Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soy Ağacımı Netten nasıl bulurum??? (bkz. CeBIT)

SbNN

Öne çıkan mesajlar

said:
THARKAS, 07 Eylül 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
ekşioğlu oldugumdan benim soyagacimi tutacak bir manyak oldugunu hic sanmiyorum heeh.

Ekşioğlu hmm..benim arkdaşım vardı ekşioğlu.Adama soruyodun kaç kuzenin var diye...5 dakka sayıyıodu tam :)
Biz ona kısaca ekşi derdik :) Çok çakaldı p.ç
Ömer Faruk Ekşioğlu[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jhengie, 07 Eylül 2004 21:37 tarihinde demiş ki:
büyük olasılıkla şu meşhur "MERNİS"(Merkezi Nüfus İdaresi) projesi ile alakalıdır..cebit'te de nvi.gov.tr serverı üzerinde normal kullanıcıların ulaşamayacağı database'den bakıp veriyorlardır..
budur yani, bence boşuna kasmayın internet üzerinde öyle bir database'e erişebileceğinizi sanmam..tabi nvi.gov.tr'yi hackleyecek yeteneğiniz yoksa ;)

solarwinds + retina[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Selanik türküyüz biz 1850 lerden beri varız. Önce istanbulda 30 yıl kadar yaşadıktan sonra atalarım kalkıp selanik kavala'ya yerleşmiş. Sonra cumhuriyetin başına doğru 1920 lerde gelmişiz buraya tekrar. Halada soy devam ediyor 3 erkek çocuk daha var benle birlikte. gider bu böyle umarım köklü bir aile olmak iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum oraya baktım, anladığım kadarıyla bilgi edinme kanunu doğrultusunda dilekçe vererek işliyor sistem ama edinilebilecek bilgiler kısmında (http://www.nvi.gov.tr/11,Bilgi_Edinme_Edinme1.html) soy ağacıyla ilgili bişey göremedim ben. ya da resmi yazışma dilinde bi tanesi soy ağacına denk geliyo ve ben anlayamıyorum bilemedim yani biraz daha acarsan sevinirim balu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...