Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade: Warband Oynadığım En İyi Oyun

BassClef

Öne çıkan mesajlar

bana da xunn'un dedigi gibi oldu aynen
girdim multiye boyle spawn oldum bi yerden adam geldi yanima dost dusman ayirmak biraz zor oyunda kiyafetler benzer
cat diye vurdu oldum
sonra boyle ok geldi bi yerden yine oldum
3adim atamadan olunce biraktim bende oyunu

ama begeneni cok, demekki var oyunda bisiler. yalniz grafikler cok les oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

bone az sonra gelir "bu oyunun en iyi olması için çok çalışması lazım. diyaloglar kötü oyun yüzeysel ama bakın planescape torment öyle mi adamlar yapmış" der gider

yoo gayet iyi oyun
sandbox olarak düşünürsek oldukça iyi özellikleri var.
ilk oyun için konuşuyorum bu arada, warhead daha oynamadım.

ha, obvious troll is obvious olmuş mesajın.
Sosyal ağlarda paylaş

warhead dediğin warband dimi yenisi çıkmadı?

skill olayı gerçekten çok acayip multi'de

parry'yi çözdün, sagdan soldan vurmayı çözdün, swing olayı ortaya çıkıyor. Adam hızı 70'lik silahla 100'lukten daha hızlı savurabiliyor. Süvari kapışması daha bir ayrı saniyelik farkla kendinizi yerde bulabiliyorsunuz fln. Yenisi çıksa, alsak da aksak tekrar ya
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bana da xunn'un dedigi gibi oldu aynen
girdim multiye boyle spawn oldum bi yerden adam geldi yanima dost dusman ayirmak biraz zor oyunda kiyafetler benzer
cat diye vurdu oldum
sonra boyle ok geldi bi yerden yine oldum
3adim atamadan olunce biraktim bende oyunu

ama begeneni cok, demekki var oyunda bisiler. yalniz grafikler cok les oyunda.

Oyun çok, çok iyi. Grafikler o kadar alakasız ki, farketmiyorsun oyunun olayı görsellik değil, taşak kokusu.

Havada oklar ucusurken, sagdan soldan atlar üzerinden geçip seni yere yıkarken, her uzvunda bir ok, ayaga yıkarıdan gelen kılıcı blocklayıp kalkarak adam kesince,

TAŞŞAKLIYIM ULAAAAN diye bagırmak istiyorsun.

Of dur gireyim ya çok iyi oyun.

"22nd Siege" Server baya başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

SPsine bok atilmis cok sinirlendim. Ben spyi rpg yerine daha cok strateji olarak oynuyorum. Sen ENEE QUEST VER DE YAPEM PANPA ANAMI MAYMUNLAR KACIRMIS INTIKAM ALAM PANPA diye dolasiyosan dabi zevk alamazsin.

Oyun bi kere acaip mantikli ve kendine göre karisik mekanizmalari var. Ve dünyayi fethetmek icin klasik ordu bas bina yap daha kral ordu bas sonra vur kirdan daha farkli zilyar tane yol sunuyor.

Bi kalede random biriyle taniyisiyorsun mesela toy zamanlarinda. Benim krallik hakkimi elimden aldilar ben kral olmaliydim diyor. Hop rebellion baslatip kralligi icten cökertiyosun gidim kralligin lordlarina yancilik yapip para verip falan yanina cekmeye calisiyosun vesaire.

Ya da bi krala kendini kanitlayip lord oluyosun. adam seni ordan oraya kosuyo tabi kanitlayana kadar. sonra zilyarlarca savas gecirip "al lan hadi bi kale bari veriyim" diyor. en son delirip isyan edip krala olan yemininizi bozup kendi ülkenizi kuruyosunuz falan vesaire fismekan.

yani hic bir oyunda böyle bir felsefe olmadi zaten. git köy yagmala ... nerde görülmüs? köylülere yardim et recruit yaparken aslan parcasi savascilari girla önüne döksünler... hangi oyunda var? savasta adami yen. aman edince tamam serbestsin tutsak olarak almiycam de. onur puanin artsin adam minnettar kalsin ilerde kral olunca yaninda yer alsin. nerde var? bi tanecik örnek verin?! cok fazla mal mülk var diye adam gibi vergi alama. ordan burdan buldugun herolar birbirlerini begenmeyip kavga cikartsinlar. onlara kafa yor. sonra bi kismi ragequit yapip partyi terketsinler.

yok yani sp´de o kadar cok öge var ki. begenmedim diyen oynamamis demektir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...