elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: UltraPsycho, 06 Eylül 2004 00:58 tarihinde demiş ki: Benim soyum edeplidir.Kimseye dayanmaz Ponus kafana yakıştıramadım ehu[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bonus kafalı olunca illa birine mi dayanmam gerekir :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ekşioğlu oldugumdan benim soyagacimi tutacak bir manyak oldugunu hic sanmiyorum heeh.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 varmı öyle birşey[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya böyle soy ağacı bulmaz vs olayi var ama bunu çoğu yer para ile yapiyor detayli bir arama yapiyolar, wala donuna kadar buluyolar (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: THARKAS, 07 Eylül 2004 22:04 tarihinde demiş ki: ekşioğlu oldugumdan benim soyagacimi tutacak bir manyak oldugunu hic sanmiyorum heeh. Ekşioğlu hmm..benim arkdaşım vardı ekşioğlu.Adama soruyodun kaç kuzenin var diye...5 dakka sayıyıodu tam :) Biz ona kısaca ekşi derdik :) Çok çakaldı p.ç Ömer Faruk Ekşioğlu[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ablam orada danışma idi bizimkini çıkarmış sormak lazım cassieye[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 baba tarafım deli rüstemler ana tarafım emin kuzular soyundan gelir.şaka değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Jhengie, 07 Eylül 2004 21:37 tarihinde demiş ki: büyük olasılıkla şu meşhur "MERNİS"(Merkezi Nüfus İdaresi) projesi ile alakalıdır..cebit'te de nvi.gov.tr serverı üzerinde normal kullanıcıların ulaşamayacağı database'den bakıp veriyorlardır.. budur yani, bence boşuna kasmayın internet üzerinde öyle bir database'e erişebileceğinizi sanmam..tabi nvi.gov.tr'yi hackleyecek yeteneğiniz yoksa ;) solarwinds + retina[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 fuara özel bir uygulamaydı yanılmıyorsam 2005te internete açılacak. Bütün aynı soyadlıları çıkarmıyor kimlik onuz üzerinden baba tarafınızdan akrabalarınızı çıkarıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 baba tarafım karahanlılardan anne tarafım germiyanlılıardan geliyomuş bu kadar araştırmışlar[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Benim baba tarafım safkan tatar.Hatta babamda safkan tatar.Ama annemin babası bulgaristandan annesi yunanistandan gelmiş.BEn kırma oluyorum haliyle[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ekşioğlu cevahir dinçer (soyadım) Yılmaz en çok soyadı olanlar herhalde. mesela bizimkisi dinçerler miş zamanında aşiret gibilermiş. Sonra dinçerler dinçer diye flm ayrılmışlar.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 efenim uplamak gibi olcak da bu konuda daha fazla bilgisi olan var mı? netten olmasına gerek yok yani, biri araştırma şirketi filan demiş ama nette bilgi bulamadım onlar hakkında, biri bilgi verirse süfer olur vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 babam bizim aileninkini çıkarmıştı 2 sene önceki Bilişim'de.Site olarak sanmam,şirketler falan kullanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Elaidi soyadı şu an Türkiye'de sadece üç kişide var. ama çıkartmışlar soyağacımızı. geçen gün babam gösterdi. en tepede ben olmak üzere güzel güzel yazılmış ağacın üstüne yaprak şeklinde koyulmuş. 1300'lere kadar gidiyordu yanılmıyorsam. insan garip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Selanik türküyüz biz 1850 lerden beri varız. Önce istanbulda 30 yıl kadar yaşadıktan sonra atalarım kalkıp selanik kavala'ya yerleşmiş. Sonra cumhuriyetin başına doğru 1920 lerde gelmişiz buraya tekrar. Halada soy devam ediyor 3 erkek çocuk daha var benle birlikte. gider bu böyle umarım köklü bir aile olmak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bizde vardı oyle bişey boyle 20 cm kalınlıgında bi kitap... ve sadece 98 e kadar olanlar vardı :) bak bak bitmiyodu :) [sadece bizim aileden olanların kitabı yani] [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 09:52 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 e hocam iyi güzelde nerde nasıl yaptırdınız onu soruyorum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 http://www.nvi.gov.tr/72,Bizeulasin.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 biliyorum oraya baktım, anladığım kadarıyla bilgi edinme kanunu doğrultusunda dilekçe vererek işliyor sistem ama edinilebilecek bilgiler kısmında (http://www.nvi.gov.tr/11,Bilgi_Edinme_Edinme1.html) soy ağacıyla ilgili bişey göremedim ben. ya da resmi yazışma dilinde bi tanesi soy ağacına denk geliyo ve ben anlayamıyorum bilemedim yani biraz daha acarsan sevinirim balu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Ben oyle bir bilgiye ulasilamadigini savunuyorum : ) Acicak bişi yok bu nedenle. Lakin, onceden mevcuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ha pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 google dan aradim da, forumtr de bi kac link verilmiş soy agcı cıkartmakla ilgili,fakat linkleri görebilmek için üye olmam gerekiyor, kasamam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bi an "sol ayağımı netten nasıl bulurum" diye okudum başlığı, korktum. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:07 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar