis gibi, sinop da çogzel bi yer zaten gidin görün işte. avşa'da falan ev kiralama olayları vardı, hatta birsürü turistik beldede var yaz için haftalık - aylık ev kiralama olayları, onlara bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 stimpak said: temmuz-ağustos 15 arası sinop çadır kampları vs. var, verdiğim tarihlerde akdeniz iklimi olru mis gibi, sinop da çogzel bi yer zaten gidin görün işte. avşa'da falan ev kiralama olayları vardı, hatta birsürü turistik beldede var yaz için haftalık - aylık ev kiralama olayları, onlara bakabilirsin. Teşekkürler. Bakalım Fethiye yi araştırıyorum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ağrı dağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yazın yazın ben de bir yere not edeyim. boş durmucam artık paramı -bulamazsam çadırımı- kapıp çıkıcam diyar diyar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Atla minibüse Narlıköy'e git asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 olimposa git. geceliği 30a falan kapatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 olimposa git sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Fistan said: kabak koyu KEŞFEDILMEMIŞ OLİMPOS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 olymposun neresi keşfedilmemiş lan her bi yerinde düzinelerce sıçılmış bok var yürüyemiyosun boktan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Onu yapcağınıza foça dikili tarzı bi yerden arkadaşlarınızla 1 haftalık ev tutun en ucuzu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bozüyüke git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kermit said: olymposun neresi keşfedilmemiş lan her bi yerinde düzinelerce sıçılmış bok var yürüyemiyosun boktan artık Kim keşfedilmemiş dedi ki zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 soylenen yerler pis yalniz, kabak koyunu boyle uzaktan gordum, olimposa gittim, olimposta durulmaz, dus yok tuvaletler pis, temizleyen yok. rahatsiz oldum ben dondum geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 interrail yada work travel yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 interrail daha pis, sası sası geziyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Adrasan derim Olimpos derim. Adrasan : balık tutarsın, rakını alırsın yanına sessiz-sakin 15 ila 50 lira arasında odanı tutarsın takılırsın. huzur dolu bol oksijenli berrak bir deniz keyfi yaşarsın. ha bu kadar sakinliği netcem diyosan. daha lüks istersen fiyat artar tabii. adrasan'ın köylüleri çok şeker insanlardır, ayrıca. bol bol köy kahvaltısı yaparsın. Olimpos : 3-4 seçenek var. eğer iyi pazarlık yaparsan 15 liraya kapatırsın ha yok en azından klimam olsun kendi tuvaletim olsun vs dersen biraz çıkıcan yukarılara. burda da naparsın şarap içersin milenyum hippisi olursun istersen emo olursun. 1-2 tane bar var zaten orada 5 liraya bira içip kafam güzel ayağı yaparsın. odadan çıkmadan önce 1-2 kere kontrol et içeriyi ki geldiğin de bişiler olmasın orda. alanya : ya da alanya'ya gidicen. merkez oteller var. 35-50 liraya günlük konaklayabileceğin oteller. tek kişiye bu fiyatı nah yaparlar diyorum tabii. geceleri çıkarım dersen alanya sokaklarına piyasadan yoğun iskandinav grubu tavla kendine ki giriş çıkışların zor olmasın klüplere. antalya : kaleiçi : ama ne yapcan ? bunu da geçelim. charter uçaklar 10 nisanda başlar rusların ve bizim thy nin. kalkcan gelcen rusyaya ukraynaya koycan cebe parayı takılcan. misal sochi atla karadeniz tarafından gemiye git 3-5 gün takıl alırsan vizeyi zartı zurtu. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar