Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversitede Final Sınavları

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

biliyorsunuzki üniversitelerde şuan final sınavları yazılı olarak yapılıyor.Yani otur evde inek gibi oku kitabı ezberle sonra gel final kağıdını doldur.Sonra o üniversiteyi bitir ondan sonrada üniversite mezunuyum de.Bir iş alanına girdinmide sanayide 2 sene çalışmış ortaokul mezunu kadar pratik becerin olamasın.

doğru değildir belki ama en azından özellikle mühendislik fakültelerinde yada teknik eğitim fakültelerinde finallerin pratik olarak yapılabilmesi öğrencilere daha çok katkısı olur ve bildiğini ispatlaması açısından daha gerçekçi olur diye düşünüyorum.

herhangi bi akademik alt yapıya dayanarak değil öyle biran esti ondan tartışmaya açtım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ünide fizik dersinde midterm için hoca bize kitap defter açık olsun mu gibi çok güzel bir öneri sunduğunda tüm sınıf (anfi) olarak evet diye atladık, tabi sınavda ne kitap ne defter beşpara etmedi. O günden sonra kitap defter açık sınav isteyen bir allahın kulu cıkmadı. Sizde bizim gibi kaşınmayın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

sinema öğrencisiyim, her yıl min 11 ders alıyorum, 8'inden yazılı sınav

bu dönem gerçi 9 ders alıp, 5 tane proje teslim edecez de, şimdiye kadar okuldan soğuduğum için yazılı sınavlar yüzünden bunları artık umursamıyorum bile

edit: Hatta ilk sene 11'de 11 yazılı sınavdı lan, geçen dönem başladı uygulamalar asdfad
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

şehir efsanelerine başlıyoruz arkadaşlar
bizde bi kere sınava girdik
hoca kitap, defter, kopya çekmek herşey serbest dedi.
herkes ff aldı çıktık

bu -kopya hariç- akışkanlar mekaniği ile ısı transferi dersinde yaşanıyor yanlız. Direk aynı senaryo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...