TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 biliyorsunuzki üniversitelerde şuan final sınavları yazılı olarak yapılıyor.Yani otur evde inek gibi oku kitabı ezberle sonra gel final kağıdını doldur.Sonra o üniversiteyi bitir ondan sonrada üniversite mezunuyum de.Bir iş alanına girdinmide sanayide 2 sene çalışmış ortaokul mezunu kadar pratik becerin olamasın. doğru değildir belki ama en azından özellikle mühendislik fakültelerinde yada teknik eğitim fakültelerinde finallerin pratik olarak yapılabilmesi öğrencilere daha çok katkısı olur ve bildiğini ispatlaması açısından daha gerçekçi olur diye düşünüyorum. herhangi bi akademik alt yapıya dayanarak değil öyle biran esti ondan tartışmaya açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 buna gelene kadar 1500 tane sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bitirme projeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Daha cumartesi vizeye girdim medeni hukuktan. Sözlüydü, pratikti, A- aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 fede said: bitirme projeleri? 1tane ama,bide bunun gibi defalarca olduğunu düşüsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bizde gayet sunumla projeyle finali verebiliyorsun bi çok dersten. illa yazılı sınav diye bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 noldu sınavlar yaklaştı galiba çalışmadınızmı dersinize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ünide fizik dersinde midterm için hoca bize kitap defter açık olsun mu gibi çok güzel bir öneri sunduğunda tüm sınıf (anfi) olarak evet diye atladık, tabi sınavda ne kitap ne defter beşpara etmedi. O günden sonra kitap defter açık sınav isteyen bir allahın kulu cıkmadı. Sizde bizim gibi kaşınmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 şehir efsanelerine başlıyoruz arkadaşlar bizde bi kere sınava girdik hoca kitap, defter, kopya çekmek herşey serbest dedi. herkes ff aldı çıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 O zaman bende efsane karakteriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kitap defter açık sınavlar hakkaten korkutucu oluyo. hoca kısaca "kitap defter açık olsada bu sınavı geçemezsiniz siz" demek istiyo orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sinema öğrencisiyim, her yıl min 11 ders alıyorum, 8'inden yazılı sınav bu dönem gerçi 9 ders alıp, 5 tane proje teslim edecez de, şimdiye kadar okuldan soğuduğum için yazılı sınavlar yüzünden bunları artık umursamıyorum bile edit: Hatta ilk sene 11'de 11 yazılı sınavdı lan, geçen dönem başladı uygulamalar asdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Valla öyle birşey olsa makineyi 1. olarak bitiririm diye düşünüyorum. En kötü ihtimalle ilk 3. Keşke olsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kermit said: şehir efsanelerine başlıyoruz arkadaşlar bizde bi kere sınava girdik hoca kitap, defter, kopya çekmek herşey serbest dedi. herkes ff aldı çıktık bu -kopya hariç- akışkanlar mekaniği ile ısı transferi dersinde yaşanıyor yanlız. Direk aynı senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kermit said: noldu sınavlar yaklaştı galiba çalışmadınızmı dersinize ? eheheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ben biraz daha üniversite akademi olayının hakkının verilmesi taraftarıyım.Öğrencilerin sadece teori ile bitirmesini doğru bulmuyorum.Bitirme proje/tez lerininde yeterli olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 final vize fark etmez bazı dersler sınavı tamamen uygulama olmalı. OTURUP 50DK KAĞIT ÜZERİNDE PLC Mİ PROGRAMLANIR LAN.:( testisli karmaşık bir devre ise hangi röle enerjileniyor hangisi enerjilenmiyor gözden kaçabiliyor. kafayı yiyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bende makina okuyorum bütün derslerde notlar falan kapalı makine elemanlarında saatlerce anlatılan 13412342 adet formülü ezberlelemizi istiolar falan sonra artık şansını deniyorsun resmen bu cıkar bu cıkmaz diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Makelin o zorluğu var evet sdf Ama ısı ile akışta istersen kutsal kitap aç, np diyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kermit said: şehir efsanelerine başlıyoruz arkadaşlar bizde bi kere sınava girdik hoca kitap, defter, kopya çekmek herşey serbest dedi. herkes ff aldı çıktık bu efsaneye bir de tükenmez kalem ile yazma zorunluluğunu ekleyip girmiş olduğum bir sosyoloji sınavı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Kılıçdaroğlu başa gelirse bedelli öğrencilik çıkarıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Askerliği stajdan sayacakmışız. Defter yazmamız gerekiyormuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 seagle yök başkanı olucaktı varya... uçardık uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Tabi abi.. Makineciyiz diye engelliyorlar bizi, yoksa ne planlarım var ama ehüeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar