Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011/2012 Transfer Sezonu (Türkiye)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Ya ben zaten kesin olarak illegal anlamıyla şike var demiyorum da, adam sakat hissediyosa bile direkt olarak psikolojiktir durum, büyük ihtimalle arda'da olduğu gibi. Arda sakatlığının ardından takım o boktan durumdayken yuhalanmak istemedi, emenike de büyük ihtimalle 3 maç sonra transfer olacağı takımın taraftarlarını delirtip kötü duruma düşmek istememiştir. Ama diğer türlü bir durum da olabilir. Yönetimden biri direkt sakatlığını bahane et oynama falan demiş olabilir.

Kaldı ki iki takımda da oynamama durumu da zaten fbye yarıyo. TS 1 puan önde olsaydı, sizde emenike'nin gözünün içine bakıcaktınız son maçta. Hatta niye oynamıyo diye isyan edicektiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköydeki maç ligin ilk yarısında, bizim adam oynamadı sahada boş boş gezdi dediğimiz maç ligin 2. yarısında Fenerbahçe'ye transfer dedikodularının çıktığı zamanda.
Aynı adam 2 hafta sonra Trabzon maçında sahada basmadık yer bırakmadı hayatının futbolunu oynadı şuan da bavulunu topladı diye haber yapılıyor.

Alakasız şeyler yazma konusunda rekora koşuyosun...
Sosyal ağlarda paylaş

Reksa said:

Nordin Amrabat için kayseri ile pazarlıklar devam ediyormuş. Alınırsa yararlı olcağını düşünüyorum. Ozan İpek ile sol kanadı yönetirler.
ambarat süper oyuncuda bu kayseride bişi var forvete kimi alsalar ağır sakatlanıyor.ünal ı aldıklarına gore satabilirler ama sakatlığı ne durumdadır bilmiyorum sakatlığı düzeldiyse bursada her türlü iş yapar
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Sixoms said:

paulo henrique --> trabzonspor

k. ntvspor

Fm de 3. Sezonun basinda brezilyada bulup almistim adami. 20 milyon dolar vermistim ama. Ilk defa orda gormustum. Statslari da baya baya iyiydi.

Gercekte de oyleyse baya iyi transfer.

Bu arada umut toulouse'a gitcek gibiymis
ç

aynı adam değil.

senin dediğin adamın lakabı Ganso, baya yetenekli. Yakında en büyük takımlarda görürüz.

trabzonun aldığı ise belçikada bir takımda oynuyor yanılmıyorsam, fena değil ama Gansoyla alakası yok tabi. Ganso, Kaka gibi yetenekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu zaten Giray Bulak nedir ya. Gidiyorsun Thomas Doll gibi güzel bir adamı şutluyorsun sonra yine yerli havuzundan hayatı boyunca birşey olamamış Giray Bulak'ı getiriyorsun. Hiç mi kafası çalışmıyor bu yöneticilerin anlamıyorum ki. Şimdi Yılmaz Vural, Erdoğan Arıca, Mesut Bakkal, Ziya Doğan gibi birisi gelir....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...