Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil - Samsung Ace - Orta Seviye Smartphone


ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Aktiftablet'in başlığının devamı olarak açıyorum.


Galaxy Ace düşünüyorum ama 15 fps video olayı biraz rahatsız edici; geri kalanlar oldukça iyi.

600 - 800 TL aralığında (801 TL olmamalı) bir smartphone arıyorum. Symbian veya Windows Mobile düşünmüyorum; dolayısıyla geriye Android ve iOS kalıyor, ki iPhonelar bu fiyat skalasının üzerinde. Dolayısıyla Android işlemcili, 3gsi wi-fi'yı olan; Galaxy Ace gibi ama video kalitesi daha düzgün bir telefon arıyorum.


Bu kriterleri karşılayan bir telefon biliyor musunuz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
O fiyat aralığı Android'ler tamamen öyle. Eski olmasına rağmen (o kadar da eski değil, 10 aylık) o fiyatta tek adı geçer öteki telefon Wildfire, o da öyle.

XPERIA X10 Mini var sadece, 2.1 ile kaldı o da; pek tutmadı zaten, custom rom filan neredeyse hiç yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
İstediklerini veren tek model X10 Mini'yi ondan alma diyorum zaten. 2.2 bile yok, custom rom da yok. 2.2 olması lazım hotspot için.

Niye acaba kimse ilgilenmedi X10 ile, iyi eleştiriler almıştı çıktığında (10 ay önce yine).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim acil orta seviye smartphone'a ihtiyacım var su anda. sebebi ise iş. yani gerekli gercekten. iphone4 almıyorum 3 ay sonra yenisi cıktıgında pisman olurum diye. o yuzden yenisi cıkana ve ben alabilene kadar orta sınıf bi android'e ihtiyacım var. bu konuda en iyi tercih htc wildfire gibi gorunuyor. desire konusu cok kafamı celdi ama arada 400 TL var. buyuk mebla orta sınıf dusunen birisi icin. bi de basamak olarak kullanacagımdan telefonu wildfire kararı verdim. ne dusunursunuz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
dün biri almış adam hani istesede anlayamicak o telefonu. anlattım ama kafa çok zor basar. annelik telefon olabilir. şirin bir şey ama başka renkleri yoksa annelik falan değil. sistemi geniş olan telefonlar zaten analık olmaz. ne o öyle allak bullak. telefon küçük ve çok hafif o yüzden 2. telefon gibi bile alınabilir. ama işte samsung bilmiyorum ben samsung a gıcığım bu konuda. bu adamlar telefon yerine televizyon falan yapsalar daha iyidi be aga.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...