ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Aktiftablet'in başlığının devamı olarak açıyorum. Galaxy Ace düşünüyorum ama 15 fps video olayı biraz rahatsız edici; geri kalanlar oldukça iyi. 600 - 800 TL aralığında (801 TL olmamalı) bir smartphone arıyorum. Symbian veya Windows Mobile düşünmüyorum; dolayısıyla geriye Android ve iOS kalıyor, ki iPhonelar bu fiyat skalasının üzerinde. Dolayısıyla Android işlemcili, 3gsi wi-fi'yı olan; Galaxy Ace gibi ama video kalitesi daha düzgün bir telefon arıyorum. Bu kriterleri karşılayan bir telefon biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 O fiyat aralığı Android'ler tamamen öyle. Eski olmasına rağmen (o kadar da eski değil, 10 aylık) o fiyatta tek adı geçer öteki telefon Wildfire, o da öyle. XPERIA X10 Mini var sadece, 2.1 ile kaldı o da; pek tutmadı zaten, custom rom filan neredeyse hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 wildfire ya da ace'i wi-fi hotspot olarak kullanabiliyor muyuz; tethering yapabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 O özellik Android 2.2 ile geldi. Wildfire ile 2.3 kullanıyorum ben, wireless modem gibi kullanıyorum telefonu. Ace 2.2 ile geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Anladm, son soru: 2.3 falan gelir mi ace'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bilmiyorum. Ben bunu kullanıyorum zaten: http://www.cyanogenmod.com/ Daha Wildfire'a da official gelmemiş olması lazım. 2.2'de sanırım kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ZaugnaKhaldun said: Anladm, son soru: 2.3 falan gelir mi ace'e? gelir, ama 3.0 ciktiginda gelir. o zaman da "3.0 gelir mi" diye sorarsin. o yuzden android alacaksan ya custom rom olayini ya da geriden gelmeyi kabullenmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 İstediklerini veren tek model X10 Mini'yi ondan alma diyorum zaten. 2.2 bile yok, custom rom da yok. 2.2 olması lazım hotspot için. Niye acaba kimse ilgilenmedi X10 ile, iyi eleştiriler almıştı çıktığında (10 ay önce yine). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 wildfire s ne zaman cıkacak turkiye'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 15fps olayı ne kadar önemli bilmiyorum, başka takılanlar da gördüm o noktaya. Gerçi ben pek video çeken biri değilim telefonla, ama yine de diğer özellikleriyle o fiyat aralığındaki en iyisi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 anneme alicam, orta sinifta en iyisi bu gozukuyor. itirazi olan? "ALMA PI$MAN OLURSUN" diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Samsung GT-S8500 Wave öneririm, BADA işletim sistemi gayet hoş, http://www.mysamsungwave.com/ ve http://www.darkforestgroup.com gayet iyi bi kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ondan pedere aldik zaten. ikisi ayni olmasin hem ne bileyim android her zaman tercih onceligi yaratiyor. o da guzel bi telefon tabii ki ama bilemedim i$te. mesela arti ozellik olarak amoled ekran var, ace te yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 abi samsung'un cep telefonlarına karsı mesafeli yaklasan bir tek ben varım sanırım. htc her turlu dovemiyor mu su samsung'u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Esh said: anneme alicam, orta sinifta en iyisi bu gozukuyor. itirazi olan? "ALMA PI$MAN OLURSUN" diyen? pişman olmazsın ama annelik bi telefondan fazlası (anne ortalamasına göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 LG Optimus One diyorum başka bi konuya da yazmıştım dün falan. 599 TL fiyat var, 30€ değerinde NDrive GPS programı ve araç telefon tutucu hediyeli. 30 fps video çekimi var, ayrıca Hotspot özelliği de mevcut. Android 2.2 Froyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 onun tipi kotu bence. sirf o nedenle kaybediyor. yoksa ozellikleri ayni sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ya ace in uzerine 50-100 lira daha koyup hd7 alinabiliyor. aklimi celdi $imdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 abi benim acil orta seviye smartphone'a ihtiyacım var su anda. sebebi ise iş. yani gerekli gercekten. iphone4 almıyorum 3 ay sonra yenisi cıktıgında pisman olurum diye. o yuzden yenisi cıkana ve ben alabilene kadar orta sınıf bi android'e ihtiyacım var. bu konuda en iyi tercih htc wildfire gibi gorunuyor. desire konusu cok kafamı celdi ama arada 400 TL var. buyuk mebla orta sınıf dusunen birisi icin. bi de basamak olarak kullanacagımdan telefonu wildfire kararı verdim. ne dusunursunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 eh idare etmek için ideal aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bu aralar sesini pek duyurmamış güzel bi android seçeneği daha var aslında.. samsung i5503, akakce de 400 tl olarak görmüştüm. http://cepantoloji.blogcu.com/samsung-i5503-android/9119074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 i5503 anne telefonu olabilir ama android olduğu için alınacaksa 600lük işlemciyle fazla yavaş kalır ve ekranı küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ee nooldu bu, market olayı çözüldü mü? custom rom ları çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 LG Optimus One Bu yönetir. Worldcard'ın da varsa bonus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 dün biri almış adam hani istesede anlayamicak o telefonu. anlattım ama kafa çok zor basar. annelik telefon olabilir. şirin bir şey ama başka renkleri yoksa annelik falan değil. sistemi geniş olan telefonlar zaten analık olmaz. ne o öyle allak bullak. telefon küçük ve çok hafif o yüzden 2. telefon gibi bile alınabilir. ama işte samsung bilmiyorum ben samsung a gıcığım bu konuda. bu adamlar telefon yerine televizyon falan yapsalar daha iyidi be aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar