df Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 sonunda yeni bölüm geliyor bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 3-4 günde izledim hastası oldum resmen. bugün başlayacak olduğunu da dün öğrendim üstüne mis oldu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 hoop başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bitti erken başlamışlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 kısa mı sürdü ne çabucak bitti doyamadım dede ile yavuz un yokluğu hissedilse bile 2.sezona güzel bir açılış oldu benjamin in 6 sezon lost kapağı cuk diye oturdu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 mükemmeldi açılış. sabaha kadar sürse kitlenir izler insan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi benjamini niye john locke gibi tekerlekli sandalyedne kurtarmadılar adada öyle düşünüp sonra bağlayamamışlar konuyu, vazgeçmişler gibi efsane olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 1.5 saat kısa geliyo adamlara sdfkljslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 21 sonda alkışla başlayan sahne ağlattı, süzüldü yaşlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 benim diziyi sürekli övesim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bir dizi bu kadar mı efsane olur ahaha gülmekten ağzım yoruldu, sürekli sırıtıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=G5I8RS84UI0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 22 "anadolu bu boru mu" 5dk'lık kriz getirdi, çenem ağrıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 pati halkı odun çıktı, şu diziyi dikkate almadı çok şey kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 tavsiye eden sensen neye dikkate alicaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 benden iyi referans mı var yaa? puslu denizde deniz feneriyim yol gösteren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 normalde rewin vizyon bölümü performansını beğenmem ama bu konuda haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 harika dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 abi çok arabeske bağlıyorlar, bayım bayım içim gidiyor ama çok güzel dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 fede said: normalde rewin vizyon bölümü performansını beğenmem ama bu konuda haklı sayemde patinin yarısı Big Nothing gibi şaheserlerle tanıştı be, ne seyrettiniz topiğinde 8den aşağı not veren çıkmıyo nerdeyse... 3-5 overrated fanboi filmine laf ettik diye önyargı edinmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 22 çok iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 teeee behzatla ortak bölümünden beri izliym diyodum merak ettiydim. lan bu kadar zekice yazılmış güzel abzürT saçma sapan bi diziymiş yedinci bölümdeyim. ATLA GELDİ AT AT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 atla geldi at diyosun ama hangi birini yazalım buraya.her saniye farklı bi espri, farklı bi gönderme. olaylar olaylar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 biraz önce arada bir "piç kurusu" lafı mı geçti? TRT'de ? asfsdafdsa, kurusunu duydum da önünde pis mi vardı neydi sadffsda harika bir bölüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 mecnun'un baba-annesiyle bünyamin'in bir bağlantısı çıkacak gibi bu arada Bağcılar Combo Forever asdfsadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar