senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bana da xunn'un dedigi gibi oldu aynen girdim multiye boyle spawn oldum bi yerden adam geldi yanima dost dusman ayirmak biraz zor oyunda kiyafetler benzer cat diye vurdu oldum sonra boyle ok geldi bi yerden yine oldum 3adim atamadan olunce biraktim bende oyunu ama begeneni cok, demekki var oyunda bisiler. yalniz grafikler cok les oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 multisi güzelde sıkıyor bir süre sonra hani oyuna update falanda gelmiyor galiba. m&b çok daha güzel olabilir ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 1-2 ay içinde M&B fire and sword cıkacakmış, süper olacak gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 tüfenk çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 smarthan said: bone az sonra gelir "bu oyunun en iyi olması için çok çalışması lazım. diyaloglar kötü oyun yüzeysel ama bakın planescape torment öyle mi adamlar yapmış" der gider yoo gayet iyi oyun sandbox olarak düşünürsek oldukça iyi özellikleri var. ilk oyun için konuşuyorum bu arada, warhead daha oynamadım. ha, obvious troll is obvious olmuş mesajın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 warhead dediğin warband dimi yenisi çıkmadı? skill olayı gerçekten çok acayip multi'de parry'yi çözdün, sagdan soldan vurmayı çözdün, swing olayı ortaya çıkıyor. Adam hızı 70'lik silahla 100'lukten daha hızlı savurabiliyor. Süvari kapışması daha bir ayrı saniyelik farkla kendinizi yerde bulabiliyorsunuz fln. Yenisi çıksa, alsak da aksak tekrar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 senko said: bana da xunn'un dedigi gibi oldu aynen girdim multiye boyle spawn oldum bi yerden adam geldi yanima dost dusman ayirmak biraz zor oyunda kiyafetler benzer cat diye vurdu oldum sonra boyle ok geldi bi yerden yine oldum 3adim atamadan olunce biraktim bende oyunu ama begeneni cok, demekki var oyunda bisiler. yalniz grafikler cok les oyunda. Oyun çok, çok iyi. Grafikler o kadar alakasız ki, farketmiyorsun oyunun olayı görsellik değil, taşak kokusu. Havada oklar ucusurken, sagdan soldan atlar üzerinden geçip seni yere yıkarken, her uzvunda bir ok, ayaga yıkarıdan gelen kılıcı blocklayıp kalkarak adam kesince, TAŞŞAKLIYIM ULAAAAN diye bagırmak istiyorsun. Of dur gireyim ya çok iyi oyun. "22nd Siege" Server baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 3 gün sabredince oyuna, çok zevkli anlar yaşıyorsun. Bu arada oyunda çok komik şeyler oluyor, baya eglenceli ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 baya iyi oyunda alisana kadar zor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ben baya sasırmıstım, Cons bildigin iyi oynamaya basladı. Arkadasları yedikleri oklardan sızlarken güldügü için adam, oyuna 3-0 basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 oyun iyi de bi yerden sonra bayıyor multi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ben mesela her swing yediğimde kapatıyorum oyunu, sinirleniyorum. evet yapamıyorum, eskiden bi 2h silahla swing yaparlardı şimdi adamlar kalkanlıyken de swing vurmaya başlamış, çok noob kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bu oyun zaten hem multisi hem single olanı ıcın ayrı topici olan 1 seneye yakın zaman once cıkmıs oyun degıl mı? sımdı neden eskı konular degılde burası cıktı ortaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 sanane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Oh snap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ağzına vur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 pwnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Hangi serverda takılıyorsunuz isimleriniz nedir, girersem yanınıza geleyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 SPsine bok atilmis cok sinirlendim. Ben spyi rpg yerine daha cok strateji olarak oynuyorum. Sen ENEE QUEST VER DE YAPEM PANPA ANAMI MAYMUNLAR KACIRMIS INTIKAM ALAM PANPA diye dolasiyosan dabi zevk alamazsin. Oyun bi kere acaip mantikli ve kendine göre karisik mekanizmalari var. Ve dünyayi fethetmek icin klasik ordu bas bina yap daha kral ordu bas sonra vur kirdan daha farkli zilyar tane yol sunuyor. Bi kalede random biriyle taniyisiyorsun mesela toy zamanlarinda. Benim krallik hakkimi elimden aldilar ben kral olmaliydim diyor. Hop rebellion baslatip kralligi icten cökertiyosun gidim kralligin lordlarina yancilik yapip para verip falan yanina cekmeye calisiyosun vesaire. Ya da bi krala kendini kanitlayip lord oluyosun. adam seni ordan oraya kosuyo tabi kanitlayana kadar. sonra zilyarlarca savas gecirip "al lan hadi bi kale bari veriyim" diyor. en son delirip isyan edip krala olan yemininizi bozup kendi ülkenizi kuruyosunuz falan vesaire fismekan. yani hic bir oyunda böyle bir felsefe olmadi zaten. git köy yagmala ... nerde görülmüs? köylülere yardim et recruit yaparken aslan parcasi savascilari girla önüne döksünler... hangi oyunda var? savasta adami yen. aman edince tamam serbestsin tutsak olarak almiycam de. onur puanin artsin adam minnettar kalsin ilerde kral olunca yaninda yer alsin. nerde var? bi tanecik örnek verin?! cok fazla mal mülk var diye adam gibi vergi alama. ordan burdan buldugun herolar birbirlerini begenmeyip kavga cikartsinlar. onlara kafa yor. sonra bi kismi ragequit yapip partyi terketsinler. yok yani sp´de o kadar cok öge var ki. begenmedim diyen oynamamis demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bi alman sunucusu var, takım karşılaşmalı. orada oynuyodum hep. st ile başlıyodu. takım hasarı da kapalı oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 smarthan said: sanane ? bence de hadi her oyunla ılgılı binlerce topic acalım kucuk bey eglensin. kuralları oku neden onu soyledıgımı anla bos bos sacmalama burda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Normal multiplayerı zevkli geliodu..sonra cRPG modunu yukledim..multiplayer aglatmaya basladı zevkten..sizde girin sizde aglayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 cRPG modu da mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Ben genelde 22nd Siege yada sF_faust blabla da oynuyorum. IG de oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 cRPG Şimdi gir sonra tesekkur et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar