Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 tüm o kum meselesi ve "leyla mı serap mı" mevzusu kafa karıştırıyor tüm sezon mecnun'un çölde gördüğü bi serap bile olabilir klipler harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bize böyle bi final olucak denmedi bize böyle bi bilgi gelmedi bilseydim izlemezdim arkadas :( oyuncularin yarisi öldü ya la yeni sezonda kim oyniycak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ismail abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ismail abi hayatta da olan şimbilliye oldu ahh be erdal abi o neydi öylee .... ağlayacaktım lan nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 son 3 bölümü biriktirdim ben, vakitli bir zamanda sakin kafayla izlerim diyerekten. sonra, bi bakkala girdim su alayım diye. bakkal ekrana bakıyor, ben de baktım. ekranda erdal baggal var, baggal içinde baggal, dedim n'oluyor ? Erdal İskender'e sarıldı, Nurten dedi, yavrim dedi, 6. histe bile böyle spoiler yememiştim ben :( bunu da spoilera alayım da, sezon finalini izleyen var izlemeyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 şu spoiler butonunun nasıl bir albenisi nasıl bir çekim kuvveti vardır böyle arkadaş feci spo yiyeceğimi bildiğim halde okuyup rahatlamak istiyorum. günaha davet resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4Be7MTCz04k Diziyi izlemem etmem ama çok kötü oldum ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 http://www.facebook.com/photo.php?v=10151797468794710 çok güzel yapmışlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yönetmen niye ısrarla başka kanala geçmeyecez bitti diyor anlamadım ben. Bitemez bu dizi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 vardır abi telif hakları falan fistan.yayıncı kuruluşların hakları var,adam diyor seni ben meşhur ettim öyle yok dilediğin yerde oynamak falan gibi. sözleşmelerine bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 radyodan dinlediğim kadarıyla dizinin bitmesinin gezi olayları ve rte ile bağlantısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 no shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 slowpoke.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Gizli said: radyodan dinlediğim kadarıyla dizinin bitmesinin gezi olayları ve rte ile bağlantısı var. http://www.swfcabin.com/swf-files/1295302480.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ne bileyim abi son sayfada hiç yüce lidere küfür eden göremeyince "haberleri yok galiba" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 dün gece dizimize harika bir konserle veda ettik her şey gerçekten harikaydı hoşçakalın kireçburnu çakalları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Final buymuş. TAŞ KESİLDİM :S https://www.facebook.com/photo.php?v=1426562870891455 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 cok sacmaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 normal sezon finalini izlemedim izliyim mi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 biten dizinin finali olmamıştı yeni dizide anlatmışlar final böyle olacaktı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 tabiki izleme, mal ankolik oldu buram sanki hiç geçmiycek gibi. erdal abi;i açma finali izlemediysen açma kalsın böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 https://pbs.twimg.com/media/Bd87Lh8CIAEWmbm.jpg ergene bağlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 En azından bir filmle düzgün bir final çekselerdi. Ben senaristin okudugu sonu çok zorlama buldum. Oysaki filmle final yapacak bir diziydi. Yani 1 kadın 1 erkek bile filmle veda ettecegine göre bunlar hayda hayda yakışırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar