Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8 Eylül Yunanistan-Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet büyük maç yaklaşıyor.

avrupa şampiyonu komşumuzla yapıcağımız maç ne olur?

siyasi ve spor yönünden çok ilginç bir maç olcak =)[signature][hline]/ bLackchaoS
[email protected]
uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi!

[Bu mesaj Tapir_Tahir tarafından 02 Eylül 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
görecek bişi yok yenilecez yenmemiz çok büyük sürpriz olur:(
takımın durumu beşiktaştan kötü şuan[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
adamlar otomatıkman motıvasyonlu cıkıcaklar bu maca.
adamlar avrupa samp. olması ve sıyası durumlar vs.
kesın ynerız bence...[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık...
Mesaj tarihi:
galatasaray için avrupa maçlarıyla türkiye ligi maçlarını,

milli takım için de hazırlık maçlarıyla gerçek maçları karıştırmamak gerekir..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
Yunanistan avrupa kupası maçlarındaki gibi sinir ederek, sürekli savunma yaparak yerinde ileri çıkarak oynarlarsa alırlar aklımızı.
adamlarda takım ruhu var , bizde de ben daha yi oynayım ben artislik yapayım millete saldırıyım zihniyeti oldukça hiç bi maçı alamayız ![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Mesaj tarihi:
Bence gayet kolay yenilicez zor maç olmaz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
bence bol kartlı bı mac olur bızımkıler yunanlıları denıze dokmeye calısır eheh macı unutup ama yenersek 2.defa denıze dokulmuz gıbı olurlar[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Mesaj tarihi:
yenilirsek çok üzülücem
ve büyük ihtimalle de yenilcez bence[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
çok zor maç,yunanistan'da formda bizde görüntü itibariyle iyi değiliz açıkçası gürcistan maçı bir ölçü olmayacak,yunanistan karşısında göreceğiz takımımızı umuyorum güzel bir sonuç alırız ama görünen o ki beraberlik bile zor gibi,başarılar milli takımımıza..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
Bu macların Istanbulda olanı yok dımı avnı akerde bırı galıba ? Olsada gıtsek[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Mesaj tarihi:
yunan maçı istanbul da oynanmıyacakmı ?

ne anlarım ben bu işten

gidip orda Fatih Sultan Mehmet pankartı açıcaz istanbulu feth ederkene =)
onlar konstantinapole diecekler
alll size konstantinapole çekicez[signature][hline]imza ?
Mesaj tarihi:
Bı mac avnı akerde yunan macı burdaysa Hangı stat alalımbılet ozaman ya[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
mostar köprüsü mü

====================

Mesaj tarihi:
İnonu olmasın karsıda :P Sukru saracoglu'nda oynanır Inonu ztn daha bıtmedı galba yapımı daha 6. haftadakı derbıye yetıstırcez dıolardı[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================

Mesaj tarihi:
yunan maçını ya kadıköye ya olimpiyata koyarlar işte. de bilet fiyatları nasıl olacak acaba onu merak ediyorum. ingiltere maçında okadar para verip odun gibi ağızlarını açmayan tiplerin arasında izlemiştik maçı[signature][hline]I, Raid3r
msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
Gercı ınonude olur yendıkten sonra denıze dokerız onları orda :D[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================

Mesaj tarihi:
lol

izmir de olabilir o açıdan :)

bu arada federasyon değişti ama acaba yine aynı lavukluk yapılır mı cep telefonu olayı? tandımadığın bilmediğin şehirde cep telefonsuz olmak biraz zordu :)

[Bu mesaj cemad tarafından 03 Eylül 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Cok matematıksel konustun %75 deıl yanı hesapladınmı :P[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================

• Yeni Oluştur...