suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Evet ahali , dun itibari ile 8 senelik kız arkadaşımı gittik ailesinden istedik ve aldık! Çok zor işlermiş valla , ben heycanlanmam diyodum ama heycandan dilim filan tutuldu.. senelerce beraber olduğun kişi ile farklı bir boyuta giriyorsun ve insanı bir anda büyütüyor bu olay.. Ailenin filan karşında değişik heyecanlara kapılıyorsun filan ve ailene karşı farklı ir tavır sergiliyorsun artık.. daha detaylı anlatırım aslında bu işi yapıcak arkadaşlarada tavsiyelerde bulunuru.. şöyle bi kısaca söyliyim dedim..
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Kız istemek mi? So 60's... PS: Hayırlı olsun, tek yastıkta kocayın :)
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 challenge accepted http://www.seyir.org/videoresim/img-vecihi-seviyorum-veriyormusun311.jpg
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 adettendir yıl 2200 olsa bile gidip isteyeceksin. hoş gelenekler bunlar. o tuzlu kahveyi tadacan bi.
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 çok güzel olaylar, bi abimiz için aynı ortam içerisinde bulunmuştum ona rağmen heyecanlanmıştım, kimbilir kendim o pozisyonda olsam nasıl olurdum. gz
Pipet Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 yıllardır söylenir tamamına erdir merdir neyi tamamına erdiriyon ? yarım mıydı ki ?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 evet yarım.nikahta imza atılana kadar tamamlanmamıştır.
Pipet Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 TD)Pentagram said: evet yarım.nikahta imza atılana kadar tamamlanmamıştır. tamamlanan ne? tamamnlanınca noluyo ?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Pipet said: TD)Pentagram said: evet yarım.nikahta imza atılana kadar tamamlanmamıştır. tamamlanan ne? tamamnlanınca noluyo ? resmi olarakta bir insanla hayatını birleştirmiş,devlet tarafından da tanınan bir aile olmuş oluyorsun.
Law Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Pipet said: yıllardır söylenir tamamına erdir merdir neyi tamamına erdiriyon ? yarım mıydı ki ? Kız isteme olayı ile evliliğe adım attılar, bundan dolayı tamamına erdirsin deniyor. Evlendikleri vakit tamamlanıyor görev. Badge alıyorsun. Sonra bakdılar sarıyor bu evlilik devam ediyorsun.
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hayırlı uğurlu olsun tek yastıkta kocayın.
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 TD)Pentagram said: Pipet said: TD)Pentagram said: evet yarım.nikahta imza atılana kadar tamamlanmamıştır. tamamlanan ne? tamamnlanınca noluyo ? resmi olarakta bir insanla hayatını birleştirmiş,devlet tarafından da tanınan bir aile olmuş oluyorsun. adam 600 liranın peşinde gandi kemal dağıtıyo ya
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Başarılar değil mutluluklar denir lol sanki sınava giriyor
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 8 sene ne ya yuh. evli hayatı yaşıyomuşsunuzdur siz zaten daha önceden de :D mutluluklar
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Floridsdorf said: Başarılar değil mutluluklar denir lol sanki sınava giriyor mutlulugu devam ettirebilmek icin basari da lazim son.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Pipet said: TD)Pentagram said: evet yarım.nikahta imza atılana kadar tamamlanmamıştır. tamamlanan ne? tamamnlanınca noluyo ?liseli. Kaçın!
Öne çıkan mesajlar