suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Evet ahali , dun itibari ile 8 senelik kız arkadaşımı gittik ailesinden istedik ve aldık! Çok zor işlermiş valla , ben heycanlanmam diyodum ama heycandan dilim filan tutuldu.. senelerce beraber olduğun kişi ile farklı bir boyuta giriyorsun ve insanı bir anda büyütüyor bu olay.. Ailenin filan karşında değişik heyecanlara kapılıyorsun filan ve ailene karşı farklı ir tavır sergiliyorsun artık.. daha detaylı anlatırım aslında bu işi yapıcak arkadaşlarada tavsiyelerde bulunuru.. şöyle bi kısaca söyliyim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Kız istemek mi? So 60's... PS: Hayırlı olsun, tek yastıkta kocayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 challenge accepted http://www.seyir.org/videoresim/img-vecihi-seviyorum-veriyormusun311.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 adettendir yıl 2200 olsa bile gidip isteyeceksin. hoş gelenekler bunlar. o tuzlu kahveyi tadacan bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 allah tamamını erdirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tebrikler, evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 çok güzel olaylar, bi abimiz için aynı ortam içerisinde bulunmuştum ona rağmen heyecanlanmıştım, kimbilir kendim o pozisyonda olsam nasıl olurdum. gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Yaş kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 yıllardır söylenir tamamına erdir merdir neyi tamamına erdiriyon ? yarım mıydı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 evet yarım.nikahta imza atılana kadar tamamlanmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 TD)Pentagram said: evet yarım.nikahta imza atılana kadar tamamlanmamıştır. tamamlanan ne? tamamnlanınca noluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Pipet said: TD)Pentagram said: evet yarım.nikahta imza atılana kadar tamamlanmamıştır. tamamlanan ne? tamamnlanınca noluyo ? resmi olarakta bir insanla hayatını birleştirmiş,devlet tarafından da tanınan bir aile olmuş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Pipet said: yıllardır söylenir tamamına erdir merdir neyi tamamına erdiriyon ? yarım mıydı ki ? Kız isteme olayı ile evliliğe adım attılar, bundan dolayı tamamına erdirsin deniyor. Evlendikleri vakit tamamlanıyor görev. Badge alıyorsun. Sonra bakdılar sarıyor bu evlilik devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hayırlı uğurlu olsun tek yastıkta kocayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tebrikler,hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 en az 3 çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 8 sene... fuuu basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 TD)Pentagram said: Pipet said: TD)Pentagram said: evet yarım.nikahta imza atılana kadar tamamlanmamıştır. tamamlanan ne? tamamnlanınca noluyo ? resmi olarakta bir insanla hayatını birleştirmiş,devlet tarafından da tanınan bir aile olmuş oluyorsun. adam 600 liranın peşinde gandi kemal dağıtıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Başarılar değil mutluluklar denir lol sanki sınava giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 8 sene ne ya yuh. evli hayatı yaşıyomuşsunuzdur siz zaten daha önceden de :D mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Floridsdorf said: Başarılar değil mutluluklar denir lol sanki sınava giriyor mutlulugu devam ettirebilmek icin basari da lazim son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Pipet said: TD)Pentagram said: evet yarım.nikahta imza atılana kadar tamamlanmamıştır. tamamlanan ne? tamamnlanınca noluyo ?liseli. Kaçın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar