El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ya ben zaten kesin olarak illegal anlamıyla şike var demiyorum da, adam sakat hissediyosa bile direkt olarak psikolojiktir durum, büyük ihtimalle arda'da olduğu gibi. Arda sakatlığının ardından takım o boktan durumdayken yuhalanmak istemedi, emenike de büyük ihtimalle 3 maç sonra transfer olacağı takımın taraftarlarını delirtip kötü duruma düşmek istememiştir. Ama diğer türlü bir durum da olabilir. Yönetimden biri direkt sakatlığını bahane et oynama falan demiş olabilir. Kaldı ki iki takımda da oynamama durumu da zaten fbye yarıyo. TS 1 puan önde olsaydı, sizde emenike'nin gözünün içine bakıcaktınız son maçta. Hatta niye oynamıyo diye isyan edicektiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Kadıköydeki maç ligin ilk yarısında, bizim adam oynamadı sahada boş boş gezdi dediğimiz maç ligin 2. yarısında Fenerbahçe'ye transfer dedikodularının çıktığı zamanda. Aynı adam 2 hafta sonra Trabzon maçında sahada basmadık yer bırakmadı hayatının futbolunu oynadı şuan da bavulunu topladı diye haber yapılıyor. Alakasız şeyler yazma konusunda rekora koşuyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 paulo henrique --> trabzonspor k. ntvspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 eric cantona yeni bir harry kewell adeta, ama daha cok yolun basında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Reksa said: Nordin Amrabat için kayseri ile pazarlıklar devam ediyormuş. Alınırsa yararlı olcağını düşünüyorum. Ozan İpek ile sol kanadı yönetirler.ambarat süper oyuncuda bu kayseride bişi var forvete kimi alsalar ağır sakatlanıyor.ünal ı aldıklarına gore satabilirler ama sakatlığı ne durumdadır bilmiyorum sakatlığı düzeldiyse bursada her türlü iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ciddi sakatlığı var ki harika bir sezonun ardından adamı hemen satıyorlar. Bursa'nın da eminim haberi vardır durumdan, onlarda ya tutarsa diye kumar oynuyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hocanın geçen senenin ardından bu sene de kumar oynuyacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Sixoms said: paulo henrique --> trabzonspor k. ntvspor Fm de 3. Sezonun basinda brezilyada bulup almistim adami. 20 milyon dolar vermistim ama. Ilk defa orda gormustum. Statslari da baya baya iyiydi. Gercekte de oyleyse baya iyi transfer. Bu arada umut toulouse'a gitcek gibiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 BJK kalecisi Hakan Arıkan Mersin ile anlaşmak üzereymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 souldarkorn said: BJK kalecisi Hakan Arıkan Mersin ile anlaşmak üzereymiş. BJK için çok iyi traqnsfer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 BiTcH_oFBaT said: Sixoms said: paulo henrique --> trabzonspor k. ntvspor Fm de 3. Sezonun basinda brezilyada bulup almistim adami. 20 milyon dolar vermistim ama. Ilk defa orda gormustum. Statslari da baya baya iyiydi. Gercekte de oyleyse baya iyi transfer. Bu arada umut toulouse'a gitcek gibiymisç aynı adam değil. senin dediğin adamın lakabı Ganso, baya yetenekli. Yakında en büyük takımlarda görürüz. trabzonun aldığı ise belçikada bir takımda oynuyor yanılmıyorsam, fena değil ama Gansoyla alakası yok tabi. Ganso, Kaka gibi yetenekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mehmet Eren => Antalyaspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 samsunspor teknik direktorluge, young boys'un hocasi vladimir petkovic'i getirdi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 6 puan cepte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Rodney Strasser - Ordu Ibrahimovic ten tekme yiyen arkadaştı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Masquerade said: samsunspor teknik direktorluge, young boys'un hocasi vladimir petkovic'i getirdi.. :) ülkedekiSTSL'deki tek yabancı teknik direktör yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Official =P Mustafa Pektemek -----> BJK Ersan Gülüm -----> BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Masquerade said: Rodney Strasser - Ordu Ibrahimovic ten tekme yiyen arkadaştı bu. Bu adam ilk 11 falan oynuyordu bir ara Milan'ın buhran dönemlerinde, iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ahaha http://yfrog.com/ed86892707j Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Gençlerbirliği, iki hafta önce teknik direktörlüğe getirdiği Giray Bulak ile yollarını ayırdı. http://www.genclerbirligi.org.tr/haber_detay.asp?HID=1786 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ahaha rekor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Yahu zaten Giray Bulak nedir ya. Gidiyorsun Thomas Doll gibi güzel bir adamı şutluyorsun sonra yine yerli havuzundan hayatı boyunca birşey olamamış Giray Bulak'ı getiriyorsun. Hiç mi kafası çalışmıyor bu yöneticilerin anlamıyorum ki. Şimdi Yılmaz Vural, Erdoğan Arıca, Mesut Bakkal, Ziya Doğan gibi birisi gelir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hakan arıkan --> mersin idman yurdu 1 yıllık imzalamış http://mersinidmanyurdu.com.tr/detail.aspx?id=3629 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 zaytung said: Gençlerbirliği'nin Her Konuda Anlaştığı Futbolcunun Eşini İkna Etmek İçin Fildişi Sahili'ne Giden Transfer Komitesi, Bu Ülkeye Yerleşme Kararı Aldı http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=106301 içeriği de var, direk bu geldi aklıma ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Llama said: hakan arıkan --> mersin idman yurdu 1 yıllık imzalamış http://mersinidmanyurdu.com.tr/detail.aspx?id=3629 çok iyi transfer, bjk'a çok puan kazandıracak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar