Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8 Eylül Yunanistan-Türkiye

Tapir_Tahir

Öne çıkan mesajlar

Evet büyük maç yaklaşıyor.

avrupa şampiyonu komşumuzla yapıcağımız maç ne olur?

siyasi ve spor yönünden çok ilginç bir maç olcak =)[signature][hline]/ bLackchaoS
[email protected]
uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi!

[Bu mesaj Tapir_Tahir tarafından 02 Eylül 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray için avrupa maçlarıyla türkiye ligi maçlarını,

milli takım için de hazırlık maçlarıyla gerçek maçları karıştırmamak gerekir..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

Yunanistan avrupa kupası maçlarındaki gibi sinir ederek, sürekli savunma yaparak yerinde ileri çıkarak oynarlarsa alırlar aklımızı.
adamlarda takım ruhu var , bizde de ben daha yi oynayım ben artislik yapayım millete saldırıyım zihniyeti oldukça hiç bi maçı alamayız ![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

bence bol kartlı bı mac olur bızımkıler yunanlıları denıze dokmeye calısır eheh macı unutup ama yenersek 2.defa denıze dokulmuz gıbı olurlar[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

çok zor maç,yunanistan'da formda bizde görüntü itibariyle iyi değiliz açıkçası gürcistan maçı bir ölçü olmayacak,yunanistan karşısında göreceğiz takımımızı umuyorum güzel bir sonuç alırız ama görünen o ki beraberlik bile zor gibi,başarılar milli takımımıza..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu macların Istanbulda olanı yok dımı avnı akerde bırı galıba ? Olsada gıtsek[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

Bı mac avnı akerde yunan macı burdaysa Hangı stat alalımbılet ozaman ya[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
mostar köprüsü mü

====================

Sosyal ağlarda paylaş

İnonu olmasın karsıda :P Sukru saracoglu'nda oynanır Inonu ztn daha bıtmedı galba yapımı daha 6. haftadakı derbıye yetıstırcez dıolardı[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================

Sosyal ağlarda paylaş

Gercı ınonude olur yendıkten sonra denıze dokerız onları orda :D[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================

Sosyal ağlarda paylaş

lol

izmir de olabilir o açıdan :)

bu arada federasyon değişti ama acaba yine aynı lavukluk yapılır mı cep telefonu olayı? tandımadığın bilmediğin şehirde cep telefonsuz olmak biraz zordu :)

[Bu mesaj cemad tarafından 03 Eylül 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cok matematıksel konustun %75 deıl yanı hesapladınmı :P[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================

Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası evet...
saha şartları tribün avantajı/dezavantajı..
piskolojik baskı..
vs vs on etken çıkardım 7.9 u bize daha iyi :D

p.s.:bu mesaj 2sn de tasarlanmıştır[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...